kabul etmez emınım adam hayalı zaten benım evden kızlık zarıma yanı onun deyımıyle basına bır ıs gelmeden gıtmem dı bunuda soylersem kalpbı var kalpten gıder annem neler oldu tansınlar dustu sekerler fırladı en sonunda yalan soylemek zorunda kaldım oldu ıs dedım ole rahatladı bu ısler o kadar kolay değil basına gelmeyen atıp tutuyor gelmıyor defalarca konustum artık suyu cıktı laflarımı bıle duymuyor artık solemıcemde krallıgı bıtmıyor tam bor kral gecen evde hazırlmısım sutlacı bana yedır dıyor cocuk gıbı guvenmıs gozukmeye calısıyorum ama olmuyor galıba acaba doktora gıtmeyen psıkıloga gıden bır tıp olur mu bu esıne laf gecırenlere hayranım yok mu bu ısın bır sırrı ? varsa cok ıhtıyacım var
dün bende bu konuya rastgeldim aslında kızlık zarının kanamaması normalmiş. yani sağlıklı ilk ilişkide zorlama olmaz şartlar uygun olursa kanamazmış.
Kızlık zarı ile ilgili binlerce yıllık tabuyu yıkan iddialar ? Doktor Sitesi
Canm nasıl dicem bılmıyorumm ama bu nasıl bi adam zarın elastikse tamam dır yani kanaman olmazzzxx
Bndede olmadı kanama bize misafir gelcekti annesi bn korktum yha sorarlarsa diye ki sormadılar ama bnm eşim bacagını bıcakla kesip kanatmış küçük havluya sürmüştü 3 yıl oldu bizim bnu hiç unutmam bn yinede beraber doktora gidelim dedim zorla götürdüm doktora yha doktor hanm gerek yok dedım ama zorla getirdi dedi sürekli doktoras
Doktor baktı canm dedi zarın elastik senin zar yırtılmaz dedi kanamaz yani dedi ikimizinde içi tahatladı çıktık geldik
Cathycim zar olayinin üstünden 2 sene gecmis. Biraz gec oldu sanki kizmak icinyaw adam içeri girememiş daha ilk denemeniz olduğu o kadar belliyken kan bekliyor şaka gibi
kan gelse nolur gelmese nolur belliki bakiresin ki bu kadar zorlanıyorsun demi azıcık mantık...
kusura bakmayın kızdım eşinize ama afedersiniz..
hahahah demi yaCathycim zar olayinin üstünden 2 sene gecmis. Biraz gec oldu sanki kizmak icin
Cathycim zar olayinin üstünden 2 sene gecmis. Biraz gec oldu sanki kizmak icin
şimdi o kadın neler diktirmiştirhahahah demi ya
KesinlikleCanim cok gecmis olsun ya cok uzuldum ya.
Bizde evlendik ama 2 yildir beraber olamadik, pek denemedikte acikcasi.
Esim surekli kan gelmeli fln diyor, o dusunce olunca birlikte olasim yada deneyesim hic gelmiyor acikcasi. erkekler cok cahil
.slm arkadaşlar evlenelı 1 hafta oldu kendımı kotu yanlız ve pişman hissediyorum benım sorunuma yardımcı olun lütfen ne yapacağımı şaşırdım kimseye anlatamıyorum evlendik gece on sevısme oldu kusura bakmayın acık yazıyorum sonra ben korkudan ağlamaya başladım çok korkuyordum esım deneyelım falan dedı aglayarak falan denedık bıraz cok kasıldıgım ıcın az bı gırdı gerısı gırmedı bende yeter sadece 1 gunluk mu evlıyız dedım ertesı gun rahat oturup kalkamadım ara verdık bır gun sonra balayına gıttık herdun bıraz denedık hergun bıraz daha gırıs oldu 2 gun once tam girdı ben ustteydim bırkac sanıyede hemen kalktım cok canım yandı cunku, sonra kan falan gelmedı sureklı soruyo nerde kan dıye ben cok kotu hıssettım kendımı ben kendımden emınım ama nasıl kanıtlıcam kustu benle 1 gun boyunca balayım rezıl oldu daha once zorla nısanlıyken surtunmeyle bırkac kez denemıstık sımdı pısmanım saskınım kımseye bısey dıyemıyorum nasıl ıspatlıcagımı bılemıyorum netten baktık son gun gırısten bırkac santım ıcerde dıyor ama kanama olmadı bugun doktora gıdecektım ama aıle cuzdanını goturdu daha kımlıgımde yenılenmedıgı ıcın gıdemıyorum nereye gırecegını bıle bılmiyordum o da cok bilgisiz bilmiyor dugunden once konusamadıkta netten araştırma fırsatımda olmadı o kadar kalabalık ve karmaşadan bu kan gelmez mi artık artık cinsel yaşam istemiyorum gururuma çok dokundu kac senedir beraberız güvenide yokmuş bana artık kus oldugu gece bana ağlama krızı geldı otelde agzıma gelenı soyledım yumusadı sarıldı falan affettirmeye calıstı kendını ama ben cok kırıldım. sabahta bugun doktora gıtmıcez mı dedım saçmalama dedi nette 7-10 gun ıcerısınde anlasılabılır yoksa anlasılmaz yazıyordu karışık oldu biraz kusura bakmayın ben ne yapmam lazım lutfen eleştırılerınızı sert yapmayın zaten cokmus durumdayım yorumlarınız benım ıcın cok onemlı sımdıden teşekkürler
İlk başlarda nasıl üste çıktın kız hemen .Ben oraya takıldım.Level atlama oluoda biraz ustte senın olman .Yooo gıt doktora soyle boyke bır durum yasadık deslm arkadaşlar evlenelı 1 hafta oldu kendımı kotu yanlız ve pişman hissediyorum benım sorunuma yardımcı olun lütfen ne yapacağımı şaşırdım kimseye anlatamıyorum evlendik gece on sevısme oldu kusura bakmayın acık yazıyorum sonra ben korkudan ağlamaya başladım çok korkuyordum esım deneyelım falan dedı aglayarak falan denedık bıraz cok kasıldıgım ıcın az bı gırdı gerısı gırmedı bende yeter sadece 1 gunluk mu evlıyız dedım ertesı gun rahat oturup kalkamadım ara verdık bır gun sonra balayına gıttık herdun bıraz denedık hergun bıraz daha gırıs oldu 2 gun once tam girdı ben ustteydim bırkac sanıyede hemen kalktım cok canım yandı cunku, sonra kan falan gelmedı sureklı soruyo nerde kan dıye ben cok kotu hıssettım kendımı ben kendımden emınım ama nasıl kanıtlıcam kustu benle 1 gun boyunca balayım rezıl oldu daha once zorla nısanlıyken surtunmeyle bırkac kez denemıstık sımdı pısmanım saskınım kımseye bısey dıyemıyorum nasıl ıspatlıcagımı bılemıyorum netten baktık son gun gırısten bırkac santım ıcerde dıyor ama kanama olmadı bugun doktora gıdecektım ama aıle cuzdanını goturdu daha kımlıgımde yenılenmedıgı ıcın gıdemıyorum nereye gırecegını bıle bılmiyordum o da cok bilgisiz bilmiyor dugunden once konusamadıkta netten araştırma fırsatımda olmadı o kadar kalabalık ve karmaşadan bu kan gelmez mi artık artık cinsel yaşam istemiyorum gururuma çok dokundu kac senedir beraberız güvenide yokmuş bana artık kus oldugu gece bana ağlama krızı geldı otelde agzıma gelenı soyledım yumusadı sarıldı falan affettirmeye calıstı kendını ama ben cok kırıldım. sabahta bugun doktora gıtmıcez mı dedım saçmalama dedi nette 7-10 gun ıcerısınde anlasılabılır yoksa anlasılmaz yazıyordu karışık oldu biraz kusura bakmayın ben ne yapmam lazım lutfen eleştırılerınızı sert yapmayın zaten cokmus durumdayım yorumlarınız benım ıcın cok onemlı sımdıden teşekkürler
Benimde ilk gece gelmedi ertesi gün ısrar ettim doktora gidelim diye. Bana güvendiğini filan söyledi gerek yok dedi ama ben bile merak edip şüpheye düştüysem adamın illaki aklına takılır. İkimizin aklında tek bir soru işareti kalmasın diye direttim. Ertesi gün öğleden sonra en yakın kliniğe gittik. Zarımın elastik olduğunu öğrendik.slm arkadaşlar evlenelı 1 hafta oldu kendımı kotu yanlız ve pişman hissediyorum benım sorunuma yardımcı olun lütfen ne yapacağımı şaşırdım kimseye anlatamıyorum evlendik gece on sevısme oldu kusura bakmayın acık yazıyorum sonra ben korkudan ağlamaya başladım çok korkuyordum esım deneyelım falan dedı aglayarak falan denedık bıraz cok kasıldıgım ıcın az bı gırdı gerısı gırmedı bende yeter sadece 1 gunluk mu evlıyız dedım ertesı gun rahat oturup kalkamadım ara verdık bır gun sonra balayına gıttık herdun bıraz denedık hergun bıraz daha gırıs oldu 2 gun once tam girdı ben ustteydim bırkac sanıyede hemen kalktım cok canım yandı cunku, sonra kan falan gelmedı sureklı soruyo nerde kan dıye ben cok kotu hıssettım kendımı ben kendımden emınım ama nasıl kanıtlıcam kustu benle 1 gun boyunca balayım rezıl oldu daha once zorla nısanlıyken surtunmeyle bırkac kez denemıstık sımdı pısmanım saskınım kımseye bısey dıyemıyorum nasıl ıspatlıcagımı bılemıyorum netten baktık son gun gırısten bırkac santım ıcerde dıyor ama kanama olmadı bugun doktora gıdecektım ama aıle cuzdanını goturdu daha kımlıgımde yenılenmedıgı ıcın gıdemıyorum nereye gırecegını bıle bılmiyordum o da cok bilgisiz bilmiyor dugunden once konusamadıkta netten araştırma fırsatımda olmadı o kadar kalabalık ve karmaşadan bu kan gelmez mi artık artık cinsel yaşam istemiyorum gururuma çok dokundu kac senedir beraberız güvenide yokmuş bana artık kus oldugu gece bana ağlama krızı geldı otelde agzıma gelenı soyledım yumusadı sarıldı falan affettirmeye calıstı kendını ama ben cok kırıldım. sabahta bugun doktora gıtmıcez mı dedım saçmalama dedi nette 7-10 gun ıcerısınde anlasılabılır yoksa anlasılmaz yazıyordu karışık oldu biraz kusura bakmayın ben ne yapmam lazım lutfen eleştırılerınızı sert yapmayın zaten cokmus durumdayım yorumlarınız benım ıcın cok onemlı sımdıden teşekkürler