bizim tek sorunumuz nerde yaşayacağımız konusu ailem uzaklara vermemm dio. bende kararsız kaldım napcm.ben istnbul kltrne alışmışım başka bi ilde yapablrmym acabaaa.
çokk karaszm.ama suda rahatlatıooo beni bn yazları ailemn yanına geldğim de evde dğn havası oluck en azındn.uzaktan bi misafr geliooo yani bennn.bunları dşnyrm.ilgi alaka bzm uzernde olucakmş gbi geliiiio
AMIN cnm insallahhh:asigim::asigim::asigim:sabredin sakin olmaya çalışın kızlar SEVENLER BİR AN ÖNCE KAVUŞSUN :asigim:
böyle anlamsz bir sorun yüzünden ayrılırsak yada ayırırsalar çoook üzülürüm.annem sen oralarda yapamazsn oralar kük yerler dioo.bense ünivi balıkesirde okudummm orada yapabilirim heralde oooofff yaaaa çok sıkıntılıyımm offf
Çok abartmadığı müddetçe doğrudur canım.
Çünkü gerçekten de görünenden öte koca bir dağ var aslında.
İkinizin de bu konuda orta yolu bulması lazım ki anlaşmazlık çıkmasın.
Evet hayatımızda bir kez yaşayacağız bunları doğru..
Umarım orta yolu bulursunuz bugün..
cnm gayet dogal bir durum..nisan hazirligi yaparken bizdede cok oldu bu konular..nedense hep pahali seyler beni buluyrmus bunu orta yolu yokmuymus zemuszemus
bana göre bende pahaliya kacmiyorum..tam tersi, icimden geciriyorum sürekli umarim fazla yük olmam fln..
orta yolu bulmak önemli..ne senin hevesin kirilsin nede onlar zor duruma düssün..orta yol bulunuyor ama biraz zaman aliyor tabiikafamçokkarıştı
insallah herseyi gönlünce alirsin cnm.:hooray:
Canım papatyam merak etme bu dönemlerde biçoğumuz aynı sorunu yaşıyoruz ister istemez. Önemli olan herşeyi dengede tutabilmek ve karşılıklık anlayış göstermek. Biz ev kurmadığımız için o tür sıkıntılarımız olmadı çok şükür. Ben de elimden geldiği kadarıyla az para harcayalım ki evlendikten sonra biraz daha fazla nakit kalsın elimizde die bakıyorum. Allah mutluluğunuzu, anlaşmanızı bozmasın. Herkese mutluluklar diliyorum... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?