Ooo senin 15 cm yani B cup... Gayet iyi olması lazım aslında... Benimki 10 cm AA cup oluyo benimki. Bence sen boşuna dert ediyorsun gibi geldi bana70-85 ama küçücük duruyor dik ama yaygın(
Çok yaygın tatlım o yüzden minnakOoo senin 15 cm yani B cup... Gayet iyi olması lazım aslında... Benimki 10 cm AA cup oluyo benimki. Bence sen boşuna dert ediyorsun gibi geldi bana
bende öyleyim bakalım şimdi büyütmeye çalışıyorumya benimde çok küçük nişanlıyım yakında düğünüm var ama çok utanıyorum ne yapıcağımı bilmiyorum
dert etmeyin böyle şeyleri :)benim anneminde bu kadarmış ama şimdi maşallahı var çocuktan sonra büyüdü diyorSen gerçekten çok şanslısın eşin çok anlayışlıymış inşallah banada öylesi denk gelir :)
ne kürü,???ne güzel ya benim küçük şimdi bi kür yapıyorum 2 cm büyüdü ama yeterli değil benim gözüm yükseklerde ve yetememekten korkuyorum
küçülüyo emzirince içi süt doluyo büyüyo süt gidince gögüs sarkıyo içi boşalıyoooemzirinxe buyucek acaba sonra yine kuculuyomu? bazilari oyle yazmis
ay benimkide aynı kızlar ya dar değil mi o dar o dar dio mesela bide ewde aldıgımı giyiyom nasıl olmus diyom güzel olmus askım dio bi kaç gün geçiyo giyiyom işe gitçem ne o dapdar olmamıs o giyme diyohahahaha erkeklerin hepsi ayni hem severlr bisey alirkende dar bu dar
kadınlar kulübünde erkeğin ne işi varBence düşünüyor da işte
bence en önemli kalçacanim hic merak etme evlenip elletire elletire buyur.kalca onemli kadin icin
bunu dediğine göre senin göğüslerin büyükbizi cekıcı gosteren kım ne derse desın gögüs ve kalçadır
aynen benimkilerde küçük die demiyorum .anlattım kocama büyük olsa daha mı iyi olurdu die napcam kafam kadar memeyi sarkar o ilerde iğrenç olur dedierkekler küçük göğsü her zaman daha seksi bulur ayrıca yaşlansanda kilo da alsan zayıflasan da sarkma derdin yok mutlu ol kuzum.
canım bence konuş sewgilinle 4 yıllık birlikteliğin var acıkca konusabilirsin sen sewiyosun ama benimkiler okadar değil seni mutlu edermiyim ki de acıkca konus ne varkı bundaKalçada çok şükür hiç sorun yok fazlam bile var 95 cm :) ama göğüs işte küçükve 4 yıllık sevgilim var anladığım kadarıyla ikisine de önem veriyor
Çok utanırım ya. Ama belki nolcak aman böyle iyi dicek ama sonra evlenince yüzüme bir şey diyemicek içinde ukte kalcakcanım bence konuş sewgilinle 4 yıllık birlikteliğin var acıkca konusabilirsin sen sewiyosun ama benimkiler okadar değil seni mutlu edermiyim ki de acıkca konus ne varkı bunda
Valla eşim gayet memnun 75 di hamileyim 85 oldu canım. Takma kafana yaa tek derdin bu olsunGöğüslerimi büyütmeye çalışıyorum ve büyüme var, yine de şu an tam istediğim halde değil .Benim sorum ; evlilikte küçük göğüs sorun oluyor mu ? Eşiniz memnun mu ? Siz rahat edebiliyor musunuz ? Ben yetememekten çok korkuyorum
Ama 75 desteksiz dimi :) 85 ama canım sonra gidiyormuşValla eşim gayet memnun 75 di hamileyim 85 oldu canım. Takma kafana yaa tek derdin bu olsun
Giderse gitsin boşver:) ben bebeğime kavusayim da hiç önemli değil. Rabbim başka dert vermesin.Ama 75 desteksiz dimi :) 85 ama canım sonra gidiyormuş