- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- Konu Sahibi veteriner kedi
Şu pandemi döneminde kaç kuzenimin düğünü oldu gidemedim arkadaşlarda da olsa gidemeyeceğim zaten. Düğün dediğimde 10-15 kişilik bir şey. Ama normalde de arkadaşsız da düğün oluyor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben habire arkadasimla oynuyodumBenim de bir tane var gelebilicek samimiyette arkadaşım. Zaten düğün yapicam olsam kontenjanı sınırlı tutardim. Bosverin çoğu gelinin gözü düğünde stresten arkadaş dahi gormuyor
arkadaş edinin, bu duruma düşmenizin nedeni kendinizi çirkin görmeniz dimi?22 yaşındayım kendımı bıldım bıleli sosyalfobı ve depresyonla mucadele ettim. Ailem destek olmadığı için hala atlatamadım bu durumları insan ilişkilerimi sürdürmekte sıkıntılar yaşadım şimdi inanın ne yapıcam bılmıyorum
ben gelirim uzulmeAl benden de o kadar. Nedime yok parayla nedime mi tutsam
yanı kendımı sevmıyorum da ama arkadaş edınemememin nedeni bu deil ya sosyalfobımden oturu pek ortamlarada gıremedıım ozguven eksıklıgımde vararkadaş edinin, bu duruma düşmenizin nedeni kendinizi çirkin görmeniz dimi?
bu yıl dgs ve yks sınavlarına gırıcem ama yogun depresyondan dolayı çalışamadım bu yuzden iş başvurusu yapmayı dusunuyorum kafa dagıtması bakımından evet belediyelerin onlıne kurslarına kaydoldum belkı ordan da arkadaşlık kurabılırım dıye tek tuk arkadaşlarım var bugun yenı bırısyle tanıştım daha da tanısmaya çalısıyorum teşekkürederim canım tavsıyelerın içinokul iş var mı ?
Çalışmıyorsanız bir iş bulup çalışmaya başlayın
O kafa dağıtır biraz
Belediyelerin vs ücretsiz kursları oluyor , onlara kaydolun
Kendinize bir hobi bulun , daha çok sosyal ortama katılın.
Kuzen , arkadaş vs varsa onlarla daha yakın ilişkiler kurun.
Ortada şuan bir düğün yok benceİnanın düğün olduktan sonra kimse kimin gelip gelmediğini hatırlamıyor. Düğününüzün keyfini çıkarın
sana yazdım canım belkı dugunlerımıze katılırız eğer sende istersen tabiYoo öyle bi hizmetten bahsetmediler
evet ya seni gerçekten anlıyorum yalnızlık nedir çok ıyı bılıyorum konuşmak ıstermısın sana msj atsamBenim de hiç arkadaşım yok. Değil düğünüme gelecek, ölüyorum desem çevremde arkadaş yok. Psikiyatre gidiyorum, çok defa karşısında ''niye arkadaşım yok, neden edinemiyorum'' diye ağlamışlığım var. Doktor napsın aslında kuş mu kondursun? Sokaktan arkadaş mı getirsin? İlaç yazıp gönderiyor. Bunların cevabını hiç alamadım. Mahallemde de tek tük yaşıtlarım var görüyorum ama ortam yok ki tanışayım. 1 seneden fazla zaten virüs var her yer kapalı. Arkadaş konusunu ne yapacağım ben de bilmiyorum. Keşke arkadaşı olmayanlar için bir kulüp gibi bir topluluk olsa da üye olsak. Çok isterdim.
tabiievet ya seni gerçekten anlıyorum yalnızlık nedir çok ıyı bılıyorum konuşmak ıstermısın sana msj atsam
bikaç kişi hariç hepiniz boş yorum yapmışşınız ya gerçekten yazmaya üşendim şuan değerli vaktimi size harcıyamam dsghfs