- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
olur..ben 46 yaşındayım 56 kiloda 75 beden sütyen kullanıyorum..küçük yaşta memelerim biraz çıkar ç.ıkmaz büyük kadınlara özenip sütyen kullanmaya başlamıştım..belki ondan benimki küçüktür..Şu an 21 yaşındayım 1-2 sene içinde daha büyüme olur mu evlenmeden :)
Test edildi onaylandı kızlar erkeklerin geneli büyük göğüs sever o çatalı beğenirler ama ben kendiminkinden biliyorum evlenmekten korkuyodum büyük göğüs hastası diye oysa göğüs sadece tahrik olmak içinmiş
Kızlar kimse sizi göğsünüz küçük diye sevmycek değil, zaten göğsünüz için evlenen sizle evlenmesin ve seven erkek göğsün ne kadar küçük olursa olsun umursamıyo seni istiyo o göğsünü değil seni sevdiği için senin küçük göğsünüde seviyo ayrıca bunların hepsi geçici dış güzellik geçici
Zaten eğer göğsünüz için evlenecekse sizi ona göre sevip sevmycekse hamilelikten sonra o göğüsler sarkınca ne olacak yaşlanınca buruşunca ne olacak aldatacak mı?
Bu kadar basit değil beğenmeleri ve tahrik olmaları için önemli ama sizi seven küçük göğsünüzüde arzular hiç canını sıkma ki benimde göğüslerim çok küçük biliyosunuz
Bende erkek arkadaşım için aynen senin hissettiklerini hissediyodum ama inanki canını sıktığına değmiyo çünkü büyük göğüs sevmesine rağmen benim küçük göğüslerime bayılıyo benim olduğu için bayılıyo çünkü beni çok seviyo, seni sevende senin göğüslerini sever zaten başkasınınkine bakmaz hem seninle göğsün için evlenmiyo senin yüzünü beğeniyo boyunu posunu huyunu edanı cilveni beğeniyo:) evlilik basit bişey değil hiç bir erkek göğsü güzel diye evlenmek istemez bir kadınla, istediği kadar göğsü mükemmel olsun karakter yoksa onu çeken başka şeyler yoksa onun göğsü için evlenen adam yarın başkasının göğsü için o kadını bırakır rahat ol sıkma canını emin ol evlenince boşuna sıkmışım canımı diyceksin seni gerçekten seven senin göğsünü her haliyle severAh canım benim çok güzel yazmışsın biraz rahatladım ama o kadar takmışım ki bu konuya öz güvenimi kaybetmişim millet daha 1 yıl çıkınca evlenmek ister benim 4 yıl olmuş ve artık evlenmek istiyor ben kaçıyorumOnun gözünde kusursuz olmak istiyorum başkalarının gözü ne görürse görsün (
Benim erkek arkadaşım çok büyük sevmiyor en fazla 80 ama bende de o yokBende erkek arkadaşım için aynen senin hissettiklerini hissediyodum ama inanki canını sıktığına değmiyo çünkü büyük göğüs sevmesine rağmen benim küçük göğüslerime bayılıyo benim olduğu için bayılıyo çünkü beni çok seviyo, seni sevende senin göğüslerini sever zaten başkasınınkine bakmaz hem seninle göğsün için evlenmiyo senin yüzünü beğeniyo boyunu posunu huyunu edanı cilveni beğeniyo:) evlilik basit bişey değil hiç bir erkek göğsü güzel diye evlenmek istemez bir kadınla, istediği kadar göğsü mükemmel olsun karakter yoksa onu çeken başka şeyler yoksa onun göğsü için evlenen adam yarın başkasının göğsü için o kadını bırakır rahat ol sıkma canını emin ol evlenince boşuna sıkmışım canımı diyceksin seni gerçekten seven senin göğsünü her haliyle sever
kalça tamamda göğüs iştebizi cekıcı gosteren kım ne derse desın gögüs ve kalçadır
o da zamanla buyuyecektirkalça tamamda göğüs işte
21 yaşından sonra büyür mü kio da zamanla buyuyecektir
ah inşallah benim sevdiceğimde o erkeklerdendir <3 Çok teşekür ederim ki :)erkekler küçük göğsü her zaman daha seksi bulur ayrıca yaşlansanda kilo da alsan zayıflasan da sarkma derdin yok mutlu ol kuzum.
Evet kesinlikle erkekler küçük göğsü daha seksi buluyo bende bunu geç öğrendim ama ... Dolu dolu 75 iyidir :) bir avuç mutluluk yeter diye bi söz mü vardı :)erkekler küçük göğsü her zaman daha seksi bulur ayrıca yaşlansanda kilo da alsan zayıflasan da sarkma derdin yok mutlu ol kuzum.
Nasıl yaniiEvet kesinlikle erkekler küçük göğsü daha seksi buluyo bende bunu geç öğrendim ama ... Dolu dolu 75 iyidir :) bir avuç mutluluk yeter diye bi söz mü vardı :)
canım benimde göğüslerim küçüktü evlenmeden önce 75 takıyodum sonra 80 e bile sığmamaya başlıyo eşin olvak insan da evlenmeden önce az çok anlar dışardan gördüğü kadar sorun yapma.ama eşimde acayip bi kalça merakı var onu biliyorum ve şuan gayet memnun benden :)Göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum ve büyüme var, yine de şu an tam istediğim halde değil .Benim sorum ; evlilikte küçük göğüs sorun oluyor mu ? Eşiniz memnun mu ? Siz rahat edebiliyor musunuz ? Ben yetememekten çok korkuyorum
Kalçada çok şükür hiç sorun yok fazlam bile var 95 cm :) ama göğüs işte küçükcanım benimde göğüslerim küçüktü evlenmeden önce 75 takıyodum sonra 80 e bile sığmamaya başlıyo eşin olvak insan da evlenmeden önce az çok anlar dışardan gördüğü kadar sorun yapma.ama eşimde acayip bi kalça merakı var onu biliyorum ve şuan gayet memnun benden :)
tatlım seni öyle görmüş öyle sevmiş madem bukadar önemsiyo iri göğüslü birini bulsaymış ben bukadar takma derim allah vergisi sonuçtaKalçada çok şükür hiç sorun yok fazlam bile var 95 cm :) ama göğüs işte küçükve 4 yıllık sevgilim var anladığım kadarıyla ikisine de önem veriyor
Büyüğü sütyenle o dekoltesine hiç biri hayır diyemiyo ama ben kendim yaşadım burda çok yerede yazdım erkek arkadaşım büyük göğüs hastası diye... Ama inan öyle değilmiş eğer karşıdaki insan seni gerçekten seviyosa kesinlikle umursamıyo ve erkeklere büyük göğüs değil dik ve dolgun küçük ya da orda bir avuç dolusu göğsü daha çok seviyolar yani 75-80 dik . Bizimki evet daha küçük ama 75 yapsak bile yeter emin ol erkekler küçük dik dolgun göğsü daha çok seviyorlar inek memesi gibi sevmiyorlar biz öyle zannediyoruz, illa büyük sevende vardır ama genel olarak 75-80 dik daha seksi buluyorlar daha çok beğeniyorlar bende senin gibi sanıyodum ama öyle değil sen konuştunmu bu konuyu erkek arkadaşınla açık açık?Nasıl yaniiAy inşallah seviyorlardır ama nasıl severler ki büyük daha cazip değil mi ?
yok konuşmadım 4 yıldır beraberiz ama çözdüm artık evet büyük sevmiyor ama 75te değil 80-85 desteksiz tam onluk benim ise 75 desteksiz doluyor gibi markadan markaya değişiyor 75 desteksiz hepsinde olsa taşsa baya yeter ya. kalçadan da hoşlanıyor bir gün ağzından kaçmıştı şu arkadaşı düz kızlar hiç hoş değil ne öyle diye çok şükür kalçam baya iyi ama işteBüyüğü sütyenle o dekoltesine hiç biri hayır diyemiyo ama ben kendim yaşadım burda çok yerede yazdım erkek arkadaşım büyük göğüs hastası diye... Ama inan öyle değilmiş eğer karşıdaki insan seni gerçekten seviyosa kesinlikle umursamıyo ve erkeklere büyük göğüs değil dik ve dolgun küçük ya da orda bir avuç dolusu göğsü daha çok seviyolar yani 75-80 dik . Bizimki evet daha küçük ama 75 yapsak bile yeter emin ol erkekler küçük dik dolgun göğsü daha çok seviyorlar inek memesi gibi sevmiyorlar biz öyle zannediyoruz, illa büyük sevende vardır ama genel olarak 75-80 dik daha seksi buluyorlar daha çok beğeniyorlar bende senin gibi sanıyodum ama öyle değil sen konuştunmu bu konuyu erkek arkadaşınla açık açık?
Seven adam emin ol her haline bayılıyo ben senin yaşadığın endişelerin aynısını kat kat yaşadığım için diyorum burdada yazıyodum hep evlenmekten korkuyorum sevdiğim insanla neler neler yazdım ama kendime yazık etmişim boşuna endişelenmişim sende boşuna endişeleniyorsun her haline bayılır seviyosa seni :) senin alt üst ölçülerin kaçtı?yok konuşmadım 4 yıldır beraberiz ama çözdüm artık evet büyük sevmiyor ama 75te değil 80-85 desteksiz tam onluk benim ise 75 desteksiz doluyor gibi markadan markaya değişiyor 75 desteksiz hepsinde olsa taşsa baya yeter ya. kalçadan da hoşlanıyor bir gün ağzından kaçmıştı şu arkadaşı düz kızlar hiç hoş değil ne öyle diye çok şükür kalçam baya iyi ama işte
70-85 ama küçücük duruyor dik ama yaygınSeven adam emin ol her haline bayılıyo ben senin yaşadığın endişelerin aynısını kat kat yaşadığım için diyorum burdada yazıyodum hep evlenmekten korkuyorum sevdiğim insanla neler neler yazdım ama kendime yazık etmişim boşuna endişelenmişim sende boşuna endişeleniyorsun her haline bayılır seviyosa seni :) senin alt üst ölçülerin kaçtı?