- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kapalı çarşı bu modellerden kaynıyor. Zibilyon tane çeşidi var. Hazır alabileceği tarzda gelinliği özel dikim istiyor. Bu kafayla hayatını nasıl idame ettiriyor ya.Kilolu ya da standart dışı bedeni olsa anlıycam, da kum saati gibi kız ya, hazır kalıp bi dünya güzel gelinlik bulurdu. Bir yudum maaşla nelere kalkışıyor adam olmaz bu kız.
Gelinliğe nerdeyse düğünümden beri bakmıyorum ıdjdjdnr öyleyse çok fena.Kapalı çarşı bu modellerden kaynıyor. Zibilyon tane çeşidi var. Hazır alabileceği tarzda gelinliği özel dikim istiyor. Bu kafayla hayatını nasıl idame ettiriyor ya.
Baktılar demek ki sıkıntılı müşteri bi de, çok şaapmamışlardır bunlar vazgeçer diye.Evet müşteri olarak yumuşak ifadeli olunmamalı kesinlkle sallanılıyor. Ne kadar ciddiyetle olursa üstüne düşülürse onlar da ciddiye alır. Emin ol senden sonra gelenleri bitirmiştir bile. Surekli arayacaksın.
Antep’in bitki örtüsü bu gelinlik. Takip ettiğim kuaför/makyözlerin paylaştığı gelinler hep böyle modeller giyiyor.Gelinliğe nerdeyse düğünümden beri bakmıyorum ıdjdjdnr öyleyse çok fena.
Gece disko topu gibi parlar bu.Antep’in bitki örtüsü bu gelinlik. Takip ettiğim kuaför/makyözlerin paylaştığı gelinler hep böyle modeller giyiyor.
Borc harc ondan sonra gelin gidecegim evde mutfak yok tuvalete de komsuya gidicezKapalı çarşı bu modellerden kaynıyor. Zibilyon tane çeşidi var. Hazır alabileceği tarzda gelinliği özel dikim istiyor. Bu kafayla hayatını nasıl idame ettiriyor ya.
Aklıma hep Sivas esnafının haklı isyanı geliyor şu konuda: NEREYE SIÇACAĞIZ?!?Borc harc ondan sonra gelin gidecegim evde mutfak yok tuvalete de komsuya gidicez
Gelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378
Bi legen megen bisey ayarlayacaklar mecburAklıma hep Sivas esnafının haklı isyanı geliyor şu konuda: NEREYE SIÇACAĞIZ?!?
Baktılar demek ki sıkıntılı müşteri bi de, çok şaapmamışlardır bunlar vazgeçer diye.
Gelinliğimi kiralamak istediğim için eşimin ailesi herbiri biryerden diktirelim demişlerdi kiralamaya ıkna ettim ama beğendiğim gelinliği gizlice almışlardı ne gereksiz bir masraf ya atsan atılmaz satsan satılmaz konu ya dert döktüm yaa
Dubai’ye mi gelin gidiyorsun? Zorunlucum chandelier gibi parlamana gerek yok sen zaten gencecik çıt çıt kızsın şöyle uçuş uçuş kırık beyaz güzel bi şey baksan?Gelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378
Kredi ile kredi ödüyor bi de resmen krediception olmuş artık.Hayır birde İstanbul'da değil mi bu kız gelinliğin kalbi yerde nasıl bulamıyo hayret doğrusu heryerde bu gelinlikten var ayolsFatih'te 2 gezsin yeter. Kiralasın ki az ödesin bu zorunlunun para harcamayı çok sevmesi başına iş açıyor parası olsa neyse kredi çekiyor borçla harçla alıyor işin kötüsü.
Kiz meger cok revactaymis Antep'te bunu giymeden evlenen gerdege giremiyomus.Dubai’ye mi gelin gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?