- 21 Ağustos 2015
- 217
- 269
- 33
- 33
Evet iki ucu b*lu değnek ama bence bilmeli. Çünkü o adam onunla bununla birlikte olup eşine hastalık bulaştırsa daha mi iyi?
Çok doğru söylüyorsunuz. Belkide bir felaketi önleyeceğim söyleyerek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iki ucu b*lu değnek ama bence bilmeli. Çünkü o adam onunla bununla birlikte olup eşine hastalık bulaştırsa daha mi iyi?
Ben olsam soylerdim xaten boyle birseyi saklamak istesemde beceremem. O yuzden evdeki esini arayip hersyi soylerdm. Soylemediginiz surece onunu acmis olursunuz. Yinede siz bilirsiniz
Ben babamı kaybettim ,acıların en büyüğünü yaşadım , perişan oldum ama sütüm kesilmedi .. kızım da iki yaşındaydı ..kesilerse de aç kalmaz ,bir sürü mama var ..annesini onursuz bir adamla aynı evde yaşamaya mecbur birakacaksa bu durum ,mama yesin ..Benimde vicdanıma çok ağır geliyor 2 gündür sürekli bunu düşünüyorum . Söyleyeceğim ancak sütü kesilmemesi için bebeği biraz daha büyüsün diye beklemek en doğrusu sanırım.
bence söyle kesinlikle. yoksa başkalarına yapmaya devam eder. burada mağdur olan sadece adamın karısı değil görüştüğü ve bundan habersiz diğer kızlar da. onunla buluşup ne yapacak ki sevigli mi olacak sanki? bi süre iyi davranıp kızla yatmaya çalışacak eğer kandırabilirse de yattıktan sonra terk edecek. siz buna göz yumabiliyor musunuz?
Ben babamı kaybettim ,acıların en büyüğünü yaşadım , perişan oldum ama sütüm kesilmedi .. kızım da iki yaşındaydı ..kesilerse de aç kalmaz ,bir sürü mama var ..annesini onursuz bir adamla aynı evde yaşamaya mecbur birakacaksa bu durum ,mama yesin ..
Amin teşekkür ederim. Eminim bilmek isteyecektir. .Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun İnşallah arkadaşımın da olumsuz bir durumu söz konusu olmaz.
öncelikle evli olan yaratık adama ona eşi sizde ekliyse sosyal medya üzerinden karısıyla olan resmini gönderin eşinin sonrada eşine söylüycem diye tehdit edin ama yazık kadın ilerde söyle bilmeli kadının sütü bile kesilir adi yüzünden bebek bari mağdur olamsın enazından korkar belki bir müddet uslu dururMerhaba arkadaşlar,
Dünden beri aklım o kadar karışık ki : (
Kısaca size olaydan bahsedeyim;
En yakın arkadaşıma sosyal hesabından hiç tanımadığı bir beyefendi arkadaşlık isteği göndermiş ve bir süre konuşmaya başlamışlar. Ancak arkadaşım pek güvenemediği için buluşma veya telefon ile herhangi bir irtibat sağlanmamış kısa bir süre orada yazışmaya devam etmişler. Banada aynı büroda olduğumuzdan dolayı ara sıra bahsediyordu.
Dün öğle arası bu konudan bahsederken haliyle fotoğrafını göstermeye geldi muhabbet ! Vee fotoğrafını gördüğümde şok geçirdim !
Başka bir arkadaşımın eşi kendisi ve yaklaşık 2 yıllık evliler . Kız arkadaşım bu beyefendi için birde yaşadığı şehri, ailesini bırakıp buraya gelmişti. Yeni doğum yaptı büyük ihtimal doğum izninde şuanda kendisi. Bebeği daha 2-3 aylıktır.
Daha sonra emin olmak adına birkaç soru daha sordurdum ismi aynı soyadı farklı, çalıştığı Kurumu başka söyledi. Numarasına kadar da yazdı.Sürekli de buluşmak için ısrar edip durmuş. Sadece birkaç tane kendine ait fotoğraf eklemiş. Büyük ihtimal bunun için ayrı bir sosyal hesap açmış kendisi.
Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı yoksa hiç mi karışmayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Ya çok güldüm bence adamla iletişime hiç geçme muhattabın arkadaşın.Adamdaki bahtsizliga bak yahu.
Valla evren karısı öğrensin diye çok uğraşıyor belli ki.
Ayol bu devirde gunah dusunen mi kalmisBilip susan da günahkar. Söyleyin kadına.