• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

wayy yanlız değilmişim..ben 2009 vağustosta nişanlandım..2 yıl sonra düğün düşünüyoruz ama tabi nasip..askere gidip geicek we işlerimiz yolunda olursa düğün..inşallah fazla uzamaz :)

kpssye hazırlanıyoruz we askerliğimiz war ve işimizyok su an..işi wardı işyeri wardı hatta patrondu devretti..0dan başladı..2 yıl dioruz ama hersey yoluna girmeden kendimizi riske atalımistemiorum..acelem yok

kızlar hepiniz inş bu süreleri atlatır,güzel yuvalar kurarsınıza.s.
20 yaş bence de evlenmek için erken,ben 24 yaşındayım hala erken gibi geliyor ama biliyorum insanın duyguları bazen o kadar kabarıyor ki yani 18imde bile sevgilimle kaçıp evlenesim geldiği anlar olmuştur.tabi herşeyin güzel yanları da var,erken evlenenlerin de çcouklaıyla yaş farkı az oluyor dediğiniz gibi..
bugün sevgilimle esseye falan baktık,kendisi mutfak eşyalarına aşırıd erecede meraklı,ekmek kızartma makinesi,tost makinesini falan kestirdi gözüne.normalde yok çin tavası,yok krep tavası alır evde onlarla bir sürü şey pişirmeye bayılır.ama bundan sonra karar verdik indirimlerden alıp kenara atıcaz,kendimize çeyiz yapıcazkaydirigubbakcemile3

cnm valla en mantıklısı galiba,sonradan alacak dünya kadar şey çıkıyor,ben öğrenci evinin mutfağı için bile dünya masrafa girmiştim ki herşey olsun gayem yoktu:1rolleyes:

şimdi aldıklarımızbir ewi düzer sadece mobilyalar büyük esyalar kaldı..ama ewlenmemize ccoook :)kızlar ewlenmenize coksa niişanlıysanız nikah düşünürmüsünüzzzz???

cnm ben düşünmem valla aynı evde olmadıktan sonra nikahın ne anlamı var ki,ben sevgilimle aynı evde olmak istiyorum,her akşam onu görmek istiyorum

şimdi aldıklarımızbir ewi düzer sadece mobilyalar büyük esyalar kaldı..ama ewlenmemize ccoook :)kızlar ewlenmenize coksa niişanlıysanız nikah düşünürmüsünüzzzz???

lafa daldım ama :lepi:

hayır düşünmem. birlikte yaşamaya başlamdan nikahla nişan arasında ne fark olacak . saçma olur.

ben bu topiğe mi aitim aceba fisfisfis

ahhh ahh her şey tamam bir benim eksik...Ben bi okulu bitireyim de allahın izniyle...artık evlilik hemen o yaz olacak...

bi kaç arkadasımdan nişanlandınızda nikah yapmadınız gibi şeylerduyunca merak ettim..bende karsıyım buna..ama nişanlımla aynı şehirde çalışmak durumunda olursak bu sene aynı ewde kalırız elbet o zaman nikah düşünürüm..

slm kızlar öncelikle topik hayırlı uğurlu olsun..

benim evlenmeme çok var çünkü hala birini bulabilmiş değilim:kızgın:erkekler yada bana denk gelenler o kadar anlamsız boş konuşuyor ki tipi kurtarsa akldan kaybediyorlar..

benim evlenmeme çok var çünkü hala birini bulabilmiş değilim:kızgın:erkekler yada bana denk gelenler o kadar anlamsız boş konuşuyor ki tipi kurtarsa akldan kaybediyorlar..

daha çok gençsin ya

profilin doğru ise 20 yaşgamyoncuiremsu

4-5 sene üniversite 1.5 sene askerlik zaten 1.5 yılı geçik de birlikteyiz eee bizden uzun süre bekleyecek var mı acabamafoldumbenkafamçokkarıştı

allah hepınızı sevdıgıne kavustrsun kızlar..topıgı gorunce bı ugrıyım dedım..
benım evlenmemede cok var..ortada bı sevgılı yok..once asık olmam laızm:)))))
..sevdıklerınızı uzmeyın kıymetlerını bılın...bugunu yasayın..

ayy 16 sayfa okudum evlenmeme yıllar var çünkü sevgilim yok diyen ancak 3 kişi olmuşuz... vah vah bize yani... akannehir

pamuğum prensesim en kısa zamanda buluver aşkı da peşinden gelicem ben yaaa kaydirigubbakcemile3

Back