- 21 Nisan 2020
- 41
- 24
- 18
- 25
- Konu Sahibi veteriner kedi
-
Peki su an evlenecek misiniz? Yoksa evlenecek olsam kimse yok mu diyorsunuz? Eger 2. Secenekse cevabiniz bence dugune gelecek arkadas yok diye dertlenmek yerine benim neden hic arkadasim yok diye dertlenin22 yaşındayım kendımı bıldım bıleli sosyalfobı ve depresyonla mucadele ettim. Ailem destek olmadığı için hala atlatamadım bu durumları insan ilişkilerimi sürdürmekte sıkıntılar yaşadım şimdi inanın ne yapıcam bılmıyorum
ben gelirim22 yaşındayım kendımı bıldım bıleli sosyalfobı ve depresyonla mucadele ettim. Ailem destek olmadığı için hala atlatamadım bu durumları insan ilişkilerimi sürdürmekte sıkıntılar yaşadım şimdi inanın ne yapıcam bılmıyorum
ben gelirim
Düğün salonları nedime ayarlamiyor muAl benden de o kadar. Nedime yok parayla nedime mi tutsam
Niye arkadaşı olmadığını yazmış zaten.ortada psikoljik bir sorun var.Peki su an evlenecek misiniz? Yoksa evlenecek olsam kimse yok mu diyorsunuz? Eger 2. Secenekse cevabiniz bence dugune gelecek arkadas yok diye dertlenmek yerine benim neden hic arkadasim yok diye dertlenin
Yoo öyle bi hizmetten bahsetmedilerDüğün salonları nedime ayarlamiyor mu
Benim nedimem salon tarafından ayarlanmisti yanımda dolaniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?