Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Sabırlı olun kızlar ben de geçeceğine inanıyorum baksanıza hepimizde var stres gerginlik, sinir oluyorum nişanlıma o kadar rahatki sanki kendisi evlenmiyo onun bu rahat tavırları beni çileden çıkarmıyo gerçekten erkeklerin beyni bizimkinden çok farklı işliyo ya ben gelinliğim için aylardır kafa yoruyorum hafta sonu ona damatlık alacaktık 15 dakika da beğendi aldı ve çıktık bu kadar diyo ben birşey söylesem acele etme hallederiz diyo aman zor iş ya bu günler sabrımızın sınanması ,için güzel bir fırsat sakin olalım kızlar
Perikızı merak estme canım hepsi öyle yanlız değilsin
Esrant sakin ol canım valla bak böyle dediğime bakma bazen ne krizler yaşıyorum bitsin diyorum pişmanlıklarım oluyo ama hepsi geçici hep basit anlaşmazlıklardan çıkıyor bu dönemde herkes gergin oluyo bak biz en azından böyle bir ortamda konuşarak paylaşabiliyoruz ama erkekler öyle değil onlarınki düz mantık, inşallah problemin neyse en yakın zamanda düzelir iyi düşünmeye çalış insan öfkeliyken hep olumsuzlukları hatırlama eğilimindedir iyi güzel şeylere odaklanmaya çalış canım

bizim tek sorunumuz nerde yaşayacağımız konusu ailem uzaklara vermemm dio. bende kararsız kaldım napcm.ben istnbul kltrne alışmışım başka bi ilde yapablrmym acabaaa.
çokk karaszm.ama suda rahatlatıooo beni bn yazları ailemn yanına geldğim de evde dğn havası oluck en azındn.uzaktan bi misafr geliooo yani bennn.bunları dşnyrm.ilgi alaka bzm uzernde olucakmş gbi geliiiio

:)) böyle harika bir sorun bizdede var :)) ben almanyada yasiyorum nisanlim TRde..evlilligi konusurken bizim icin keisn olan birsey vardi..benim trye dönmeme..bunu hicbirzaman sorun etmemistim..nede olsa memleketim..yabanci bir yer degill...sevdigim adamda yanimda olacak ne olurki diyordum..
fakat simdi aska birde mantik eklendi..yani ailem kardeslerim hepsi burda..onlari atip gelemicekmisim geliyor..nisandan sonra sevgilimi acildim..ve düsüncelerimi söyledim..sok oldu, ve beni sözümde durmamakla sucladi..akannehir
uzun dönem geriginlik yasadik..fakat ben ona sürekli bir kadinin ailesine daha cok ihtiyaci oldugunu anlatmaya calistim vs.. simdi hala karar vermis degiliz..2 ay sonra nikahimiz var ve 6 ay sonarada dügün senağlama
ama en az 1 ay sonra krar vermemiz lazim..cünki buraya gelicekse kurs kagit kürek isleri var kaydirigubbakcemile
bakalim kizlar..hayirlisi olur insallah... :asigim:

Çok teşekkürler kızlar..
Dediğiniz gibi çokkkk karışık bir dönem..
Artık saçma sapan şeylerden sürekli sorunlar yaşamaya başladık..
Ay bitse de kurtulsak artık ya..

böyle anlamsz bir sorun yüzünden ayrılırsak yada ayırırsalar çoook üzülürüm.annem sen oralarda yapamazsn oralar kük yerler dioo.bense ünivi balıkesirde okudummm orada yapabilirim heralde oooofff yaaaa çok sıkıntılıyımm offf

Canım bende Van'a gidicem düşünsene İstanbul'dan Van...
Bende üniv. Edremit'te okudum, oraya o kadar alışmıştımki İstanbul'a gelince başım dönüyordu. Hala sevmem İstanbul'un kalabalığını, inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.

Selam kıslar.
Bugün iş çıkışı nişanlımla buluşcaz..Mobilya bakacağız inş. orta yol buluruz.
Benim beğendiğime mırın kırın ediyor..Çok bahalı beğeniyomuşummmlmaz:
Kına gecesi için şimdiden göz ucuyla bakınıyom..Bir tane beğendim 250 dedi..Bizimkine söledim senin beğendiğinde hiç aşağı olmuyooo dediiakannehir
Off offf zor işler şekerim dedim ee ne yapalım olacak dedim o kadar:mymeka:
Gel birde bizim ordan bak dedi..Onada bakcaz işte..
Sizde de böyle oluyor mu yuahuu

Çok abartmadığı müddetçe doğrudur canım.
Çünkü gerçekten de görünenden öte koca bir dağ var aslında.
ıkinizin de bu konuda orta yolu bulması lazım ki anlaşmazlık çıkmasın.
Evet hayatımızda bir kez yaşayacağız bunları doğru..

Umarım orta yolu bulursunuz bugün..

Orta yolu bulmak zorundayız tabikii..Bende hevesleniyorum ama uçmadığımın farkındayım..O anlamıyor..Ona göre herşey çok pahalı..Hayat pahalı zaten.
2 yıl önce ablam evlendiği için biliyorum az çok..Onların başına ilk ve son kez geliyor..Tek çocuk çünkü..Bu nedenlede birşeyleri söylerken sorun olmamalı aslında diye düşünüyorum.

cnm gayet dogal bir durum..nisan hazirligi yaparken bizdede cok oldu bu konular..nedense hep pahali seyler beni buluyrmus bunu orta yolu yokmuymus zemuszemus
bana göre bende pahaliya kacmiyorum..tam tersi, icimden geciriyorum sürekli umarim fazla yük olmam fln..
orta yolu bulmak önemli..ne senin hevesin kirilsin nede onlar zor duruma düssün..orta yol bulunuyor ama biraz zaman aliyor tabiikafamçokkarıştı
insallah herseyi gönlünce alirsin cnm.:hooray:

Erkeklere göre herşey çok saçmadır çok pahalıdır zaten dimi canım:sinifsinif:
Neyse kimsenin gönlü kalmasın...Öyle dediğim dedik bir kız değilim..Aşkımı üzermiyim hiç oda beni üzmezz:asigim:

Canım papatyam merak etme bu dönemlerde biçoğumuz aynı sorunu yaşıyoruz ister istemez. Önemli olan herşeyi dengede tutabilmek ve karşılıklık anlayış göstermek. Biz ev kurmadığımız için o tür sıkıntılarımız olmadı çok şükür. Ben de elimden geldiği kadarıyla az para harcayalım ki evlendikten sonra biraz daha fazla nakit kalsın elimizde die bakıyorum. Allah mutluluğunuzu, anlaşmanızı bozmasın. Herkese mutluluklar diliyorum... zemuszemus

Canım yaa çok tşk ediyorum:1hug:...Allah herkesin gönlüne göre versinn:Saruboceq:

Evet arkadaşlar Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Gerçekten de zor ve stresli günler geçiriyoruz ama ilerde dönüp bunları okuyunca çok eğleneceğiz:)
Her şey çok güzel olacak inşallah hepimiz için..

cimcime eses.edremitde hangi bölm okudun.ben iki yıl öğrencilik hayatımda orda kaldım.edremit myo da okuyn arkilerim var dı tabiki bende havranda okudum.bende istanbuldan sıkılıyorum edremttn havasını kokusnu herseyni seviyorum.sen bi de vana gtceksin çok şaşrtıcıı.istanbulda doğmşun bymşn napıcn oralardaa yaa.nasıl alışıcnn.benmde derdim buu balıkesire nasıl alışıcm .okumak gbi değil ki bu.inşallh hersey daha güzell olurr

Ben 2004 mezunuyum canım, bilgisayar destekli tasarım okudum.
Havran'da ilk sene yurtta kaldım. 2. sene Edremitte eve çıktık.
Keşke bende Balıkesir'e gitsem, orada bi dolu tanıdığım var hiç sıkılmam.
Valla canım benimde hiç aklıma gelmezdi Van'a gideceğim, ama oluyor işte, Van'a gidicem diyede sevdiğimden vazgeçemem, hem tayini başka yerede çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…