• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli 2 çocuk ile baba evine dönmek zorunda kaldım..

Aaah canım benim Allah yar yardımcınız olsun keşke evim olsa sana verseydim senin için çok dua edeceğim yeni gelecek bebek inşallah bolluk bereket olur eşinle kısa zamanda kavuşur mutlu mesut yaşarsınız.

Ailene ne dedin yanlarına gelirken? Yani sizin sıkıntıda olduğunuzu bilip de mi yardım etmiyorlar?
Doğumdan bir süre sonra çocukları annene falan baktırıp çalışsan daha iyi olur gibi..

Öncelikle hamilesiniz bu kadar stres hiç iyi değil bebeğiniz şuan herşeyden daha önemli.
Geçici bir süreç siz de biliyorsunuz.
Bol bol dua. Geleceğinizi hayal edin içinizi ferah tutun gün doğmadan neler doğar.

Amin inşallah .. biz bir yıldır çöküşe geçtik 2. Evlat beklenmedik bir anda geldi. 1 yıl öncesinde elhamdülillah çok daha iyiydik
Anladim canim. Zaten en iyi suan ben anlarim. Esim de 4 ay once iflas etti. Cok zor zamanlar gecirdik. Cok sukur durumumuz duzeliyor artik.

Bol bol dua edin. Unutmayin her gecenin ardindan gunes dogar
.

annen yok mu , umarım vardır ,
babandan yardım istemekten baska çaren yok gibi
allah yar ve yardımcın olsun bacım , allah o karnında ki sabinin yüzüsuyu hurmetine yardım göndersin sana ,

Anneciğimin elinde olsa herşeyi yapar bana ama o ev hanımı babamla bir yani. Allah razı olsun şuan ezan okunuyor içten amin diyorum

Ne demişler kara gün kararıp kalmamış, Allah tez zamanda feraha çıkarır inşallah canım. Sen duanı et, şükrünü et ki çocukların eşin sağlıklı. Hep en zor zamanlarimizda bekler Allah bizden şükrü.
Bebek dogsun toparlan çalış bi şekilde çocukları ailene ya da eşinin ailesine bırakıp.
Söz veriyorum her akşam yatarken duamda sana da yer vericem. Allah minik yavruların hatrına çıkış yolu göstersin, eskisinden daha daha iyi olun, kimseye muhtaç etmesin.inşallah imtihanını hayırla atlat.

Çocuk bereketi çoğaltır derler de derler
Bu zaman elbette geçecek annen babanda zor zamanlar geçirmiştir
bu kadarda kendini kasma bu açıdan bak onların evladısın başları sıkışsa yine seni arayacaklar birde bu yönden düşün neyseki sağlık sorunun yok
Babanda sanki duyarsız ve acımasız gibi

Allah kollayalım verdin inşallah baban la annen düşünüp evin birini sana verirler zaten tekmişsin esasında hepsi senin seni o duruma düşünmemeleri gerekti hiç olmadı biraz yardım da bulunsalardı eninim evini kapamazdın biz ablamın zamanın durumu kötüyken kirasını öder haftalık pazar aylık marketini yapardık Allah yardımcın olsun Cnm

Aynen öyle cok biyuk borclarimiz yoktu bizim.malesef öyle bir durum olmadı onlarında şuan için borc odediklerinden durumları çok yok ama benim gibi değiller işte. Aylarca evim var iken pazar yapamadım ben. Ben büyük paralar da beklemedim ama en azından arada 100 lira 50 lira çocuğa harçlık altında bana yardım eli uzatabilirdi. Babam doğum günü falan özel günleri çok iyi bilir ve başkaları için asla atlamaz. Ama benim oğlum 3 yaşına girecek bir doğum günü diye bluz bile almadı bir bayram 50 tl verdi o kadar. Ama aile de başka birinin cocuguna70 80 tl ye kıyafet alıp hediye etti. Mesele ogljmun birseye ihtiyaci yok zaten dede olarak torununa bir küçük sevindirmesi

Inanın şu an aynı olmasada çok zor zamanlar geçiriyoruz vallahi kafam düşünmekten patlicak sanıyorum bazen çok yorgunum bende ama.gecicek bir gün ıyi düşünmek zorundayız yaz buraya bunaldıkça halinden çok iyi anlıyorum gerçekten

Herkes çok zor durumda ya gerçekten bir ben değilim farkındayım ona bakıyorum aynı buna bakıyorum aynı Allah hepimize yardım etsin

eşin ne iş yapıyo ne kadar maaş alıyo? bana biraz mantıksız geldi. babanın haberi yok gibi konuşmuşsun yani adam anlayamacak mı?

Aaah canım benim Allah yar yardımcınız olsun keşke evim olsa sana verseydim senin için çok dua edeceğim yeni gelecek bebek inşallah bolluk bereket olur eşinle kısa zamanda kavuşur mutlu mesut yaşarsınız.

Bizim insanımızın güzelliği.. güzelim allah razı olsun duaların için insalah en kısa sürede hayırlısı ile buraya kızlar evime oturuyorum diye konu da açarım.. :)

Herkes çok zor durumda ya gerçekten bir ben değilim farkındayım ona bakıyorum aynı buna bakıyorum aynı Allah hepimize yardım etsin
Amin inşallah dua et bol bol Allah sizi ferahliga çıkarsın inşallah gün gelir bugünleri sadece hatırlarsın rahata erersin

Ailene ne dedin yanlarına gelirken? Yani sizin sıkıntıda olduğunuzu bilip de mi yardım etmiyorlar?
Doğumdan bir süre sonra çocukları annene falan baktırıp çalışsan daha iyi olur gibi..

Ailem durumu biliyor tabi ki.. Ama babamın da şuan çıkarıp toplu bir para yardımı edecek durumu yok. Ama geliri ve evi var. Benim kırgınlığım 50 tl telefon faturamı odeyemeyip telefonumun aramalara kapanmasi ve bunu bilip birşey dememesi gibi şeyler.

Ben olsam baba evine donecegime kaynanamlarin yanına giderdim bu kadar düşünüyor demekki seni bi de hamilesin kiraciyi çıkarıp seni oturtabilirdi

Malesef kiracıyı çıkaramaz onunla kendi kredisini ödüyor 2 yila bitecek onun borcu ama ben planlarında yokum laf arasında çok belli ediyor bunu anlaşılıyor

ser dedigimiz nice seylerde bile hakkimizda hayirli olan ama o anda göremedigimiz mutlaka birsey vardir , zaman gecipte atlattiktan sonra anlariz. üzülme demek anlamsiz ama icini serin tut, yasadiklarinin ruhunu karartmasina izin verme , Allah yardimciniz olsun

Back
X