Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Evli arkadaşlara bir soruyorum var :(

hll35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
291
61
Göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum ve büyüme var, yine de şu an tam istediğim halde değil .Benim sorum ; evlilikte küçük göğüs sorun oluyor mu ? Eşiniz memnun mu ? Siz rahat edebiliyor musunuz ? Ben yetememekten çok korkuyorum

Benim de göğüslerim felaket küçük bende onin için çok tedirgindim ve sırf bunun için evlilikten bile soğudum evlenmek istemedim ama evlendikten sonra eşim asla tek kelime etmedi asıl sorun eden benim eşim gayet memnun ben sütyen olmadan asla giyinemem çünkü yok dümdüz ama Aallha şükür esim de memnun çocuğumu da emzirdm tabi her erkek bir mi onu bilemiyorum

benim anneminde bu kadarmış ama şimdi maşallahı var çocuktan sonra büyüdü diyor Sen gerçekten çok şanslısın eşin çok anlayışlıymış inşallah banada öylesi denk gelir :)

benim anneminde bu kadarmış ama şimdi maşallahı var çocuktan sonra büyüdü diyor Sen gerçekten çok şanslısın eşin çok anlayışlıymış inşallah banada öylesi denk gelir :)

Amin inşallah canım sıkma canını Allah vergisi sennle alakası yok seni alan göğüslerin için mi alacak sanki afedersin erkeklerde bi nefis var ki kalçana bile dokunsalar zevk alıyorlar ben çok dert ettim bekarken doktora da gittim dediki doğum yaparsa düzelir doğum yaptım gerçekten az da olsa iyi oldular ama süt bittikten sonra eskisinden de kötü oldi buruştu pörsüdü küçücük iğrenç bir şey oldu eşimle ilişkiye girerken nasıl utanıyorum ama o çok seviyor çok ısrar ettim silikon yaptrmk için izin vermedi bn memnunum ddi inan gecelikleri daha sütyensiz giyinemedim dekolteyi bırak görünmüyor bile bnde çok dert ediyorum ama napaym işte arkadaşlar çörek otu yağı yazmışlar bi onu deneyece sende dene bişeyler evlenene kadar olur inşallah inşallah o konuda hiç sıkıntı yaşamazsin canım benim Allah yardımcın olsun

bendede aynı sorun vardı cok kucuktu esım pek sorun etmedı ama buyuk gogus sevdıgını bılıyorum,6 yıllık ewlıyım cocugum yok ama ewlendıkten sonra sankı buyume oldu goguslerımde

bendede aynı sorun vardı cok kucuktu esım pek sorun etmedı ama buyuk gogus sevdıgını bılıyorum,6 yıllık ewlıyım cocugum yok ama ewlendıkten sonra sankı buyume oldu goguslerımde
ay gerçekten mii :) peki kilo falan aldın mı canım ondan olabilir mi ?

evlendikten sonra kocanın eline göre şekil alır göğüs derler büyükler ben doğum kontrol hapı kullanırken büyümüştü hamile kalınca büyüdü emzirirken daha büyüdü emzirmeyi bırakınca nasıl olur bilemem kocam her hali ayrı güzel diyor

:) :) eslerın tutumu ve begenısı cok onemlı hamılelıkte ve emzırme donemınde ayrı bır buyume oluyor dıye bılıyorum

ne güzel ya benim küçük şimdi bi kür yapıyorum 2 cm büyüdü ama yeterli değil benim gözüm yükseklerde ve yetememekten korkuyorum

Alemsiniz kizlar..:) Benimde 85 beden cok seviyorum esimde tabi ama simdi hamileyim dahada buyucek diye Uzuluyorum.. herkesin derdi baska bea

Alemsiniz kizlar..:) Benimde 85 beden cok seviyorum esimde tabi ama simdi hamileyim dahada buyucek diye Uzuluyorum.. herkesin derdi baska bea
herkesın ayrı bır problemı var ıste ama sızınkının bıraz daha buyuyecegı garanti gibi

herkesın ayrı bır problemı var ıste ama sızınkının bıraz daha buyuyecegı garanti gibi
amaan napalim kuculturuz hatta esimede dedim hayir ben seviyorum dedi duruma gore saglik sonucta. tabi okadar buyuk degiller hatta zayflayinca dusuyo 80 e simdi aldim :) sen zayifmsin kiloyasa biraz bagli sanirim arkadasimn gogusleri buyukdu cok zayfladi ufacik kaldi

zayıfım kilolu göğüslü olmaktansa bu halimi tercih ederim canım. eşin seviyorsa sorun yok o halde

zayıfım kilolu göğüslü olmaktansa bu halimi tercih ederim canım. eşin seviyorsa sorun yok o halde
ee tabi cnim kiloyu kim ister bende kilolu degilim zaten olabilirim hersey bizm icin :) bizim genetik annemde zayif gogsu oyle ama takma buyur evlenince ee malum buyuyo:) takma kafana

tabıkı kuculturebılırsın ama esın begenıyomus :)ben zayıfım ama benımkı ewlendıkten sonra buyudu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…