- 11 Haziran 2021
- 165
- 297
- Konu Sahibi manuelaescobar
İsimler değişik. Düşünerek yazdım. Sağ olun.Ben de buna takıldım. Ablalar okuyor olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsimler değişik. Düşünerek yazdım. Sağ olun.Ben de buna takıldım. Ablalar okuyor olabilir.
bencedeBen de buna takıldım. Ablalar okuyor olabilir.
Bence Pınar okudu, Ülgeni aradi. Ağlıyor şuan. Artik bu işin olacagi varsa da olmayacak.Ben de buna takıldım. Ablalar okuyor olabilir.
Yav alemsiniz sanmıyorum okuyacağını, bu enerjiyi vermeyelim evrene amanBence Pınar okudu, Ülgeni aradi. Ağlıyor şuan. Artik bu işin olacagi varsa da olmayacak.
Erkek arkadaşım sever bu ismi. Bu yüzden ismine Ülgen dedim. Nereden Ahmet demedim hey Allahım yaİsimler madem uydurma ülgen ne yahu.
İnandırıcılığını yitirmiş konu resmen ülgen yüzünden.
Belli olmaz bence, belki birazdan konu bile açar.Yav alemsiniz sanmıyorum okuyacağını, bu enerjiyi vermeyelim evrene aman
Pişman ederizErkek arkadaşım sever bu ismi. Bu yüzden ismine Ülgen dedim. Nereden Ahmet demedim hey Allahım ya
Emin olun anlayamaz, ona göre yazdımBelli olmaz bence, belki birazdan konu bile açar.
Erkek arkadaşım sever bu ismi. Bu yüzden ismine Ülgen dedim. Nereden Ahmet demedim hey Allahım ya
Vallahi oldum. Derdime derman aramaya gelmiştim de derdimi yorumlara gülmekten unuttum zaten sağ olun ne yalan borcum var bu foruma, aşk olsun amaPişman ederiz
O zaman yorum yapayım: Ülgen sizi kimseye ezdirmiyor, hakkını da savunuyor. Pısırık bir ana kuzusu olsaydı bu iş olmaz derdim ama Ülgen'i gözüm tuttu.İsimler değişik. Düşünerek yazdım. Sağ olun.
Ya hahahahahahsh. Ahmet yapayım bakalım neler olacakİnanayım diyorum yok olmuyor ülgen kafamda yankı yapıyor
Teşekkür ederim yorumunuz için. Nihayet ciddiye alan biri. Sanırım edebiyat öğrencisi olmanın gazabına uğradım eğleniyorum. Ayrıca belirteyim: isimler elbette gerçek değil. Anlaşılması için değiştirerek kullandım. Asiye Alpgiray itiraf kanalı için yazmıştım. Kanalı izleyenler anlayacaktır.
Evet çok şükür ondan yana gönlüm rahat o beni savunmasa zor olurdu, mutsuz bile olurduk ama ilişkimizin ana gündemi olamıyorlar şu an.O zaman yorum yapayım: Ülgen sizi kimseye ezdirmiyor, hakkını da savunuyor. Pısırık bir ana kuzusu olsaydı bu iş olmaz derdim ama Ülgen'i gözüm tuttu.
Hahahahahha sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimAa dinlerim ben onu. Ama daha sarsıcı hikayeleri okuyorlar orada. Bunda bir şey yok ki. Hadi Pınar bayılsa ayılsa bi aksiyon olsa neyse ama laf sokma örneği bile yok. En fazla "Yeğenini unuttun benim kızımı böyle sevmiyorsun" filan var, bunlar da çok bilindik sataşmalar, on görümceden yedisi bunu der herhalde.
Çok sade, çok tekrarda, aksiyonsuz. Beklerdim bi Pınar bayılsın, bi kv desin Ülgen'e "Ablanı hiç düşünmüyorsun, o kızı bir daha anarsan sütümü helal etmem" filan. Bekledim nerede kopacak diye, olmadı. Hint dizisi gibi, sanki paragraf paragraf bakıştık öylece. Almadı içine.
Ahmet'de yapsan 23 yasındaki çocugunu evlendirmek istemeyen aile sonuna kadar haklı.Ya hahahahahahsh. Ahmet yapayım bakalım neler olacak