• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

ne dıyımkı gercekten cok zor bıde kısa donem askerlıgın kalkacagını dusundukce
mıgdeme kıramplar gırıyo
bı bence beklemek yasla orantılı olarak zorlasıyo
yas ılerledıkce beklemek zor oluyo
yıllar akıp gıdıyo
ve bence arada yas farkı olanklar cok daha sanslı erkeklerın evlenmek ıcın daha uzun zamana ıhtıyacları var cunku

profiline baktım da senle aynı yaştayız canım ve sana katılıyorum
yaş farkı konusunda da öyle bizimki 1 yaş büyük benden sonuçta erkekler geç evlense bile bi problem yok ama bizim çok da geç kalmamamız gerekiyo
27 yaşında olcan sanırım evlendiğimde o 28..erkek için tam yaşı yani

canım ya sızı kırcak bısımı dedım
benım askıma kızgınlıgım o
okadar kendınden emındıkı 2011de dugun deyıp duruyodu
valal kırdıysam özur:gitme:

tatlım saçmalama ne kırması yazdıgın hoşuma gitti o yüzden öle dedm yanlş anlama sakın beni cnm bnmopuyorumnanaktan

bizde 1,5 yıldan beri birlikteyiz.o izmirde ben istanbul.askeri tecilli yeni işe başlıcak yılbaşından sonra yüksek lisans yapıyo ayrıca o yüzden bizede yaklaşık 2 sene daha var ama ciddiyiz.önümüzdeki kış söz yaparız.biraz çalışıp para biriktirmesi lazım tabi benimde

kızlar benim de 4 yıllık bir ilişkim var
okulumun bitmesine bir buçuk sene kaldı
erkek arkadaşım biter bitmez evlenelim diyor kendisi 30 yaşında olduğu için
ama ben açıkçası karasızım,işe başlayıp öyle olsun diye düşünüyorum
gerçi ben bir tuhafım
sevgilimi çok seviyorum,hayatımda bu kadar sevmedim
4 yıl geçti hala bayılıyorum aşkıma amaa
evlilik deyince şöyle oluyorumakannehir
bir an korkuyorum ve kaçasım geliyor hemen,ben niye böyleyim ya:gitme:

Ya canım evet 20 yaş erken bir yaş benim annemde ilk çocuğunu kucağına aldığında 29 yaşındaymış diyebilirim..
Ve ben bunun hiç iyi yanlarını görmedim açıkçası..
çokk kuşak çatışmaları yaşadık biz..
Annem şuan 50 ben 20 yaşındayım hala da devam eder..
inan kültürle uzaktan yakından ilgisi yok!!
Hatta bir örnek annesi hemşire olan ve kendisi tek çocuk olan bir arkadaşım vardı.
Annesi herşeyi yasaklardı anlayışla karşılamazdı saçma gelirdi aynı benim annem gibi.
Ama annesi şuan hala 40'lı yaşlarında olan kol,kola gezen arkadaşlarıma çok rahat ayak uyduran annelerde tanıyorum ben..
Ve ne yalan söyleyeyim çok kıskanıyorum :sinifsinif:
Bu işler kısmet tabiki ama okudu iş,güç vs.derken evliliğe zaman gelmedi diyeceğim..Dedem kız çalışmaz deyip 8 kızını çalıştırmamış bilee..Genede kısmet..
Ama annemle oturup muhabbet edeceğimiz 2 çift lafımız olmalı bence..
Kendim erken yaşta evlenmem ama genç annelerii çok beğeniyorumopuyorumnanaktan

Ben geldimmm kaydirigubbakcemile4
Bende 20yaşındayım
Daha okulumun bitmesine en az 3 sene var, sevgilim 24yaşında
askerliğini yaptı işi var birde para biriktirsin azcık evlenirken eşya falan almak için:kahve:
bende işimi bulayım sonra keyfim tutarsa evleniriss :roflol:
erken bizim için zemuszemus,

ıki ablam evlendi evin tek çocukuyum,erkenden evlenip napacam anamla babamla 4-5sene daha yaşamak istiyoreee zemuszemus
Zaten Allah ömür verirse ömrümün sonuna kadar onlan olciyim hihoyyyt(amin inşallah:Saruboceq:)
Acelemiz yohhh :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar ben de geldim
ben üniversite 1 deyim sevgilim geçen yıl kazanamadı o össye çalışıyo önce o sınavı kazanıcak da okulu bitiricez de atanıcaz da inşallah :Saruboceq: sonra 3 yıl doğu görevimizi yapıcaz ondan sonra evlenebiliriz :teytey:

Back