- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
E neden sen aramiyosun belki komple unuttularİptal olur mu ki , neden hala çağırmadılar anlamıyorum ya
Gelinlik buysa sanıyorum 6 kasıma yetişmez, çok detaylı model
Aaaaaaaaaaaaaa zorlucugumuz duz bir modelle mi gelin olacagdi hallederiz yavrumaBiraz fazla abartılı değil mi
Demek ki sen ağır modeller seviyorsun canım, hayırlısı olsun. Ama bu model bu kadar kısa sürede nasıl yetişir bilemiyorum. Yol yakınken iptal et eğer az para verdiysen, başka bir yerden özel dikim olmayan bir benzer model al. Vücut yapın çok müsait özel dikime ihtiyacın yok bu kadar kısa süredeGelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378
E birdaha ara yada uğra?Arkadaşlar gelinlik ve kınalık için randevu almıştım hala dönüş olmadıdüğün kasım 6 sında ancak gelinlikçi hala ölçüleri de almadı acaba ne zaman arar , sorduğum da en kısa zamanda demişti
Zayıf aslında balık model çok zarif gelinlikler varGenceciksin niye Ingiltere kralicesi gibi gelinlik istiyosun anlamadim. Daha ucus ucus bisey secsene yasina yakisacak
Kilolu ya da standart dışı bedeni olsa anlıycam, da kum saati gibi kız ya, hazır kalıp bi dünya güzel gelinlik bulurdu. Bir yudum maaşla nelere kalkışıyor adam olmaz bu kız.Kendi gelinliğini de kendin mi diktirdin ya. Onlar alması gerekmiyo mu? ay hazır kalıp gelinliklerin suyu mu çıktı bir ton güzel model var bu kadar borçlaa onla uğraşıyorsun valla bu kadar lükse düşkünlük bilemiyorum Altaan..Senin kiralaman lazım herşeyi kısman gerekirken yanii amann bu gelinliklere ne kadar anlam yükleniliyo 3 saat giyceksin alttarafı.
300k kacmis zaten bi 100k daha kacsa nolcak. Hallederler yavrum.Kilolu ya da standart dışı bedeni olsa anlıycam, da kum saati gibi kız ya, hazır kalıp bi dünya güzel gelinlik bulurdu. Bir yudum maaşla nelere kalkışıyor adam olmaz bu kız.
Demek ki sen ağır modeller seviyorsun canım, hayırlısı olsun. Ama bu model bu kadar kısa sürede nasıl yetişir bilemiyorum. Yol yakınken iptal et eğer az para verdiysen, başka bir yerden özel dikim olmayan bir benzer model al. Vücut yapın çok müsait özel dikime ihtiyacın yok bu kadar kısa sürede
Çok haklısın canım, kesinlikle böyle bu işler.O işler aslında bi haftada halloluyor da sen 6 ay önce gidersen gelinlikçiye 6 ay seni oyalıyor. 10 gün önce gidersen 10 günde bitiriyor. Bu gelinlik de taş çatlasın 2 haftada biter canları isterse. Bizim akrabalarım şehir dışından yurtdışından geliyor tatil yaparken gelinlik diktirip gidiyorlar gayet bitiyor. Aynı gelinlikçiye ben gittim 2 ayda zor bitirdi.
Kiz yemin ederim kafana taç taksan boleyn kizina benzersin. Biraz daha mi bakinsan hazir dikime baslamamiskenGelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378
Kilolu ya da standart dışı bedeni olsa anlıycam, da kum saati gibi kız ya, hazır kalıp bi dünya güzel gelinlik bulurdu. Bir yudum maaşla nelere kalkışıyor adam olmaz bu kız.
Zorunlu kusura bakma ama senin neyine yani. Biraz haddini bil yav, len evlendiğin adam da belli yani, kaç yudum insanlarsınız, ayranınız yok içmeye be gülüm.
E gidip bi görünseniz yaArkadaşlar gelinlik ve kınalık için randevu almıştım hala dönüş olmadıdüğün kasım 6 sında ancak gelinlikçi hala ölçüleri de almadı acaba ne zaman arar , sorduğum da en kısa zamanda demişti
Çok değişik bir model, Zuhair Murad falan mı?Gelinlik modeli buydu Eki Görüntüle 3299378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?