- 13 Mayıs 2012
- 4.787
- 3.566
çk üzüldüm senin adına malesef devir ne olursa olsun bunu kafaya takan erkekler çoğunlukta. bununla ilgili bildiğim iki olay var birisi arkadaşım ablası evlendiğinde kan gelmiyor eşi ve kendisi yüksek mühendis iyi işleri olan görgülü insanlar bir gün bir tartışma anında kızın erkek kardeşine eniştesi 'zaten ablandan kan gelmedi 'gibi birşey söylüyor ve çocuk o kadar üzülüyor ki 'çok utanacaksın bu lafına' diyor, adam ne kadar içine atmış eşine söyleyemeiş erkek kardeşine söylüyor, sonra kız hamile kaldı normal doğum yaptı doktor eşine gelmiş demiş ki 'hayırlı olsun bebeğiniz doğdu eşinizin de bu doğumla kızlık zarı yırtıldı' diyor demekki kızcağız doktora söyledi eşime söyleyin diye düşündük o arkadaşımda eniştesinin söylediğini asla ablasına söylemedi. ikinci olayda anneannem gençkızken halasının kızı evlenmiş ertesi gün halası anneanneme git bir yatağa bak demiş anneannem bi bakmış kan felan yok bu anlattığım olay heralde 70sene önce felan oluyor, sonra nasıl halama kan yok diyecem bilemedim diyor gitmiş hala çarşafta kan yok demiş halası da demişki demekki kız bana çekmiş ben den de gelmemişti kan demiş kadıncağız ve halakızının kocası da ailesi de hiç mevzuu etmemiş bu konuyu. işte 100 sene önce de adam olan takılmıyormuş bu konuya ayrıca adam olan da bilir kızlık zarı olup da yapmadığı şey olmayan kızlar da var.....onu nasıl anlayacak ERKEKLER??