- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
artık benım aılem laf soz konusu olmayacakmıs
o aıleme cok dokunamam derken
20 bın ,30 bın o cıvarda parayı ısteyemem demek ıstemıs
yoksa 10 bın felan verırlermıs zaten
ya arkadaslar kadını sevmıyorum keske dıyorum bıze geldıklerınde
bu sefer ankarada ne zaman gorsem sizi yuzunuz asıktı hayırdır bır sorun mu var felan deseydım
en azından yaptıklarının yanına kar olmadıgını anlardı
o sen kızınca iyi laf değiştirmiş
erkekelr öyle yorumlu laflar kuramazlar düşündüklerini söylerler
biz kadınların işi o bir kelimede 10 anlam barındırmak
açıkcası bana suratsız diyor deyip seni suçlardı o laftan
ayrıca arada resmi bir durum yok
nişanlımla başbaşa kalmamıza izin vermiyor desen tamam derdim de
sevgili????
olumlu anlamda kaldığını düşünmüyorsan demek ki amacı seni kaçırmak
Sorun erkek arkadaşında bence canım
Kaynanana hiç kızma (tamam onunda hatası var ama en çok hata sevgilinde)
Aranızdaki dengeyi o sağlıyacak
İlerde daha çok sorunlarınız olduğunda ne olacak
Yine kaynana yapacak , eşin yanında olamıyacak
Aslında kaynana yükleneceğine , sevgiline yüklen
Sen evlensen bile bu adam seni koruyup kolluyacak türden birimi ?
Seni ezdirirmi ? Keşke tek dert para olsaydı
Çalışır öderdiniz , ama senin en büyük sıkıntın bu
Çok başın ağrır,evlenmeden tavrını koy,sevgiline de sülalesine de...Sonra çok pişman olursun,istemediğin bir hayatı yaşamaktansa sonlandırmak her zaman en iyisidir.Tabii ki sevgilin seni desteklemezse artık en son çare bu.:78:
canım sen tavrını net koy,kesinlikle istikrarlı ol.Sen de aileni saydır,onlar gibi yap.Baskı neymiş görsünler.Evlenmeden bu sorunu halletmelisin.Zor değil inan...
aaaaaahhhh ahhhh..konu şuan ne durumda bilmiyorumda...
şimdi diyecemki arkadaşım bu ömür boyu böyle gidecek,sen biraz başbaşa kalalım birazda kendi hayatımıza zaman ayıralım diyeceksin,annemin sana ne zararı var diyecek...
Annenlerin elinde imkanı varken neden bize yardım etmediler diyeceksin,beni bu yaşıma getirmişler okutmuşlar daha ne yapsın diyecek...
Anladıgım kadarıyla anne oğluna düşkün,oğlunu paylaşmak istemeyecek bunu sana hissettirecek,sevgiline bunu söyleyeceksin,sen zaten annemi hiç sevmedin,art niyetlisin diyecek...
Bu ömür boyu böylemi sürecek annen heran bizimlemi kalacak diyeceksin,istemiyosan gidebilirsin diyecek...
inşallah böyle olmaz ama biri bana bunları 2 yıl önce söyleseydi bende yok canım daha neler okadarda değil derdim,ama insanoğlu işte,illa kendi yaşayıp görecek..
neyse inşallah tersi olur,herşey gönlünce olur...
kalmak ne yerleşir bile valla..çünkü önceden sen yoktun şimdi sen varsın ve illaki oğlunu paylaşmak zoruna gidecektir ya şimdiden araya mesafeyi koyacaksın ve sevgilinede isteklerini netçe söyliceksin cevabına göre hareket edeceksin,yada olacakları kabulleneceksin,yarın birgün sevgilin bilmiyomuydun böyle olacağını dediğinde verecek bir cevabın olmalı...ne yapcagımı bılmıyorum ınankı canım
benle cıkmıyorken oglu pek ıstemezmıs bıle yanında
sımdı kadın sureklı dıbınde
kadını da ıs yapıyor dıye kendısıde kardesı de seslerını cıkarmıyorlar
evlerı temızlenıyor yemeklerı hazırlanıyor dıye
ve ılerısı ıcın annemde bız evlıyken kalmaya gelmez sanmıyorum dıyor
bence bu kadında bu yuzsuzluk varken gelır kalır yanı
pardon da bir anne bekar! oğlunun yanında kalırken oğlunun kız arkadaşına mı soracaktı?
şimdiden kadın kadın demeye başlamışsınız. sevgilinizin annesi hemen hemen her annenin yaptığı şeyleri yapıyor aslında. ondan ayrılıp başkasını bulsanız da çok fazla birşey değişmeyecek. bu yüzden ya düşünün, saygınızı ölçün ve rol de olsa mutlu mesut yaşamaya çalışın ya da yol yakınken tamamen bitirin ve küçük bir ihtimali bekleyin.
madem bu kadın oğluna bu kadar düşkündü
o zaman ne diye başka şehre okumaya çalışmaya yolladı
ilginçtir ki sizi tanıdıktan sonra gelmeleri sıklaşmış
klasik kaynana modeliyle karşı karşıyasın canım
oğlunu kıskanıyor
şimdi bişey yapamazsın evlenince mesafeni koruman gerekir
evinize tabiki gelecek 15 20 gün kalacak annedir hakkıdır
bu kaldığı süre içinde evinize özelinize karıştırtmaman gerekiyor
ağırlığını ancak ozaman korursun
Evlenince de gelecek kayınvaliden size.Kimbilir ne kadar kalacak.Eğer çok rahatsız oluyorsan,tavırlarına dayanamıyorsan,ben evlenince böyle birine tahammül edemem diyorsan bitirmelisin.Sevgilin sana evlenince daha iyi de davranabilir daha anlayışsız da davranabilir.Bunu en iyi ölçecek olan sensin.Biz ne desek boş
Şimdi annesi iş ciddiye binince senden haliyle gelinlik yapmanı bekliyo.İçinden gelmiyor senin besbelli.
Madem bu ailenin yapısı senin kişiliğine uymuyor bişeyleri değiştiremezsin canım.Evlendikten sonra herşey insana zor geliyor,şimdiden bunları göze almalısın.Doğru kararı vermen dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?