- 25 Ocak 2018
- 170
- 296
-
- Konu Sahibi manuelaescobar
Kiz ben görümce Pınar olsam, şak diye anlarim. Pınari hafife alma.Emin olun anlayamaz, ona göre yazdım
Ay çok pardon, akşama ne yapayım o zaman ben onu sorayım gelmişken boşa gitmesin, bu kadar toplandıkBirde asiye masiye kanalı karıştırmışsın araya. Burayı okuduğun üni sandın zaar evinde oturup çoluk çocuk bakan akşama ne yemek yapsak diye debelenen tipleriz biz itiraf kanalı ne yahu. Bozma çizgimizi
Konu sahibi ban yedi ve görümce Pınar bunu beğendi.Ay çok pardon, akşama ne yapayım o zaman ben onu sorayım gelmişken boşa gitmesin, bu kadar toplandık
Pınar okudu.Aha gitti küçük fake
Hahahahahha sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ay çok pardon, akşama ne yapayım o zaman ben onu sorayım gelmişken boşa gitmesin, bu kadar toplandık
Konu sahibi ban yedi ve görümce Pınar bunu beğendi.
Üstelik erkek arkadaşın daha öğrenci hem de 23 yaşında, gerçi ban yemişsin ama yine girer okursun diye yazıyorum, ailesi haklı ne evlenmesi bu yaşta? Hoş konuya da pek inanasım gelmedi deiddia ediyor “minik torun, dayım bana bisiklet alsın diyor” Sürekli bu şekilde hediye aldırmaya çalışıyorlar. Üstelik erkek arkadaşım daha öğrenci
Geldim geldimHayır madem fakesin sorulduğunda fake im de olmuyor ama böyle
Geldim geldimban yememişim sorun oluşmuş öyle dediler. Neyse teşekkürler herkese madem. Konu silme yoktu di mi bu sitede hahahahaha
Jetle gitti geldiBdv tarihi bu kadar hızlı dönüş görmemiştir
Zaten bu ve birkaç şeyi sormak için açmıştım. Kalıcı değilim. Ben ailesinin göreceğini hâlâ düşünmüyorum ama o kadar dile geldi ki tedirgin olmadım değilYok silersen ban yersin o zaman.
Hızlıyımdır ama size de maşallah. Bir fake dediniz ortalık sallandı sitedeJetle gitti geldi
Hızlıyımdır ama size de maşallah. Bir fake dediniz ortalık sallandı sitede