Evli bir adam sorunu : /

Evet iki ucu b*lu değnek ama bence bilmeli. Çünkü o adam onunla bununla birlikte olup eşine hastalık bulaştırsa daha mi iyi?

Çok doğru söylüyorsunuz. Belkide bir felaketi önleyeceğim söyleyerek.

Ben olsam soylerdim xaten boyle birseyi saklamak istesemde beceremem. O yuzden evdeki esini arayip hersyi soylerdm. Soylemediginiz surece onunu acmis olursunuz. Yinede siz bilirsiniz

Ben olsam soylerdim xaten boyle birseyi saklamak istesemde beceremem. O yuzden evdeki esini arayip hersyi soylerdm. Soylemediginiz surece onunu acmis olursunuz. Yinede siz bilirsiniz

Benimde vicdanıma çok ağır geliyor 2 gündür sürekli bunu düşünüyorum . Söyleyeceğim ancak sütü kesilmemesi için bebeği biraz daha büyüsün diye beklemek en doğrusu sanırım.

bence söyle kesinlikle. yoksa başkalarına yapmaya devam eder. burada mağdur olan sadece adamın karısı değil görüştüğü ve bundan habersiz diğer kızlar da. onunla buluşup ne yapacak ki sevigli mi olacak sanki? bi süre iyi davranıp kızla yatmaya çalışacak eğer kandırabilirse de yattıktan sonra terk edecek. siz buna göz yumabiliyor musunuz?

Ben bilmek isterdim .. kucağımda birkaç aylık bebekle yolunu gozledigim kocamın, iyi niyetimden beslenmesine izin vermeye devam etmezdim .. belki kadın çok katıdır bu konuda ki bence olmalı da , adamla aynı evi paylaşmak istemeyecektir ..insan kullanmak bu ya ..söyle gitsin ..

Benimde vicdanıma çok ağır geliyor 2 gündür sürekli bunu düşünüyorum . Söyleyeceğim ancak sütü kesilmemesi için bebeği biraz daha büyüsün diye beklemek en doğrusu sanırım.
Ben babamı kaybettim ,acıların en büyüğünü yaşadım , perişan oldum ama sütüm kesilmedi .. kızım da iki yaşındaydı ..kesilerse de aç kalmaz ,bir sürü mama var ..annesini onursuz bir adamla aynı evde yaşamaya mecbur birakacaksa bu durum ,mama yesin ..

Kesinlikle hayır ! Hayatta tesadüflere inanmam. Bunu ben öğrendiysem elçiye zeval olmaz diyerek vicdanım neyi gerektiriyorsa yerine getircem

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun İnşallah arkadaşımın da olumsuz bir durumu söz konusu olmaz.

Benim de 4 sene önce 17 yaşımdayken tanıştığım bir evli adam vardı stajyerlik yaptığım yerde.
Whatsapp’ta da konuşuyorduk, bana benimle cinsellik yaşamak istediğini söylemişti. Aynı gün bunun öncesinde evli olduğunu öğrenmiştim. Hemen her yerden irtibatimi kestim.
Hala (4 sene sonra) gidip eşine söylemediğim için bazen pişman oluyorum..

öncelikle evli olan yaratık adama ona eşi sizde ekliyse sosyal medya üzerinden karısıyla olan resmini gönderin eşinin sonrada eşine söylüycem diye tehdit edin ama yazık kadın ilerde söyle bilmeli kadının sütü bile kesilir adi yüzünden bebek bari mağdur olamsın enazından korkar belki bir müddet uslu durur

söylemezsen nasıl vicdanın rahat uyuyacaksın?

Arkadaşlar burada mağdur olan 2 kadın var. Hem karısı hem de diğer kadın. Hele bu pislik herif işi ilerletip diğer kadını aşık ederse ziyan olan büyük ihtimalle diğer kadın olacak. Olaya tamamen tarafsız bakıyorum. Şerefli delikanlı bir adam mutsuzsa zaten boşanır. Ama öyle olmayacak. Kendi zevki mutluluğu için 2 kadını da kullanacak.
Peki diğer kadın bu herifin evli olduğunu biliyor mu ? Onu sanırım anlamadım.

Konusan arkadasina soyle.bu adami taniyorum bir arkadasimin esi diye.hala konusacak karakterde biri ise adama soyle yine olmazsa esine soyle.kadin bilsin kiminle evli oldugunu

Kız arkadaşına söyle Adamla konuşsun. Evli olduğunu biliyorum söyleyeceğim karına desin bi kaç gün tehdit etsin gözünü korkutsun. Adama ders olur bida girmez bu işlere..
size bulaşmadan iş hallolur.

Bütün olayları bürodaki arkadaşına anlat.
Kendisi kadına ulaşıp anlatsın.
Adın vs geçmesin bence.
En mantıklısı bu.

Valla bu gibi seylerde arada kalan sen olursun..anonim olarak takilirsan olur ama gidip direkt anlatmaktan basin agriyabilir

Bilip susan da günahkar. Söyleyin kadına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…