• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam sorunu : /

O kadar da iyi birisi ki arkadaşım. Kocasini birakip giderken aklinin ucundan gecmiyordur eminim boyle haltlar karistiracagi. :(
Simdi söyleyip soylememek konusunda cok kararsizim.
Uzakta diye simdi bu capkinlik yaparken arkadasimin herseyi bilmeye hakki var...

Merhaba arkadaşlar,

Dünden beri aklım o kadar karışık ki : (

Kısaca size olaydan bahsedeyim;
En yakın arkadaşıma sosyal hesabından hiç tanımadığı bir beyefendi arkadaşlık isteği göndermiş ve bir süre konuşmaya başlamışlar. Ancak arkadaşım pek güvenemediği için buluşma veya telefon ile herhangi bir irtibat sağlanmamış kısa bir süre orada yazışmaya devam etmişler. Banada aynı büroda olduğumuzdan dolayı ara sıra bahsediyordu.

Dün öğle arası bu konudan bahsederken haliyle fotoğrafını göstermeye geldi muhabbet ! Vee fotoğrafını gördüğümde şok geçirdim !

Başka bir arkadaşımın eşi kendisi ve yaklaşık 2 yıllık evliler . Kız arkadaşım bu beyefendi için birde yaşadığı şehri, ailesini bırakıp buraya gelmişti. Yeni doğum yaptı büyük ihtimal doğum izninde şuanda kendisi. Bebeği daha 2-3 aylıktır. :KK43:

Daha sonra emin olmak adına birkaç soru daha sordurdum ismi aynı soyadı farklı, çalıştığı Kurumu başka söyledi. Numarasına kadar da yazdı.Sürekli de buluşmak için ısrar edip durmuş. Sadece birkaç tane kendine ait fotoğraf eklemiş. Büyük ihtimal bunun için ayrı bir sosyal hesap açmış kendisi.

Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı yoksa hiç mi karışmayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ediyorum şimdiden.
Ayni şeyi bnde yaşadım arkadaşımın eşiyle ayni yerde çalışıyordum adam baskasiyle cikmaya basladi hatta kendisinden biraz yaşça büyük kadinla bnde fazla dayanamadim arkadaşıma söyledim ortalik karıştı adam inkar etti aradan bir ay geçmeden arkadaşım bunlari yakaladi adam ozur diledi filan kari koca barıştılar kiz beni sildi hayatindan msjlarima cvb bile yazmadi bnmle iletişimi kesti ortada bn kötü oldum valla bana kalsa artik hic kimsenin hayatina karışmam szde karışmayın bnce

Ben de 2 yıllık evliyim ve yeni doğum yaptım tam olarak empati kurdum ve kesinlikle bilmek hakkı kadının. Söyleyin lütfen kandırılmasına izin vermeyin yazık.

Fake bir mail hesabı açın..bu adresten arkadaşınıza gönderin ekran fotosunu..olay sizden çıkmasın..canım kocam olur suçlu siz olursunuz.

Çok acı bir durum söylememeniz bu gerçeği değiştirmez bence arkadaşınıza söyleyin geregini o yapsın

Fake bir mail hesabı açın..bu adresten arkadaşınıza gönderin ekran fotosunu..olay sizden çıkmasın..canım kocam olur suçlu siz olursunuz.

Bende ayni fikirdeyim tek sorun bebeğinin biraz büyümesini mi beklesem. Simdi sehir disinda acaba buraya geldiginde mi kendisine ulastirsam .

Arkadaşın öğrenirse boşanacak güçte biri mi?? Yoksa aldatılmış kabul etmiş kadın durumuna düşmesin :KK43:

Delilleri al adama ulaş.. hemen bu işleri bırakmazda arkadaşına söyleyeceğini söyle.. tabi bir dost adıyla ;)

genelev kadınının eşine bunu söyleme dediysek bu adamın karısına da söyleme demeliyiz. herkesin yaptığı kendine ya hani. ne çabuk unuttuk. söz konusu kadın olunca hemen bilmesi gerekir diyoruz. öyle şey olmaz. lütfen tutarlı olalım.
bence hiç karışmayın. sizi ilgilendirmez. sonra yuva yıkan siz olursunuz.
İyi de o kadının geçmişi bitmiş gştmiş bir şey bununadam şuan eşine yapıyor aynı şey mi allah aşkına

Ne tesadüf diyecem ama
Bu adam sizde ekli mi yada eşi?
Sizin listenizden mi buldu bu kızı ekledi acaba?
Yaptığı iğrençlik
Böyle milleti kandırıyor.buna dersini verin
Ben olsam eşi duymadan yapardım bunu
Adama haddini bildirirdim..

Arkadaşınız bebeğim var, bebeğim babasız büyümesin, çocuğum için affettim diyecek biri değilse söyleyin. Yok öyleyse hiç söylemeyin, yok yere üzülmesin.

Yerinde olmayı hiç istemezdim ya.Gerçekten çok zor bir durum.Söylesen dert söylemesen dert.Keşke hiç görmeseydin resmi.Daha yeni bebeği olmuş.Çok kötü durumlara yol açabilir.Allah yardımcın olsun.

Back