evler birbirlerinin kopyası gibi..

bende evlenirken oturma odasına karşı olanlardandım ama şimdi de oturma odasını döşemek için bin takla atıyorum. çocuk olunca heryer dağınık oluyor. salon sadece misafir için değil ki oturma odası dağılıyor heryer oyuncak filan ben salona geçip ferahlıyorum.zaten ani misafir ve haberli bile olsa her zaman temizlik yapılmıyor bir tane temiz odası olması çok avantajlı herkese tavsiye ederim

şimdiki genç kızlar evlenirken felekleri şaşmışcasına bembeyaz koltuklar tek renk beyaz halılar... aşırı narin aksesuarlar falan derken eşya zihniyetini çok farklı tarafa çekiyorlar.... ilk başta hevesti bilmem neydi zevkti diye aldıkları birçok eşyadan çocuk olduktan sonra illallah getiriyorlar.... bi arkadaşım var yeni evli inanın evine gitmeye çekiniyorum...sade beyaz koltukları var ve halısı da krem şagi halıdan....ikram saati gelince resmen panik oluyorum...ufak çocuğum var ve haliyle bir kaç saat boyunca çocuğu put gibi oturtamam ki... her an bişey dökülecek korkusuyla resmen strese giriyorum :) hal böyle olunca kendi evime de gelen misafirlerin böyle hissetmemesi ve rahatca oturmaları için gayet sakin ve kullanışlı bi salonum var...krem kahve tonlarında ve çok memnunum...evlenirken bütün arkadaşlarım saçma buldular bu kadar koyu renkli mobilyaları....ama şimdi hepsi bana hak verdi... öyle bembeyaz açık renkli mobilyaların arasında put gibi oturmaktansa, kir leke götüren renklerde mobilyalarımın arasında yayıla yayıla oturmayı yeğlerim doğrusu :) her an bi panik içinde elimde bezle gezmek bence daha zor olsa gerek....ben eşyaya değil eşya bana hizmet etmeli ki amacıma ulaşayım...aksi takdirde sürekli temizlik hastaları gibi her dakka temizliğiyle uğraşamam eşyaların.... gençlere duyurulur...:)

Bu yonunu bizde dusunduk kızlar hatta yatak odasında oturmaktan ziyade sadece tv nin bile iyi olmicagını okuduk ama sıkılcagımızı sanmıyoruz
Daha once hayatımızın diğer yonleriyle ilgilide cok gorusmeyin cok konusmayın sıkılırsınız gibi tepkiler almıstık ama yıllardır boyle bi sorunun s si bile olmadı
Sanırım bunlar yapıyla alakalı, kişiye gore farklılık gosteriyor
Ben normalde de odamda oturur odamda uyur odamda calısırım kanepem var, nişanlımda oyle..

Oturmak icin ayırdıgımız bolum zaten cam tuglalarla ya da seperatorle yarı kapalı hale getirilecek
Hayali bile yetiyoo

Ama annem bunu duydugunda milletin bunu mustehcenlige yoracagnı dusunecek eminim ki
Orda sorun yasicaz sanırım

Son düzenleme:

canım anladımda müstehcenliğe neden yorsunlar onu anlamadım....ev senin zevk senin kim ne karışırmış...diyen desin...sen rahatın neyse ona bak canım nederse desin millete göre hareket edersek eşein kuyruğu ya kısa olur ya uzun....unutma...

Son düzenleme:

Aynen canım bende kafama gore hareket etmeyi dusunuyorum

Ya iste evin en buyuk bolumunu yatak odası yapınca farklı dusunceler olusabiliyor
Arkadasıma soylediğimde o bile once bi ooooo dedi

burcunuz nedir merak ettim kova mı :)
aynı seyleri düşünüyoruz

ben ve eşim şimdiden tasarladık olursa inş o begendiğimiz ev olucak.
vitrindi konsuldu halıydı
özellikle banyolara çok takılıyım orası sürekli es geçilıyor ve özensiz.forumda değişik banyo hiç göremedim ne yazıkkı alışılmadık tarzlar denenmeli düşük maliyetli çokça beceri istemen alternatifler uygulanabilir.o çokça begendiğimiz dergideki evlere bizde sahip olabiliriz niye olmasın ki
<3

Spor evleri modayken simdi country vintage tarzi moda oldu.
Moda nerde insanlar oraya
Kirmizi + gri + beyaz tukumumdan kimse ayiramaz beni

Spor evleri modayken simdi country vintage tarzi moda oldu.
Moda nerde insanlar oraya
Kirmizi + gri + beyaz tukumumdan kimse ayiramaz beni

sorma ya nerden moda bilmem :/ yıllardır böyle evim olsun diyordum evleneceğim zaman moda olacağı tuttu pff :/ yani tamam isteyen istediği döşer tabii de sanki böyle olunca moda olunca yapmış gibi oldum görenler evimi aynen seni gibi "şimdi de country moda oldu." diyor. ben moda oldu diye yapmadım ki

Oyoyoy kiyamam, insanlarin dedigine bakma.
Hem ilk sende vintage ceyiz hazirliligi gormustum Benim icin vintage country = made in Aqualilly
Bana iyyyyy kirmizi olur mu hic diyorlar, eskiden owwwwwwww harika bir fikir diyip duruyorlardi.
Agzi olan konusuyor kardesimmmmmmmm

doğru diyosun insanların dediğine bakmamak lazım ama kendimi kategorize edilmiş hissediyorum, o kadar uğraştım ettim moda kurbanı muamelesi görmek can sıkıcı oluyor zaman zaman. :))

yine de herkes için en güzel ev kendi içine sinen evdir o yüzden on sene önce de evlenseydim on sene sonra da evlenseydim ben bu evi böyle döşerdim napayım modaysa bana mı moda kardeşim

ay beni countryle hatırlaman da çok mutlu etti bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…