Evlenmekle ilgili kararsızlığım ve korkum

Bende demin ayni soruyu sordum yemin ederim benimde sevgilim var ama 2 sene 3 sene sonra evlenip evden gitme düşüncesi beni bitiriyor bilmiyorum belkide bizim bu baglilimiz fazla ama daha kimsenin evinde bile kalmadim

Bende demin ayni soruyu sordum yemin ederim benimde sevgilim var ama 2 sene 3 sene sonra evlenip evden gitme düşüncesi beni bitiriyor bilmiyorum belkide bizim bu baglilimiz fazla ama daha kimsenin evinde bile kalmadim
Galiba bu hiç evden ayrılmadığımız için çoğumuzda var

Bence sağlıklı düşünemiyorsun bu konularda yardım alman gerekiyor. Ve kendine güvenin varsa ilişkine ve erkeğe güveniyorsan ve çok seviyorsan aileni bırakıp dünyanın öteki ucuna da gidersin. Tabi bu kararı vermek için iyice güvenmek çok sevmek ve karakterinin oturması, özgüven sahibi olup sorumlulukları yüklenebilmek gerekiyor

Sizi alıp neden annenize götürsün siz kos koca bir yetişkin bireysiniz .Kendiniz gidebilirsinz. Bence terapi almalısınız

Bunun sebebi sizin hiç arkadaşınız olmaması ve evden dışarı çıkmamamaniz .O yüzden siz bunları yapamadığıniz için tek bilgi beklediğiniz yer sevgiliniz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…