Haklısın canım ama elde değil işte..
Dün annem yeğenimle konuşuyor,minik daha 4 yaşında.
"ne giyeceksin kızın halanın düğününde?" dedi.
Ayy ben hiiçç oralı olmuyorum halanın düğünü olacak tamam ama o hala ben miyim hiç farkedemiyorum:1shok:
Benim annemde 2005 te vefat etti.Annesizlik zor zaten.Ama şu zamanlar dahada koyuyor insana..Annem yanımda olsaydı bu kadar stresim olmazdı belkide:gitme:
Hissizlik..
Tam anlamıyla bu hissettiğim.Daha doğrusu hissedemediym..
Heycan falan hiç bişey yok..
Yorgunluk,sıkılma,bıkma bunlar var sadece..
Bitsin artık..
Bu ara tek istediğim o..
Aileden ayrılcak olmak içimi felaket yapıo ama düşünmemeye çalışıorum..
Sadece 25 gün kalmasına rağmen.. :1no2:
canım aynı duyguları bende yaıyorum karısık bişeyler var içimde ben evlenicem ama gurbetci olucam belkide oyuzden bana garip gelmiyor hiç bişey hiç heyecan yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun:1hug:
tam 1 ay önce aynı duygular içindeydim .
kına olacağı gün ağlamakdan duramadım , bi sürü misafirler geldi gün boyu, herkes birşeyler soruyor falan insan çok kötü oluyor, onun öncesinde yaşanan tatsızlıklar , ailevi sorunlar, son dönem ufacık şeylerden fırtınalar kopuyordu ..
ama çok şükür o kötü günler düğünle beraber bitti , herşey yolunda maşallah .
herkes geçiyor bu yollardan, biraz sabretmek gerek sadece..
şimdiden mutluluklar dilerim.
:)Aman yok canım ne sorunu ne güzel işte:)
Ben de ailemle birlikteyim ama işte son ay ya biraz fazla kasıldım galiba.Düşününce evet diyorum her şey olacak bitecek,tabii ki biz evleneceğiz,işte her şey ilerliyor ama o düşünceleri reelde uygulayamıyorum..
Bakıyorum şu anda hiçbir şey hissetmiyorum,ilginç..
GEL 30 HAZİRA GEL GAYRİdelikafaduldensırnaşık şey
evet cnm benim daha var işte rahatlığımda ondan senin az kalmış bende eminim 1 ay sonra pek rahat hissetmem kendimi
ama tabi yapı rahat olmayınca stress başlıyor . ben daha eve eşyaları yerleştirmedim belki ondan da rahatım ama 15 gün sonra hepsi bitecek mobilyaların gelicek kısmetse :))
az kaldı cnm gelicek o günlerde zemuszemus
AYY GELİRMİ :kedi:sırnaşık şeydelikafadulden
Gelir canıımmm gelliiiirr....
Hatta o gün gelene kadar benim 5 Haziran da gelir geçer:kedi:
ANAM KIZ SANADA AZ KALMIŞ GEL DÜĞÜN TARİHLERİNİDE DEĞİŞELİM :lepi:sırnaşık şey
Evet hayatım 31 gün kaldızemuszemus
aaa hayatta vermemmmdelikafadulden
SEN DEĞİŞMEK İSTESENDE BABAM BENİDE HİLMİYİDE KESER:) delikafadulden
Evet canım,biz de evlendikten sonra buraya gelir,"amaann kızlar stres yapmayın,her şey geçer gider" derizdelikafadulden
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben sabirsizlaniyorum
hersey cok güzel olucak insallah. ama benim hayatimda dügünden sonra pek öyle ahim sahim bi degisiklik olmayacagi icin rahatim sanirim
esim türkiyede ben isvicrede. vize almasi biraz uzun sürecegi icin dügünden sonra yanima gelemicek hemen
yani ben evli bi bayan olarak tekrar annemin evine dönücem.
kaldigim yerden devam edicem. o yüzden rahatim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?