Evlenmemizi istemeyen erkek arkadaş ailesi ve kıskanan müstakbel görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuzen de 24 yaşında falandı evlendiğinde, karısı da kendisi de evlilik sorumluluğunu kaldıramadı, boşanıyorlar. Bi de bebek var üstelik. Teyzem herşeylerini yapmıştı, üstelik bana bakın kafasına falan da girmemişti. Olan ona oldu. Kızlarım 23 yaşında evlenecem dese sen kafayı mı yedin derim. Yapamayıp gelecekleri kapı yine benim, tasası yine bana düşecek. Ülgen'in ailesi haklı, ne evliliği oturun oturduğunuz yere. Beraber yaşamaya da benzemez, çok kişiden duyuyorum, evlilik çok farklı bir oluşum. Sorumluluklar çok fazla.

Eğer anlattıklarınız gerçekse sevgiliniz sizin yanınızda görünüyor, aileyle problemleri çözmek bu anlamda daha kolay olur. Fakat böyle bir sitede bu kadar isim ve mekan vermeniz hoş değil bence, insanların özel hayatı bu, adreslerine kadar vermişsiniz neredeyse, hoş bir şey değil.

Uzun olacağını en başında belirttim. İnsanlar bu platformu dertleşmek fikir almak için kullanıyorlar. Sizi derdime ikna edemediğim için kusura bakmayın artık.
Anne babanın durumu benimkiyle benzer delirtirler adamı. Evlilik konusunda ne zaman isterseniz o zaman yapmaya çalışın ikna işi erkek arkadaşında olsun sen karışma. Pınar kankine de he he yok yok ne çok samimi ol ne tersle ne yapış. Eline koz verme çünkü kullanır. Yazışmalarını da sakla iftiralara karşı.
Resmiyetin devam etsin bazı şeyleri duyma görme, kayınvalidene yakınlaşmaya çalış ama baktın çok dirençli zorlama. Evlenince de sınırlı gelir gidersiniz bitti gitti.

Abla için bir şey diyemicem ama evlilik için erken demeleri çok normal. Şuan her şey tozpembe görünüyor. Az eşyalı, çok kitaplı sade nikahlı evliliğiniz borçlar biriktiğinde, iş bulamama stresi eklendiğinde Bi de üstüne çocuk olduğunda hiç de öyle hayal ettiğiniz gibi olmicak. Önce meslek edinin. Sevginiz gerçekse önünde sonunda evleneceksiniz zaten. Acele etmek yanlış kararlardan bşka bir şey getirmez. Evlenenlerin de başı göğe ermiyor.

Tamamını okudum, roman gibi yazmışsınız
Yazım diliniz ve olayların bağlantısı çok iyi ifade edilmiş.
Kaleminize sağlık.
Geri kalan kısımlara diğer üyeler cevap verir zaten

Mesele erkek arkadaşının okulu bitirmemiş olması, yaşı ve askerlik durumu... En iyimser abla bile karşı çıkar. Maalesef evlilikler bütün aileyi ilgilendiriyor. Banane deyip işin içinden çıkamıyoruz. Kim ne derse desin karşı taraf dogru olan. Henuz çocuksunuz.

Bence Ülgeni bosver senin icin erken canim simdiden atilma derim zaten okumussun daha secici olmam lazim Ülgen ailede bir cocuk gibi böyle bir insanla olmak istemezsin sadece Ülgen degil ailesiylede evleniyorsn malesef hep yuz goz olacaksin bunu bir dusun atsan atilmaz satsan satilmaz ayril..

Ailenin içine erkenden bu kadar dalmaniz. Ailesini ziyarete gittiğinde her seferinde falan gitmeniz şık olmamış bence. Ve doğru söylüyorlar hem Ülgen için hem sizin için erken. Zaten birlikte yaşıyorsunuz böyle devam edin işte.

Kızım baştan yanlış yapmışsın sosyal hesapta asla erkeğin aile üyeleri olmamalı direk engelleyecektin, gençler bunu anlamamakta ısrarlı daha evlenmeden sorumluluk içine girmiş oluyorsun yok anneler günü, yok evlilik yıl dönümü ...
Yazarken dahi içime sıkıntı bastı

Benzer şeyleri yaşadım. Kıskandikalri aşırı belliydi. Benimkinin ablasi da 12 yas büyüktü resmen aşık. Ama eks nişanlım da öyleydi çok bağlıydi bir kere bile ailesine tavrını göstermedi. Sonra ne oldu ayrıldık. Ama sen şu anki cizgini bozma. Umrund olmasın

Normalde yaşınız küçük evlenmeyin derim de zaten yan yana daireler tutmussunuz falan bu benim ideal ilişki biçimim, bunu yapabiliosaniz zaten evlenmeyin. Ama illa evlenmek istiyorsaniz da ikiniz de olgunsunuz ve kendinizi cok guzel ifade ediosunuz gidin sade torenle arkadaslar arasında evlenin bunlara da davetiye atin gitsin çok ayı geldiler bana. Pinar ablaya nöbet üstüne nöbet geçirtin hak etmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…