Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Evli arkadaşlara bir soruyorum var :(

ya benimde çok küçük nişanlıyım yakında düğünüm var ama çok utanıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum :KK43::110:

hahahaha erkeklerin hepsi ayni hem severlr bisey alirkende dar bu dar :KK70:
ay benimkide aynı kızlar ya dar değil mi o dar o dar dio mesela bide ewde aldıgımı giyiyom nasıl olmus diyom güzel olmus askım dio bi kaç gün geçiyo giyiyom işe gitçem ne o dapdar olmamıs o giyme diyo :KK20:

Yetmemekten korkmak ne kadar absürt! Benimde küçücükler bir gün ne eşim ne ben sorun yapmadık, Allah aşkına sorun yaptığınız şeye bakın, herkezin vücut yapısı farklıdır.

erkekler küçük göğsü her zaman daha seksi bulur ayrıca yaşlansanda kilo da alsan zayıflasan da sarkma derdin yok mutlu ol kuzum.
aynen benimkilerde küçük die demiyorum .anlattım kocama büyük olsa daha mı iyi olurdu die napcam kafam kadar memeyi sarkar o ilerde iğrenç olur dedi

bu durum kişiden kişiye değşir tatlım kimi büyük seviyor kimi küçük sen kendin için düşün kendin rahatsızsan bu etrafa yansır sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yap önemli olan senin sevmen ama bu kadar dert etme büyür zaten biraz büyük göğüs daha zor küçültme ameliyatı olman lazım onun için rahatsız olunca böyle tadını çıkar

Kalçada çok şükür hiç sorun yok fazlam bile var 95 cm :) ama göğüs işte küçük :KK43: ve 4 yıllık sevgilim var anladığım kadarıyla ikisine de önem veriyor :KK43:
canım bence konuş sewgilinle 4 yıllık birlikteliğin var acıkca konusabilirsin sen sewiyosun ama benimkiler okadar değil seni mutlu edermiyim ki de acıkca konus ne varkı bunda

canım bence konuş sewgilinle 4 yıllık birlikteliğin var acıkca konusabilirsin sen sewiyosun ama benimkiler okadar değil seni mutlu edermiyim ki de acıkca konus ne varkı bunda
Çok utanırım ya. Ama belki nolcak aman böyle iyi dicek ama sonra evlenince yüzüme bir şey diyemicek içinde ukte kalcak :KK43: belki biraz argo olucak ama evlendiğinde en mühim olan eksikliği hissedilebilcek bir yer mi ? :KK43:

Butun erkekler x i begenir diye bir genelleme ne kadar yanlış farkinda degil misiniz? Nasil ki biz kadinlarin begenileri farkliysa erkeklerinki de farkli, evleneceginiz adam herlade farkeder gogsunuz buyuk mu degil mi, illa ki buyuk gogus takintisi varsa zaten kucuk goguslu bir kadina dönüp bakmaz bile :KK14:

Bana gelince hamile kalmadan 85 bedendim emzirme doneminde 95 sonra dogum kilolarini verip memeden de kesince 80 bedene dustum hem de b cup dan a cup a. Silikon taktirmak istiyorum esim kesinlikle kabul etmiyor, kucuk gogus daha citir daha genc geliyormus ona, buyuk gogusluyken anac duruyormusum :KK51: zaten ünlülerden falan da begendigi kadinlara bakiyorum hep kucuk gogusluler... ama bu beni gogus buyutme sevdamdan vazgeciriyor mu, hayir tabi ki:KK53: cunku onemli olan benim begenim, bu benim bedenim, once beni mutlu etmeli. ..

Göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum ve büyüme var, yine de şu an tam istediğim halde değil .Benim sorum ; evlilikte küçük göğüs sorun oluyor mu ? Eşiniz memnun mu ? Siz rahat edebiliyor musunuz ? Ben yetememekten çok korkuyorum:KK23::KK42:
Valla eşim gayet memnun 75 di hamileyim 85 oldu canım. Takma kafana yaa tek derdin bu olsun:KK19:

X