Konu sahibinin derdine ortak olacağına "Türk milletinin namus anlayışının ne kadar ilkel olduğunu" üstüne basa basa ima edenleri hiç anlayamıyorum. Nerede yaşıyorsunuz kardeşim siz. Ve de bu tür yorumların arkadaşa ne faydası var?
Konu sahibi arkadaşım sana gelince Allah yardımcın olsun. Senin yorumlarından okuduğum kadarıyla eşin ilk anın şaşkınlığını atlatmış sana güveniyor, doktor raporu falan istemiyor. Yanlış anladıysam uyar. Ama bu konu çok doğal olarak senin içine dert olmuş. Bence eşinle konuşmalı, bu konunun seni çok yaraladığını ve birlikte doktora gitmediğiniz sürece seni üzeceğini anlat. Doktora gitmezseniz arın öbür gün adamın sana sen bakire değildin demeyeceğini kim garanti edebilir. Benim çok yakınımın başına geldi böyle bir olay. Lambanın altında defalarca denemiş adam kan gelmemiş. Adam ilk başlarda biraz surat yapmış ama sonra anlayışla karşılaşmış. Tam on yıl sonra bir kavgada sana hiç güvenmiyorum zaten bana geldiğinde kız değildin demiş. Üstelik üç de çocukları var...Kimseye bir şey ispat etmen gerekmiyor ama eşinin kafasında ister istemez oluşan soru işaretlerini ve kendi içindeki huzursuzluğu gidermek için doktor şart. Kızlık zarı çok hasas bir konu. Benim kızımın doğuştan vajina yapışıklığı vardı. Sadece idrar çıkışı vardı. Bunu fark edince daha bir aylık bebekken doktora götürdüm. Neyse ilaçla açıldı yapışıklık. Ama içim rahat değildi. Altı yaşında kızımı tekrar doktora götürüp genital organları tam mı sağlıklı mı ve ne yalan söyleyeyim kızlık zarı var mı diye doktora götürdüm. Hiçbir sorunu olmadığını öğrenince içim rahat etti. Öyle "bu adetlerin modası geçti, geri kafalılık" demeyle olmuyor bu işler ne yazık ki. Üzülen hep kızlar oluyor. Neyse çok uzun oldu. Allah yardımcın olsun canım. Allah sana bir çıkar yol göstersin.
O verdiginiz örnekte yani suç kadinin, doktorda rapor almadi diye? Kadin 3 cocuk annesi! Böyle bir laf nasil söylenir? Nasil bir evlilik, o, 10 yil sonra ögrenki esinin sana hiç güvemedigini, ve isin aci tarafida, sizin gibi kadinlar "keske rapor alsaydi" demesi.
Hangi mantik ile insan 6 yasinda kizi için "zar raporu" almak istedigini hiç anlamiyorum. Bunlar moda ile alakali seyler degil. Bunlar kadinlar en basit haklarini savunmak ile alakali birsey. Kadinlar rapor aldik süreçte hiç birsey degismiyecektir. Ki daha önceden dedigim gibi, kizlik zarri denilen zaten birsey yok, yirtilmasi anlaminda. Kizlik zarri denilen sey, vajinanin girisinde bir siskinlik. Ve bu siskinligin üzerinde bir evliligin yapilmasi ve yikilmasi öyle bir yanlis ve cahil sey ki. Bu ülkede rapor alinmasi artik yasaklanmasi gerekiyor!
eşimle defelarca konuşmama rağmen kabul etmıyor bende 2 defa gıttım doktora tabı onda ızın vermedıgı ıcın gizli oldu ılkı bakmadı ıkıncısıde rapor falan vermedı malesef dıyorum artık zarımda esnek değilmiş 7 yonunde bıraz yırtık var kan gelmeyebılır dedı bıseyler soyledı ama ben bunu yapamam yanı benım ıcımde dert olarak kaldı bu konu cınsel hayatımızda başlamadan bıttı boylece ne ben onu arzuluyorum ne de o benı sureklı yorgunum basım agrıyor dıyo bende bır talepte bulunmuyorum soylemeden bunları dıyor daha baska konular ortaya cıkıyor sıkıntılar hergun annesıgıllerın akrabalarının vıdeolarını izliyor ve bayramda orda daha cok kalmak ıstıyor benım aılemde bırkac gun yeterlı goruyor hatta kustu gecen gece aılesının sehrınde yasama hayallerı kuruyor dugunden once bana soz vermıstı sen ıstersen gıdecegız bende asla gıtmıcez dedım cay hazırlamıstım yanınd bıseyler hazırladım yemedı ben yedım takmıyo gıbı yaptıp senle ınsanlık olsa tek yemezdın dedı nasıl zoruma gıttı kustu gıttı yatak odasına yattı bende gıtmedım salonda yattım sabah sardı barısmaya calıstı sonuc aynı evın ıcınde barısılıyor ama cınsel hayatımız yok brn ıkıncı plandyım kendını kral gıbı goruyor banada kole gıbbı hıssettırıyor burada cok yanlızım aılem arkadasım komsum kımse yok Allahım yardım et bana sizde olmasanız innın taş gibi yarılcam kızlar dua edin bana lütfen
kabul etmez emınım adam hayalı zaten benım evden kızlık zarıma yanı onun deyımıyle basına bır ıs gelmeden gıtmem dı bunuda soylersem kalpbı var kalpten gıder annem neler oldu tansınlar dustu sekerler fırladı en sonunda yalan soylemek zorunda kaldım oldu ıs dedım ole rahatladı bu ısler o kadar kolay değil basına gelmeyen atıp tutuyor gelmıyor defalarca konustum artık suyu cıktı laflarımı bıle duymuyor artık solemıcemde krallıgı bıtmıyor tam bor kral gecen evde hazırlmısım sutlacı bana yedır dıyor cocuk gıbı guvenmıs gozukmeye calısıyorum ama olmuyor galıba acaba doktora gıtmeyen psıkıloga gıden bır tıp olur mu bu esıne laf gecırenlere hayranım yok mu bu ısın bır sırrı ? varsa cok ıhtıyacım var