• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

Canım daha küçükmüşsün yaa bu yaşta aşkı hatta evliliği düşünme bence daha önünde lise üniversite var derslerini bunlar çok etkiler bende yapmıştım böyle bir hata ama şimdi aklım başıma geldi çok bağlama kendini en azından

tabiki derslerim çok önemli benim için. Biriciğim olmasaydı ders filan umrumda değildi o bağladı beni okula, liseyi 5-6 senede bitirmeyi düşünüyodum. O hayatıma bi girdi biran önce bitiriyim,üni. me gidiyim sonra evleniyim Hayatımın seyrini değiştirdi resmen (:
Teşekkürler aşkitom :D

birbirimize benziyo bizim durumlar canım,
bizim de okullar uzadı sınava gidicez sınavdan sınava görüşücez kısmetse
ben Tekirdağda o Ankarada
okul bitecek staj olacak askerlik vs derken ohooo

gerçekten aynı durum içersndeyz ya şu okulun uzaması herşeyi daha bi uzattı zaten pööfffkafamçokkarıştı

Kızlar çok alemsiniz ya 2010,2011,2012,2013 ve sonunda evlenmelerine çok olanlar
Hadi bakalım hepinizin hayırlı uğurlu olsun

aynn aynnzüğürtn tesellisi anca böle olur ya sınavlar geldi die üzülrdm şimdi seviniyorum ya

mrb kızlar bende sızdenım
2.5 senedır beraberız
daha çok var
kısmetse 2012 yazı
nedene gelınce zeka kupu askım okulunu uzattı
bulusamamktan sıkayet edenlere nacızene bı fıkrım var en son nezamn bulustugunuzu unutun kızlar
gun saymmayın bu daha ıı gelecek:)

mrb kızlar bende sızdenım
2.5 senedır beraberız
daha çok var
kısmetse 2012 yazı
nedene gelınce zeka kupu askım okulunu uzattı
bulusamamktan sıkayet edenlere nacızene bı fıkrım var en son nezamn bulustugunuzu unutun kızlar
gun saymmayın bu daha ıı gelecek:)

hoşgeldin canım Allah kavuştursun opuyorumnanaktan
görüşmeye az kaldığında saymak çok güzel oluyo ama :kedi:

bu aradda sevgilimle biz de zeka küpüyüz delikafadulden

görüşmeye az kaldığında saymak çok güzel oluyo ama :kedi:

bu aradda sevgilimle biz de zeka küpüyüz delikafadulden[/QUOTE]
gorusmeye az kalınca saymak guzel tabıde
5 gundur gormuyorum
3 aydır gormuyorum demek kotu
bızde gorusemıyoruz ama saymayız gunlerını askım soylesede duymamzlıktan gelırım
yoksa beklemek çokzor
buarada hosbuldumkaydirigubbakcemile5

aynn aynn zeka küpü oldgmzdan bu hallerdeyz bilerek yaptık biz aslında çaktırmakaydirigubbakcemile3

ne dıyımkı gercekten cok zor bıde kısa donem askerlıgın kalkacagını dusundukce
mıgdeme kıramplar gırıyo
bı bence beklemek yasla orantılı olarak zorlasıyo
yas ılerledıkce beklemek zor oluyo
yıllar akıp gıdıyo
ve bence arada yas farkı olanklar cok daha sanslı erkeklerın evlenmek ıcın daha uzun zamana ıhtıyacları var cunku

Back