Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Evli arkadaşlara bir soruyorum var :(

Benim de göğüslerim felaket küçük bende onin için çok tedirgindim ve sırf bunun için evlilikten bile soğudum evlenmek istemedim ama evlendikten sonra eşim asla tek kelime etmedi asıl sorun eden benim eşim gayet memnun ben sütyen olmadan asla giyinemem çünkü yok dümdüz ama Aallha şükür esim de memnun çocuğumu da emzirdm tabi her erkek bir mi onu bilemiyorum
Peki dümdüz derken nekadar tam olarak evlenince hiç büyümedimi bide dolgunmu yumuşakmı .. Yandan belli olmuyormu cevap verirseniz sevinirim

Neye yetememekten korkuyorsunuz Allahaskiniza. Bu nasil bir mantiktir kizlar. Siz kendinizi nasil gorurseniz oylesiniz. Kendinizi eksik gorurseniz karsinizdaki kisiye kendinizi ezikleme firsati verirsiniz. Insan fitrati bunu hic farkina varmadan yapar.
Yetememek ne cok uzuldum bu kelimenize. Kendinizi oldugunuz gibi kabul edin.
Simdibieey yazacam ama olmayacak en kapali haliyle erkek de ay benim biyerlerim kucuk mu ki yetebilir miyim ki diye sorun ediyor mudur sizce. Ben cevap vereyim hayir etmez erkek milleti. Onun icin siz de kendinizi herhalinizle sev8n oldugunuz gibi sevin kendinize saygi duyun.
ne güzel ya benim küçük şimdi bi kür yapıyorum 2 cm büyüdü ama yeterli değil benim gözüm yükseklerde ve yetememekten korkuyorum :KK43:

Cinsellik bi bütün benim de çok büyük sayılmaz ama seni gerçekten seven insan bunu sorun etmiyor emin ol..zaten zayıf türk kızlarının çoğu göğüssüz:) ilk zamanlar o hevesle eşin boyutuna filan bakmaz sonra da doğum yaparsın büyür :)

Bi de şöyle düşün yatakta çekingen soğuk put gibi ama göğsü büyük insanmı erkeği heycanlandırır yoksa istekli kıpır kıpır biri mi..mutlaka başka bi bölgen güzeldir ve erkek onun hastası olur merak etme benimki kalça manyağı oldu sayemde 95 kendileri de :KK47:

Bi de şöyle düşün yatakta çekingen soğuk put gibi ama göğsü büyük insanmı erkeği heycanlandırır yoksa istekli kıpır kıpır biri mi..mutlaka başka bi bölgen güzeldir ve erkek onun hastası olur merak etme benimki kalça manyağı oldu sayemde 95 kendileri de :KK47:
kalçam gayet iyi benimde 95 yana doğruda değil :) ama göğüs... :KK43:

X