• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam sorunu : /

Ayrıntıları şimdi okudum. Ben size olacakları söyleyeyim. Arkadaşınız o adamı affeder. Adam diyecek ki yeni doğum yaptın, boşluğa düştüm, hem sadece yazıştım hayata geçen bir şey yok. Zaten pişman olmuştum konuşmayı kesecektim buluşmayacaktım diyecek. Arkadaşınız da zaten kız yazdığı için cevap vermiş, faaliyete de geçmemiş, bebeğim de ufak yuvamı dağıtamam diyecek ve affedecek.

Ne tesadüf diyecem ama
Bu adam sizde ekli mi yada eşi?
Sizin listenizden mi buldu bu kızı ekledi acaba?
Yaptığı iğrençlik
Böyle milleti kandırıyor.buna dersini verin
Ben olsam eşi duymadan yapardım bunu
Adama haddini bildirirdim..

Benim herhangi bir sosyal hesabim yok. Tamamen tesadüfi birşekilde oldu hersey.gercekten cok ilginc iste Allah cikariyor. Bende dusunuyorum bu basima geldiyse, benim karsima ciktiysa ilahi olarak da soylemem gerektigine inaniyorum :(

Yerinde olmayı hiç istemezdim ya.Gerçekten çok zor bir durum.Söylesen dert söylemesen dert.Keşke hiç görmeseydin resmi.Daha yeni bebeği olmuş.Çok kötü durumlara yol açabilir.Allah yardımcın olsun.

Amin arkadaşım . Ama görmeseydim ve arkadaşımla buluşsaydı ve arkadasim birgun beni tanistirmak isteseydi ? Düşünmek dahi istemiyorum baska senaryolar...
Dün sabaha kadar uyuyamadim arkadasimin bebegiyle fotoğrafına bakip durdum..
Allah bildigi gibi yapsin o pisliği hala yazmaya devam ediyor arkadasima cevap verirmisn noldu vs. Diye.

Arkadasim birden tek kelime etmeden konuşmayı kesince avini kaybetti napcagini şaşırdı.

Ayrıntıları şimdi okudum. Ben size olacakları söyleyeyim. Arkadaşınız o adamı affeder. Adam diyecek ki yeni doğum yaptın, boşluğa düştüm, hem sadece yazıştım hayata geçen bir şey yok. Zaten pişman olmuştum konuşmayı kesecektim buluşmayacaktım diyecek. Arkadaşınız da zaten kız yazdığı için cevap vermiş, faaliyete de geçmemiş, bebeğim de ufak yuvamı dağıtamam diyecek ve affedecek.

Buda bir ihtimal ancak ben söyleyeceğim bunun günahını taşimak istemiyorum fake hesaptan gonderecegim.
Isterse kendisi de kocasini dener devam ettirir bulusur yuzlesir baska bir kadin olarak.
Ya da birsey yok gibi barisir devam eder. Kendisi bilir.

Karışmayın sakın.
Aldatılan kadınlar en son kocasını suçlar.
Hem emzikli bebek varmış. Sütü filan kesilir sizden olur. Onlar yağ bal olur siz bebeğin sütünü kesen kadın olarak kalırsınız.

Hele bazıları demiş buluşmaya sizin gidin. Akıl tutulması olur resmen bunu yapmak. Adınız adamda gözü var kendi yazıştı görüşüyor olur.

Karışmayın sakın.
Aldatılan kadınlar en son kocasını suçlar.
Hem emzikli bebek varmış. Sütü filan kesilir sizden olur. Onlar yağ bal olur siz bebeğin sütünü kesen kadın olarak kalırsınız.

Hele bazıları demiş buluşmaya sizin gidin. Akıl tutulması olur resmen bunu yapmak. Adınız adamda gözü var kendi yazıştı görüşüyor olur.

Ben kesinlikle o adam müsveddesiyle herhangi bir iletisime gecmeyi asla dusunmuyorum

Söylersem de fake hesaptan ekran goruntulerini atarim.

Gerisini de kendisi karar verir.

Yani suanda bile baskasiyla aldatiyor olabilir ve karisinin ruhu bile duymuyor. Ailesinin yanina gitmis bebegiyle vakit geciriyor orada.

Kocasida burada gününü gün etmeye calisiyor.

Cok aci bence.

Ben kesinlikle o adam müsveddesiyle herhangi bir iletisime gecmeyi asla dusunmuyorum

Söylersem de fake hesaptan ekran goruntulerini atarim.

Gerisini de kendisi karar verir.

Yani suanda bile baskasiyla aldatiyor olabilir ve karisinin ruhu bile duymuyor. Ailesinin yanina gitmis bebegiyle vakit geciriyor orada.

Kocasida burada gününü gün etmeye calisiyor.

Cok aci bence.

Orası öyle çok acı.
Umarım kadın ilerde bir şekilde öğrenir.

Ben yuvayı ben yikiyormusum gibi düşünmezdim, sonuçta adam kaçamak peşinde yuvayi adam yıkıyor, yıkılmasını istemiyorduysa bunu hesaplamasi gerekirdi ona uygun davranması gerekirdi. O yüzden içim rahat söylerdim ben olsam

Bence kıza adamın evli olduğunu söyle onada yazık kızın haberi yok sonuçta sonrada aç bir fake hesap kızla yazışmalarını copy Face yap gönder eşine bu pisliği bugün yapan yarında yapar

Bence kıza adamın evli olduğunu söyle onada yazık kızın haberi yok sonuçta sonrada aç bir fake hesap kızla yazışmalarını copy Face yap gönder eşine bu pisliği bugün yapan yarında yapar

Arkadaşımın haberi var... ara sira adam hala yaziyor beni de durumdan bilgilendiriyor her ihtimale karsi ekran goruntulerini de surekli aliyor...
Arkadaşıma gondercem hepsini hiçbir aciklama yapmadan. Eminim o adam kılıfını bulup inandiracak ama şüphe bile olsa azicik gözü üzerinde olur da bir daha yapmaz bu pislik.

Arkadaşımın haberi var... ara sira adam hala yaziyor beni de durumdan bilgilendiriyor her ihtimale karsi ekran goruntulerini de surekli aliyor...
Arkadaşıma gondercem hepsini hiçbir aciklama yapmadan. Eminim o adam kılıfını bulup inandiracak ama şüphe bile olsa azicik gözü üzerinde olur da bir daha yapmaz bu pislik.
Yapar güzelim emin ol yapar asla uslanmaz sütü bozuk bu tiplerin

Kadın lohusalıktan çıkamamiştir hala 3 aylık bebekle. Bence şimdi söylemeyin mahvolur:( biraz zaman geçmeli ya bebeğe çok üzüldüm ne iğrenç adamlar var pislik herif://

Merhaba arkadaşlar,

Dünden beri aklım o kadar karışık ki : (

Kısaca size olaydan bahsedeyim;
En yakın arkadaşıma sosyal hesabından hiç tanımadığı bir beyefendi arkadaşlık isteği göndermiş ve bir süre konuşmaya başlamışlar. Ancak arkadaşım pek güvenemediği için buluşma veya telefon ile herhangi bir irtibat sağlanmamış kısa bir süre orada yazışmaya devam etmişler. Banada aynı büroda olduğumuzdan dolayı ara sıra bahsediyordu.

Dün öğle arası bu konudan bahsederken haliyle fotoğrafını göstermeye geldi muhabbet ! Vee fotoğrafını gördüğümde şok geçirdim !

Başka bir arkadaşımın eşi kendisi ve yaklaşık 2 yıllık evliler . Kız arkadaşım bu beyefendi için birde yaşadığı şehri, ailesini bırakıp buraya gelmişti. Yeni doğum yaptı büyük ihtimal doğum izninde şuanda kendisi. Bebeği daha 2-3 aylıktır. :KK43:

Daha sonra emin olmak adına birkaç soru daha sordurdum ismi aynı soyadı farklı, çalıştığı Kurumu başka söyledi. Numarasına kadar da yazdı.Sürekli de buluşmak için ısrar edip durmuş. Sadece birkaç tane kendine ait fotoğraf eklemiş. Büyük ihtimal bunun için ayrı bir sosyal hesap açmış kendisi.

Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı yoksa hiç mi karışmayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ediyorum şimdiden.
Çok karasız kaldım. Sanırım söyleyemezdim. Yeni doğum yapmış bir annenin psikolojisi zaten zor kaldırır bu durumu. Öğrense, ona kafa yormaktan evladıyla yeterince ilgilenemez. Sütü kesilebilir. Pek çok olumsuzluk yaşanabilir işte.. Ne bileyim. Allah'ından bulsun pis adam.. Ama büro arkadaşıma evli olduğunu söyler, durumu anlatır, onun vasıtasıyla adamın yaptıklarından haberdar olduğumu bilmesini sağlayabilirdim..

Çok karasız kaldım. Sanırım söyleyemezdim. Yeni doğum yapmış bir annenin psikolojisi zaten zor kaldırır bu durumu. Öğrense, ona kafa yormaktan evladıyla yeterince ilgilenemez. Sütü kesilebilir. Pek çok olumsuzluk yaşanabilir işte.. Ne bileyim. Allah'ından bulsun pis adam.. Ama büro arkadaşıma evli olduğunu söyler, durumu anlatır, onun vasıtasıyla adamın yaptıklarından haberdar olduğumu bilmesini sağlayabilirdim..
Bencede yeterince zor yorucu günler geçiriyordur. Konu sahibi; adamı uyar, kanıtlar dursun bir süre sonra söyle kadına. Nebiliyim saçma mı olur.

Bencede yeterince zor yorucu günler geçiriyordur. Konu sahibi; adamı uyar, kanıtlar dursun bir süre sonra söyle kadına. Nebiliyim saçma mı olur.

Adamın yazdıklarından pek akıl sağlığı normal gelmedi agresif çıkışları felan var.
Şimdi bu yazdığı kızın benim arkadaşım olduğundan haberi de yok.
Herhangi birisi diye ekleyip konuşup tanışmaya tek gecelik birseyler yaşamaya niyetlenmis.
Kim.bilir daha kimlere kimlere yaziyordur

Simdi başımıza bela felan olur bu pisligi bizim uyarmamiz fayda etmez.

kesinlikle söyle eşine ,kadın onun için her türlü fedakarlığı yapsın onun evladını büyütsü o gönül eğlendirsin;sen söyle kadına ne yapacağına karar versin kendisi

Adamın yazdıklarından pek akıl sağlığı normal gelmedi agresif çıkışları felan var.
Şimdi bu yazdığı kızın benim arkadaşım olduğundan haberi de yok.
Herhangi birisi diye ekleyip konuşup tanışmaya tek gecelik birseyler yaşamaya niyetlenmis.
Kim.bilir daha kimlere kimlere yaziyordur

Simdi başımıza bela felan olur bu pisligi bizim uyarmamiz fayda etmez.
Evet haklısın bir yandan. Karısına söyle ozaman en azından kadının arkasından iş çevirmesine göz yummuş olmazsın. Biz kadınlara cidden yazık ya acıyorum halimize bu dünyada böyle erkekler varken çocuk doğurmuş okadar acıyı çekmişken çocuğun yorgunluğu uykusuzluğu varken bide cinsel cazibemizi kaybetmemek zorundayız. Yorulmaya bitkin düşmeye hasta olmaya hakkımız yok.

Adama soylesen bu kizi birakir baska kizla gorusur. Karakteri bozuk.
Arkadasim biyle bir seyi bilip bana soylemeseydi ben arkadasima dost demezdim. Hatta girusmezdim. Bence esi bilmeli. Ya da bu kiz gorussun o kadinla. Ama bence dogrusu sizden duymasi.

Merhaba arkadaşlar,

Dünden beri aklım o kadar karışık ki : (

Kısaca size olaydan bahsedeyim;
En yakın arkadaşıma sosyal hesabından hiç tanımadığı bir beyefendi arkadaşlık isteği göndermiş ve bir süre konuşmaya başlamışlar. Ancak arkadaşım pek güvenemediği için buluşma veya telefon ile herhangi bir irtibat sağlanmamış kısa bir süre orada yazışmaya devam etmişler. Banada aynı büroda olduğumuzdan dolayı ara sıra bahsediyordu.

Dün öğle arası bu konudan bahsederken haliyle fotoğrafını göstermeye geldi muhabbet ! Vee fotoğrafını gördüğümde şok geçirdim !

Başka bir arkadaşımın eşi kendisi ve yaklaşık 2 yıllık evliler . Kız arkadaşım bu beyefendi için birde yaşadığı şehri, ailesini bırakıp buraya gelmişti. Yeni doğum yaptı büyük ihtimal doğum izninde şuanda kendisi. Bebeği daha 2-3 aylıktır. :KK43:

Daha sonra emin olmak adına birkaç soru daha sordurdum ismi aynı soyadı farklı, çalıştığı Kurumu başka söyledi. Numarasına kadar da yazdı.Sürekli de buluşmak için ısrar edip durmuş. Sadece birkaç tane kendine ait fotoğraf eklemiş. Büyük ihtimal bunun için ayrı bir sosyal hesap açmış kendisi.

Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı yoksa hiç mi karışmayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ediyorum şimdiden.
Lütfen bir şekilde söyleyin biliyorum zor bir durum ama böyle olmaz. Söylememiz :KK34:lazim.Bu arkadaşınıza haksızlık olur yoksa.

Back