- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Hangi yüzle laf edecek,yapılanlar ortada. Kızmaya ne hakkı var ben başta açık açık konuştum,madem sizinkiler yapamıyoruz diyor benimkilerde yapmasın bu yolla çözücem ben bu sorunu. Sesini çıkaramadı
anladım canım
sanırım en baştan senın gıbı net tavır koymak gerekiyor
bende aıleme pek dokunmayı dusunmuyorum
zaten bır tek babamın emeklı maası var
ne yapalım bızde ayagımızı yorganımıza gore uzatırız
annemler bırtek yatak odasını yapmayı çok istiyorlar
onu onların içinde kalmasın diye yaptıttırabilirim
ya da yatak odasına vereceklerı parayı ayrı bır hesapta tutabılırım eşimden ayrı
Evet en başta kesin ve net konuşmak en doğrusu. Ailen yatak odasını yapmak istiyorsa yapsınlar o da onların muradıdır. Ama onun dışında herşeyinizi kendiniz yapın takıları düşünerek fazla açılmsdan. Zten takılarla yapmasanızda emin ol takıların kalmaz sende yok şu borç yok bu lazım onu alalım bunu yapalım,al kavga hır gür takım kalmadı dersin olur biterrr.
merhaba arkadaşlar ne zamandır konuma yazamıyordum
gecen hafta annesının dogumgunuydu
ve ben unuttum
ertesı gun annemı aradınmı dedi
bende hayır unuttum dedim
oda ara ıstersen dedı
ne oldu sana benımle ılgılı bırsey soyledı sanırım dedım
oda pırlanta bu aralar cok mu yoğun, bu aralar hıc arayamıyor heralde dedıgını soyledı
yani yıne saman altından su yürüten bır şikayet
ve kadınla daha onceden konustugumuzda bana tamam sen arayamadıgında ben ararım demişti buna rağmen
yıne sıkayet edıyor
ve bıze bır ay oncesınde tanısmaya geldıler, benı "oo cok sevıyomus ya annesi " soguktu yanı birde tanışmada,ve bu kadın hala herseye rgmen melek gıbı bılınıyor, ben annenle anlasmıstık ben aramadıgım zaman sıkayet etmıcektı dedıgım ıcın hasta hasta aglatılıyorum, Allah o kadından hıcbır sekılde razı gelmesın dıyorum ve daha sımdıden kendınden bu kadar nefret ettırdıgı ıcın tebrık edıyorum kendısını, hem cımrı hem sımarık hemde melek yuzlu olup arkadan iş çevimek herkese nasıp olmaz, birde dinden bahseder , işte ınsanlık dını vecıbelerı yerıne getırmekle olmuyor sadece, o vecıbelerle bırlıkte hakkanıyet gozeterek ah almamak oluyor, hakkımı helal etmıyorum sımdıden
ay arkadaşlar saolun yorum yazmışsınız
sanırım bu adam duzelmez
kı baslarda hıc boyle degıldı
bızım aramız ıyı oldugu donemler boyle degıldı
ne zaman aramız bozuldu
annesı hemen tılkılık yapıp araya gırdı
kadın cok korktu elımde oynatacagım dıye
keske o donem yapabılseydım sırf bu kadına ınat
o yuzden bunun gıbı kotuluk dusunen kadınlara en basından bu ımkanı vermemek lazım
allah razı gelmesın
Kayınvaliden isini cok iyi biliyor.
Birazda insanın icinde olmalı bende tanıstım annesiyle, ama böyle biri degildi yani.
Zaten diger gelinleriyle sürtüsmelerini illa duyardım kötü olsaydı.
Allah yardımcın olsun.
Ama bende dügün masraflarını evlenecek ciftlerin karsılıklı yapması taraftarıyım.
Cünkü ileride laf sokmalar olur. Yada kendileri karsılıyor diye söz sahibi olurlar.
Biz para biriktirip bir cok seyi kendimiz yapmayı düsünüyoruz.
Gönül isterki herseyi yapalım ama o malesef imkansız !!
Ailelerimize en az sekilde yük olmak istiyoruz.
evet oglunun huyunu ıyı bıldıgı ıcın nerden ne yapacagını nasıl kotuluk yapacagını çok iyi biliyor
ama kendı kızı da var hıc ona bu sekılde ah edecegımı hesaba katmıyor sadece
Bu tamamıyle vıcdan anladıgım kadarı ıle
ve genelde vıcdanı olmayan kendı cocugunun bıle mutlulugunu onemsemeyen ınsanlar
bu gıbı harekette bulunuyorlar
Allah razı gelmesın dıyorum
bazen telefonu acıp bır ton seyı soyleyıp kapayasım gelıyor
bır ınsan kendınden bu kadar nefret ettırebılır
ogluna hıcbırsey soylenmıyor hemen
annem ıyınıyetlı soyledı onu oluyor adı
Üzülme canım ya allah büyüktür !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?