Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Evli arkadaşlara bir soruyorum var :(

şerbetçi otu kremi yapıyorum canım. Bir miktar şerbetçi otunu suda kaynatıyoruz sonra soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra yağlı veya yağsız bi kremle karıştırıyoruz miktarı kendimiz ayarlıyoruz biraz suyundan biraz da kaynamış otundan ben narlı kremle yapıyorum :) umarım size de faydalı olur :) göğüs toparlamak içinde en iyi yağ portakal yağı

canim hic merak etme evlenip elletire elletire buyur.kalca onemli kadin icin

ya onun kucugu buyugumu var arkadasimin ufacikdi benden buyuk 4 yas okadar sarkikdi ki sok olmustm :s
bilmiyorum canım bendeki sorunu yazdım ben demekki olabiliyormuş, ama daha az olur diye tahmin ediyorum boy küçükse daha diri oluyor çünkü göğüsler sarkma daha az oluyor doğal olarak ... Yinede kişiden kişiye değişiyor demekki

not ettim bile :) teşekkürler canım hamilelik sonrası deniycem mutlaka ne kadar aralıkla sürüyoruz?

ben o kremi akşam 2 defa sürüyordum :) toparlansın diyen de günde 1 kere portakal yağı sürebilirisn tatlım :)
ikisinide deniyim ben canım toparlanırken eski haline dönse fena olmaz hani şuan hamilelik var diye dolgunlar yine biitince yine sönecek sanırsam pöff...

ikisinide deniyim ben canım toparlanırken eski haline dönse fena olmaz hani şuan hamilelik var diye dolgunlar yine biitince yine sönecek sanırsam pöff...
sönmezler inşallah canım ya dene bi bakalım ne olucak inşallah eski mis cicişlere kavuşursun Ah bende inşallah daha fazla yaşım ilerlemeden 1 beden büyütürüm

sönmezler inşallah canım ya dene bi bakalım ne olucak inşallah eski mis cicişlere kavuşursun Ah bende inşallah daha fazla yaşım ilerlemeden 1 beden büyütürüm
inşallah canımda birincide söndülerse iki emzirme sanırsam yine sönerler olsun dolgunlaştırırım ben onları kremler fayda etmese bile doktor yolu ile hallederim napalım estetik önemli : )

amaaaaan bosverrr herseyin cozumu var biseyimiz olursa duzeltiriz haha

inşallah canımda birincide söndülerse iki emzirme sanırsam yine sönerler olsun dolgunlaştırırım ben onları kremler fayda etmese bile doktor yolu ile hallederim napalım estetik önemli : )
benim 80 olsun yeter şekli falan düzgün çok şükür ama işte küçük :)

ne demek yetememek kocanamı?kocanımı emzireceksin..ay çok güldüm

amaaaaan bosverrr herseyin cozumu var biseyimiz olursa duzeltiriz haha
aman bencede yine olursa düzelttiririm olur biter : )
benim 80 olsun yeter şekli falan düzgün çok şükür ama işte küçük :)
bi beden büyür canım takılma 75 te küçük sayılmaz diri olsunda küçük olsun bi şekilde büyütülür onlar

o anlamda demedim ki beğenmezse anlamında dedim
canım benim canını sıkmak istemem ama bu kocalara bir şeyi beğendirmek zordur..seni ilk başta beğenir beğenir beğenisi bitince başkasını beğenir..anlayacağın beğenininde sonu var ..kasma kendini neysen o..sen kendini beğen boş ver kocayı..

ama ya derse bunlar ne minnacık onu mutlu edemezsem gözü kayarsa belki biraz açık sözlü olucak ama o gecelerde ya mutsuz olursa benden kaynaklansın istemiyorum işte

ama ya derse bunlar ne minnacık onu mutlu edemezsem gözü kayarsa belki biraz açık sözlü olucak ama o gecelerde ya mutsuz olursa benden kaynaklansın istemiyorum işte
takma böyle şeyi..memeyle mutluluk olsaydı koca memeliler mutlu olurdu..zaten zamanla yaş ilerledikçe memeler büyüyor..valla paraşüt bulamazsın o aman ben sana diyim..

takma böyle şeyi..memeyle mutluluk olsaydı koca memeliler mutlu olurdu..zaten zamanla yaş ilerledikçe memeler büyüyor..valla paraşüt bulamazsın o aman ben sana diyim..
Şu an 21 yaşındayım 1-2 sene içinde daha büyüme olur mu evlenmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…