Evlenmemizi istemeyen erkek arkadaş ailesi ve kıskanan müstakbel görümce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim doğru çıktı alıntı çünkü o kadar belli ki
O siteden kopyele yapıştır olmuş yada bir romanın özeti gibi olmuş
Eğer bu gerçekse sizi tebrik ederim bu kadar zaman ayırıp dikkatli bir şekilde yazdığınız için
Çünkü çok dikkat edilmez burda imlaya kucuk harfe büyük harfe
Ben kendim bile kaç kez düzeltme yaparım

Konuya gelince yine eğer gerçekse bu konu daha çok küçüksünüz biraz çalışın okul bitsin eliniz tam para görsün düzeniniz otursun evliĺik için çok uzun zamanınız var diyelim nisan söz oldu sonu pek yok gibi geldi bana

Bi adres vermediğin kalmış, Ülgen'in tarafından birileri bunları okursa ortalık iyice karışır. İsimleri değiştir derim.
Ve İşini eline almadan evlenme.
Erkek milletine güven olmaz, onların o senin için dünyayı karşıma alırım tavırları ne işse nikaha kadar sürüyor. Sonrasında analarının dizlerinin dibinden ayrılmıyorlar.

umarım isimler gerçek değildir. bir tanıdık varsa tüm soyağacını yazmışsınız. ben Ülgen'in ailesiyle aynı fikirdeyim. evlilik için çok küçüksünüz. yan yana evlerde takılın işte niye illa evleneceğim diyorsunuz. kpss ye gireceğim demişsiniz bir atanın önce. çalışsanızda babanızdan gelen maaş destek olur size. ikinizde hayal dünyasında yaşıyorsunuz, anne-babası tecrübeli ve haklı.

Ben de diyorum nerden tanıdık geldi bu tarz.
İsimleri kodlayin ya da silin bence. Bu kadar açıkça aile sırları ortalığa dökülmez. Sevgilinizin ailesinden biri eskaza okusa sizin için daha kötü olur

Konu bayağı roman diliyle yazılmış.
Son günlerde kitap okuyamıyorum sanıyordum meğer okuyabiliyormuşum
Konunun gerçek olduğunu varsayarak düşüncemi belirteyim.
Pınar'ın zor bir görümce olacağı belli.
İlerde hayatınızda olacak her şeye karışma ihtimali de yüksek.
Aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın tavrı sizinle yaşanabilecek bir anlık sürtüşmeyle son bulacak gibi görünüyor.
Bence dikkatli olmalısınız.

Bu arada babanın yetim malı ifadesini kasıtlı söylemediğini düşündüm.
Anne de öyle fena birine benzemiyor gibi.

kız adres de vermiş
balıkesirde kaç ülgen defne olabilir ki allah aşkına

Dert yazıyorsun yani belli bir uzunluğu olabilir ama bu kadarı da abartı değil mi?

Ek olarak; wattpad hikayeleri gibi

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun çok güzel anlatmışsınız. Şunu belirtmeliyim ki eş ailesinin yaptıklarında anlam aramayın başka kızla paylaşmakta epeyi zorlanıyorlar oralı olmayın. Şunu da söyleyeyim yaşlarınız küçük olduğu için tepki göstermekte haklılar inanın çok büyük sorumluluk yinede bedelini siz ödiceksiniz destek olsalar güzel olurdu. Yolunuz çiçek açsın :)

Defne kendisi zaten, o burada onu biliyoruz. Burda kalsa sorun olmaz da ekşiye düşerse ki düşebilitesi yüksek bir konu o zaman yandı...

O değilde büyük ablanın adı ne acaba ben en çok onu merak ettim

Ülgen sizin arkanızda ise ve ablasının huyunu suyunu da biliyorsa devam edin olaylarda sizin aynı evde yaşayacağınız insanın hiçbir alakası yok hatta sizi savunduğu durumlarda olmuş. Zaten aynı memlekette değilsiniz bazi tavırlarını alttan alırsanız ya da size bol emojili mesajlar gelinimler beklemezseniz kv den sıkıntı olmaz yapacağı em fazla şey surat asmak olur ki sevgiliniz arkanızdaysa onu da alanen yapamaz . Yaşınız evet küçük ama hata edip zina etmektense birbirinize destek olarak yuva kurabilirsiniz. Kayinpederle gelin arasında genelde bir resmiyet oluyor çok vahim bir durum değil , ki iliskide bir problem oldu Ülgen yeni biriyle tanıştı evlendi yeni gelinde tanıdık çıkarsa sıkıntı olur kayınpeder için eski kıza neler neler yazmış denilir milletin ağzı torba değil ama özelden oğluyla konuşurken sizi de es geçmiyorsa bu da bi adımdır. Yetim konusundaki vurgusu çok yersiz ve ahlak dışı umuyorum kaza ara yapmıştır beşer şaşar.

Bencede evlenmeniz doğru olanı zaten evli gibisiniz pek farkı yok ...ama arayı soğuk tut aileyle, ve Ülgen'e ailesini şikayet etme ..kafana takmamaya çalış ...ama kötü bir şey olduğunda senin yetimligine karşı bir laf , seni küçük dusurecek bir hareket olursa o an cevap ver içine atma ve bu durumu Ülgen'e anlat. İçinde kalırsa yaslanirsin bu aileyle ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…