aynen canim hadi bakalim ins hayirlisiyla yeni evini alir huzurla evni gonlunce doser oturursunev dekore etmek gercekten cok cok zevkli ve heyecan verici..yenilikler herzaman guzel
katılıyorum..benim de en sinir olduğum şu moda bu moda diye alınan eşyalar bazı şeylere bakın mesela bundan 10 yıl önce de vardı şimdi de var ama o dönem için moda denilen alınan şeyler hani şimdi nerdeler...bizim millet ceplerinden çok modayı düşünür zaten o zaman her 2 yılda bir mobilya değiştirilmeli...çu köşe koltukların modası da yakın zamanda geçer kesin milleti ip gibi dizip oturtmak çok da kullanışlı değil bence bi arkadaşın evinde var misafirliğe gidince birimiz bi koltuğa öbürümüz öbürüne oturursak ne ala da yok ikimiz de aynı tarafa denk geldiysek boynum kırılıyo kızla konuşurken yüzüne bakcam diyebencede ihtiyaçlar zaman içinde farklılıklar gösteriyor.yeni evliyken salonun gereksizliğini bende söylerdim ama çocuklar olduktan sonra salonumu iptal etmiş olmanın zorluğu beni evden bile soğuttu.sürekli derli toplu tutmaya çalışmak temizlemek çok yorucu.çocuklular için bence salon şart ama siz içine minder döşersiniz yada yemek takımı koyarsınız size kalmış.bende mesela herkesin evinde aynı tarz halıları vede ikea mobilya görmekten sıkıldım.bence modernlik adına evi bunlarla dosemekte sıradanlık.şimdi moda ama 10 sene sonrada bunlar demode olcak.tıpkı vitrin ve gümüşlüklerin şimdi beğenilmediği gibi
katılıyorum..benim de en sinir olduğum şu moda bu moda diye alınan eşyalar bazı şeylere bakın mesela bundan 10 yıl önce de vardı şimdi de var ama o dönem için moda denilen alınan şeyler hani şimdi nerdeler...bizim millet ceplerinden çok modayı düşünür zaten o zaman her 2 yılda bir mobilya değiştirilmeli...çu köşe koltukların modası da yakın zamanda geçer kesin milleti ip gibi dizip oturtmak çok da kullanışlı değil bence bi arkadaşın evinde var misafirliğe gidince birimiz bi koltuğa öbürümüz öbürüne oturursak ne ala da yok ikimiz de aynı tarafa denk geldiysek boynum kırılıyo kızla konuşurken yüzüne bakcam diye
evet köşe takımları hakkında ben de böyle düşünüyorum,muhabbet ederken zoranıyorum eğer kalabalıksak:)
salon küçükse L koltuklar gerçekten işe yarıyor,bekar evimde böyle bir kanapem vardı,salon küçük olduğu için çok işe yarıyordu ama büyük bir salon varsa gerçekten gereksiz..
hic bi mantigi yok hicbir pratikligide yok..yer kaplamasi odayi doldurmasini gectim birde o tabaklar tozlaniyor surekli\indir kaldir tozunu al yika baya bi zahmet...koysunlar tabaklarini kapali bi dolaba konsola bi yerde tamam diyorum bazi konsollari hosta buluyorum .ikeadakiler mesela..herneyse dedgim gibi vitrin olayi tamamen herkeste var bizim eksik kalmasin mantigiyla yapiliyor artik...
benmi farkedemesim bilmiyorum ama..herkes birbirine saygi duymali degilmi..kime ne..SS
kendi yazdiginizi farkedemiyecek birisiniz o halde, yukaridaki alintiya bakarsaniz, surekli bir akil verme modundasiniz..
kimsenin sizin akliniza ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum..
tespit yapmak farklidir, insanlarin ozellerini elestirmek baskadir ! ve evleri insanlarin mahremleridir. onlar istemedigi surece biz elestiremeyiz !
Akil veremeyiz, kapali olsun,tabak canak sergilemesinler seklinde, nedir bu yahu? bizler yapmiyoruz bu elestiriyi, ne mezunusunuz merak ettim? herneyse .. tespitinizi yapar cekilirsiniz, ama siz bilakis herkesin evine soyleyecek birseyler bulmussunuz masallah, ne evlerinin m2, ne tarzlari birsey birakmamissiniz.
ne doluymussunuz meger..
soylediginiz gibi herkes birbirine saygili olsun , yerini haddini bilsin..
yoksa biri cikar sizin evinizin goruntulerini istiverir, bir uzmanda cikar yorumlar , nereye saklanacaginizi bilemezsiniz
ve uzmanlik kisminida seve seve ustlenebilirim haberiniz ola ![/QUOT
ben bu işin uzmanıyım vs gibi laflarla yanı içmimar oldgnuzu düşünrek bu konularda kesinlkle en doğru bilgiye sahip oldgnuzu düşünerek olayı tarışma boyutuna ceviren sizsizniz..ne meznu oldgmu niçin merak ettiniz keza ben sizin içmimar oldgnza asla ınmıyorum yazdıklarııza bakılırsa..burası halka acık bir forum ve herkes kendi düşüncelerni yazabılır ,burda o kadar kişi knedi düşüncelrini yazdı benim yazdgım yazıya fakat sadece siz akıl verdgmı düşündünüz...kimseye helekı hıc tanımadgım ınsanlara akıl vermek gibi bir derdim yok keza suanda sizin bana yazdıklarınıza bakılırsa bana akıl vermeye ve ezmeye calısır gibi bi hal söz konusuhepsini geçtim bu konuda ne derece dolu oldudugumda sadece beni ilgilendirir...evimin resimlerini zamanı geldiğimde koyarım eleştiren elştirir beğenen beğenir...fikir alan fikir alır....asla fikrim olmadgı hiçbir konuda yazı yazmam ve kendimden emin konusmam...son olarak merakınızı gidermek için yazayıım resim öğretmenliği mezunuyum,ayrıca istasyon sanat akademisinde 1,5 yıl içmamarlık ve endüstri ürünleri tasarımı eğitimide aldım...bu konuda uzman oldugunuzumu düşünüyorsunuz gerçekten öncelikle isim yapmanız gerekir en azından...sizin yaptıgınız eleştiriden ziyade karsısındakını ezmeye çalışmak olur keza yazdıklarınızda çok rahat bu anlaşılıyor... şimdiden söyliyim klavyem bozuk oldugu için bazı harfler yanlış yazmış olabilirm...
kendi yazdiginizi farkedemiyecek birisiniz o halde, yukaridaki alintiya bakarsaniz, surekli bir akil verme modundasiniz..
kimsenin sizin akliniza ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum..
tespit yapmak farklidir, insanlarin ozellerini elestirmek baskadir ! ve evleri insanlarin mahremleridir. onlar istemedigi surece biz elestiremeyiz !
Akil veremeyiz, kapali olsun,tabak canak sergilemesinler seklinde, nedir bu yahu? bizler yapmiyoruz bu elestiriyi, ne mezunusunuz merak ettim? herneyse .. tespitinizi yapar cekilirsiniz, ama siz bilakis herkesin evine soyleyecek birseyler bulmussunuz masallah, ne evlerinin m2, ne tarzlari birsey birakmamissiniz.
ne doluymussunuz meger..
soylediginiz gibi herkes birbirine saygili olsun , yerini haddini bilsin..
yoksa biri cikar sizin evinizin goruntulerini istiverir, bir uzmanda cikar yorumlar , nereye saklanacaginizi bilemezsiniz
ve uzmanlik kisminida seve seve ustlenebilirim haberiniz ola ![/QUOT
ben bu işin uzmanıyım vs gibi laflarla yanı içmimar oldgnuzu düşünrek bu konularda kesinlkle en doğru bilgiye sahip oldgnuzu düşünerek olayı tarışma boyutuna ceviren sizsizniz..ne meznu oldgmu niçin merak ettiniz keza ben sizin içmimar oldgnza asla ınmıyorum yazdıklarııza bakılırsa..burası halka acık bir forum ve herkes kendi düşüncelerni yazabılır ,burda o kadar kişi knedi düşüncelrini yazdı benim yazdgım yazıya fakat sadece siz akıl verdgmı düşündünüz...kimseye helekı hıc tanımadgım ınsanlara akıl vermek gibi bir derdim yok keza suanda sizin bana yazdıklarınıza bakılırsa bana akıl vermeye ve ezmeye calısır gibi bi hal söz konusuhepsini geçtim bu konuda ne derece dolu oldudugumda sadece beni ilgilendirir...evimin resimlerini zamanı geldiğimde koyarım eleştiren elştirir beğenen beğenir...fikir alan fikir alır....asla fikrim olmadgı hiçbir konuda yazı yazmam ve kendimden emin konusmam...son olarak merakınızı gidermek için yazayıım resim öğretmenliği mezunuyum,ayrıca istasyon sanat akademisinde 1,5 yıl içmamarlık ve endüstri ürünleri tasarımı eğitimide aldım...bu konuda uzman oldugunuzumu düşünüyorsunuz gerçekten öncelikle isim yapmanız gerekir en azından...sizin yaptıgınız eleştiriden ziyade karsısındakını ezmeye çalışmak olur keza yazdıklarınızda çok rahat bu anlaşılıyor... şimdiden söyliyim klavyem bozuk oldugu için bazı harfler yanlış yazmış olabilirm...
New york'da Bergen community college ve yine NY F.I.T 'den mezunum hala NY'da yasiyorum .. bu size yettiyse kendi adima konuyu kapatiyorum, solenecek herseyi soylemis bulunuyorum..
basta takip ediyordum, meslegim icabi ilgimi cekmisti, ama konunun seyri degistikce degisti ,sevimsizlesti.. dahasi boylesi absurt bir konuya daha fazla prim vermek de istemiyorum ..
seviyesizliginizde cabasi.
New york'da Bergen community college ve yine NY F.I.T 'den mezunum hala NY'da yasiyorum .. bu size yettiyse kendi adima konuyu kapatiyorum, solenecek herseyi soylemis bulunuyorum..
basta takip ediyordum, meslegim icabi ilgimi cekmisti, ama konunun seyri degistikce degisti ,sevimsizlesti.. dahasi boylesi absurt bir konuya daha fazla prim vermek de istemiyorum ..
seviyesizliginizde cabasi.
ben türkiyeden aldıgım isim yapmış eğitimcilerle aldıgım eğitimden gayet memnunum...ny aldıgınız eğitimden dolyı sanırım insanların düşüncelerine absürd deme hakkını kendinizde buluyorsunuz!
farkındaysanız konu kendi seyirinde gayet sevıyleı gidiyordu absurd hale getiren siz oldunuz!!
Arkadaşlar lütfen tartışmayın ne güzel topik işte kapanmasın lütfeeen
bnde bu avrupa amerıka ozentısnı anlamıs deılım orda okuyup yada yasayınca ne oluyor farklı bı boyutamı gecılıorm acabasaol arkadaşım evet güzel bir topiğimdi fakat meyve veren ağaç taşlanır misalı uzmanık alanı oldgu bi konuda başka birinin bu denli fikirlere sahip olmasını hazmedemeyen arkadaş bi açık yakalamaya çalıştı ve üstüne basa basa içmimarım içmamırım dedi..konumu absür hale getirmeye çalıştı umarım kapanmaz konum
bnde bu avrupa amerıka ozentısnı anlamıs deılım orda okuyup yada yasayınca ne oluyor farklı bı boyutamı gecılıorm acaba
bu dusunceler 80 90 larda kaldı sanıodm ben
sana ozellıkle sormus ne ezunusun dıyebirde özellikle ne mezunu oldgumu sormuş..ona göre herhangi bi konuda mezun olmak için diploma şart...
diplomasız kişiler herhangi bi konuda asla uzman yada fikir sahibi olamaz çunku o bir içmimar
paralı okullardan mezun olmak geçrketen çok kolay bu zamanda benım geçtiğim zahmetlerden geçebilseydi keşke devlet okullarında vs...tabi avrupada okuyunca tükiyedeki okumam ona düşük boyutta gelebildi yazık ki ne yazık...kapak olsun der gibi yazmış bide newyorktayım hala demişbende istanbuldayım ne olcak
geçen yıl londradaydımbelirtmiş özellikle bak hala newyorktayım..ne olmuş yani farklı basamaktamı sanıyor yada bizlerden üstün oldgnu newyorkta olmasınamı borçlu yoksa paralı okullarda mezun olmasınamı borçlu..ve en acısıda bu sebeplerden dolayı kendisini uzamn sanması...ahh ahhh böyle insanlarla muhattap olmak çok gülünç
sana ozellıkle sormus ne ezunusun dıye
kı sende ona sor yada sen soleyınce oda kendınınkını soleyebılsın.
bılmem n y yada amerıkada olmak bana cok ılgınc ulasılmaz gelmıyor
5 6 bını olan gıder oraya yanı cok mu ozel
banada esım gıdelım dıyor balayında parıs vs ıstedı ben ıstemedım hıc ısım olmaz