Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Evli arkadaşlara bir soruyorum var :(

tabıkı kuculturebılırsın ama esın begenıyomus :)ben zayıfım ama benımkı ewlendıkten sonra buyudu :)
buyur tabi yengem var zayif ve gogsu ufakdi evlendi cocugu oldu suan cokda dolgun gogusleri var masallah yani takmasin kimse

ee tabi cnim kiloyu kim ister bende kilolu degilim zaten olabilirim hersey bizm icin :) bizim genetik annemde zayif gogsu oyle ama takma buyur evlenince ee malum buyuyo:) takma kafana
zaten evlenceğim adam ( inşallah o olur ) anladığım kadarıyla 80 falan seviyor büyük sevmiyor çok zayıf kiloluda sevmiyor ve en önemlisi kalça seviyor onu zaten kesin anladım bi kaç kez dümdüz arkası olan kızlar ne o öyle erkek gibi dediği oldu onuda ordan anladım zaten. Yani 1- 1.5beden büyütsem tam olucak

sen kalcalimisn ? benmkide oyle dio kalcada var bende cok zayf deglim ondan sanirm.. ama olmasaydida uzulmezdim o begensn diye canini sikma bence :S

sen kalcalimisn ? benmkide oyle diou kalcada var bende cok zayf deglim ondan sanirm.. ama olmasaydida uzulmezdim o begensn diye canini sikma bence :S
kalçamın maşallahı var resmen belim incecik arkam resmen top yaygın değil ben küçültmek bile istiyorum küçüktcem diyemiyorum tabi utanıyorum acaba bölgesel olarak spora mı gitsem diyorum kesinlikle istemiyorum hayır diyor ama benim için sıkıntı oluyor kıyafet alırken bide kıskanç her alışveriş kavgayla bitiyor genelde

hahahaha erkeklerin hepsi ayni hem severlr bisey alirkende dar bu dar

emzirinxe buyucek acaba sonra yine kuculuyomu? bazilari oyle yazmis

emzirmeden sonra küçülüyor kızlar, benim bekarken maşallahı vardı 85 ten taşıyordu ve oldukça dik ve diriydide ilk evlendiğim zamanlar eşim sütyen giyme sen bu hali daha güzel diyordu rahat vermiyordu saolsun sonra hamilelikte ve emzirme döneminde iyice büyüdü ( tabi süt dolu olduğu için normal beden saymıyoruz onu sonra değişiyor) ilk 6 aydan sonra emzirme sıklığı azalınca içinin boşaldığını sarkma oldugunu farkettim, emzirme bitince de malesef bi beden küçüldü ve baya sarkma oldu... açıkcası ben de sarkmasından eski diriliğini kaybetmesinden şikayetçiyim şu an ki 2. hamileliğim bitince dolgunlaştırma yöntemlerini araştırmayı düşünüyorum çünkü 85 dolu sütyensiz gezebilecek durumda iken 80 i zor doldurur içi boş porsuk duruma geldiler eş bişey demesede rahatsız oluyosun, dolgun olmayıncada bi anlamı kalmıyor göğüsün sütyensiz görünmek istemiyorsun silikon dışında dolgunlaştırma yöntemi varmıki ...

Bence göğsü küçük bayanlar estetik olmalı.
Genel olarak erkekler dolgun göğüs sever
Hiç kadınsı gelmiyor

Benimde annemde tam aksi olmuş 75 bile boşken hamileliğinde 85i bulmuş süt bitince dolu dolu 80 kalmış inşallah benimde öyle olur annem aynı benimkilere benziyor diyor ama ne bileyim ben şimdi bi kür yapıyorum 20 gün kullandım sonra ara vermek zorunda kaldım 20 günde 2 cm büyüme oldu tam düzenli yapsaydım belki daha fazla bile olurdu :)

canım zaten küçük göğüslerde çok olmuyor sarkma o anlamda şanslısınız onun için yazdım aslında en azından sarkma sorunu olmıycak büyükse sarkma sık rastlanıyor o daha kötü bence ya ...Kötü görünüyor gerçekten yaptığın kür neydi senin canım?

ayyyyyniii benim esim sudyen giyme dha guzel vs diyordu tabi evin icinde ama sen simdi beni cok korkuttun gogsun kuculdu yani sarkiomu :O oo

ya onun kucugu buyugumu var arkadasimin ufacikdi benden buyuk 4 yas okadar sarkikdi ki sok olmustm :s

ayyyyyniii benim esim sudyen giyme dha guzel vs diyordu tabi evin icinde ama sen simdi beni cok korkuttun gogsun kuculdu yani sarkiomu :O oo
yok canım korkma herkeste olmuyor biraz cilt yapısı ile biraz göğüs büyüklüğü ile alakalı genetik aslında annemde bu kadar olmamış mesela 3 çocuktan sonra oldu diyodu benim daha hassasmış demekki ...Benim koca da evin içinde canım dışarda topuklarıma sıkar dermişim şaka bi yana çok kıskançtır oda...

ondan mı bazı erkekler çok büyük göğüslülere bi benzetme yapıyorlar neyse ..
bu neydi simdi kiz hahaha buyuk cok buyuk gogusler var valla onlari devlet hastaneleri bile ameliyt edio ucretsiz sagliga zararli cunku :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…