evlensem düğünüme gelicek hiç arkadaşım yok ne yapayım ben ?

Şu pandemi döneminde kaç kuzenimin düğünü oldu gidemedim arkadaşlarda da olsa gidemeyeceğim zaten. Düğün dediğimde 10-15 kişilik bir şey. Ama normalde de arkadaşsız da düğün oluyor yani

22 yaşında daha gençsiniz iyice destek aldıktan sonra evliliği düşünseniz keşke evliliği de yansır bu çunku

okul iş var mı ?
Çalışmıyorsanız bir iş bulup çalışmaya başlayın
O kafa dağıtır biraz
Belediyelerin vs ücretsiz kursları oluyor , onlara kaydolun
Kendinize bir hobi bulun , daha çok sosyal ortama katılın.
Kuzen , arkadaş vs varsa onlarla daha yakın ilişkiler kurun.

okul iş var mı ?
Çalışmıyorsanız bir iş bulup çalışmaya başlayın
O kafa dağıtır biraz
Belediyelerin vs ücretsiz kursları oluyor , onlara kaydolun
Kendinize bir hobi bulun , daha çok sosyal ortama katılın.
Kuzen , arkadaş vs varsa onlarla daha yakın ilişkiler kurun.
bu yıl dgs ve yks sınavlarına gırıcem ama yogun depresyondan dolayı çalışamadım bu yuzden iş başvurusu yapmayı dusunuyorum kafa dagıtması bakımından evet belediyelerin onlıne kurslarına kaydoldum belkı ordan da arkadaşlık kurabılırım dıye tek tuk arkadaşlarım var bugun yenı bırısyle tanıştım daha da tanısmaya çalısıyorum teşekkürederim canım tavsıyelerın için

Valla benim en yakın 2 arkadaşım gelmedi düğünüme.
Bosversenize.
Dostluk gözümüzde bir dönem çok büyüyor ama sonra anlıyorsunuz kimse vazgeçilmez degil ve insan gayet arkadaşsız da yaşayabiliyor

İnanın düğün olduktan sonra kimse kimin gelip gelmediğini hatırlamıyor. Düğününüzün keyfini çıkarın

Daha eş adayın bile yok anladığım kadarıyla düğününe gelecek arkdaşım yok diyene kadar benim neden hiç arkadaşım yok diye düşün bence. Ondan sonra bi eş nasıl bulurum demelisin. Yani en son düşünmen gerek şeyi şuan ilk başta düşünüyorsun. Ayrıca aileni de öne atman çol garip geldi ailen ne yapabilir 22yaşındaymışsın kendin için bir destek alabilirsin.

Benim de hiç arkadaşım yok. Değil düğünüme gelecek, ölüyorum desem çevremde arkadaş yok. Psikiyatre gidiyorum, çok defa karşısında ''niye arkadaşım yok, neden edinemiyorum'' diye ağlamışlığım var. Doktor napsın aslında kuş mu kondursun? Sokaktan arkadaş mı getirsin? İlaç yazıp gönderiyor. Bunların cevabını hiç alamadım. Mahallemde de tek tük yaşıtlarım var görüyorum ama ortam yok ki tanışayım. 1 seneden fazla zaten virüs var her yer kapalı. Arkadaş konusunu ne yapacağım ben de bilmiyorum. Keşke arkadaşı olmayanlar için bir kulüp gibi bir topluluk olsa da üye olsak. Çok isterdim.

Benim de hiç arkadaşım yok. Değil düğünüme gelecek, ölüyorum desem çevremde arkadaş yok. Psikiyatre gidiyorum, çok defa karşısında ''niye arkadaşım yok, neden edinemiyorum'' diye ağlamışlığım var. Doktor napsın aslında kuş mu kondursun? Sokaktan arkadaş mı getirsin? İlaç yazıp gönderiyor. Bunların cevabını hiç alamadım. Mahallemde de tek tük yaşıtlarım var görüyorum ama ortam yok ki tanışayım. 1 seneden fazla zaten virüs var her yer kapalı. Arkadaş konusunu ne yapacağım ben de bilmiyorum. Keşke arkadaşı olmayanlar için bir kulüp gibi bir topluluk olsa da üye olsak. Çok isterdim.
evet ya seni gerçekten anlıyorum yalnızlık nedir çok ıyı bılıyorum konuşmak ıstermısın sana msj atsam

X