Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Ah evet evlilik denildi mi para geliyor artık gözümün önüne..
Tüketti resmen bizi ya..
Gerçekten de her adımı para bu evliliğin..
Elimizde 3 kuruş olsa aman bir şey almayalım kendimize ev için şunu alalım diyoruz.
Gidip bir yerlerde oturup bir şeyler içmek yerine,koçtaşta ev aksesuarlarına bakıyoruz.
bunlar evet çok keyifli,yıllardır hayalini kurduğumuz şeyler ama işte fazlası da sıkıyormuş..

Ben kına yapmıyorum kızlar :umursamaz: hiç sevmem hatta nefret ederim :sinifsinif:
Allah kısmet ederse haziranın 5 ine karar kıldık nişanı, aileler erken olsun dedi biz hayır! dedik.. Para durumumuz o zaman uygun oluyor çünkü.. Aileler sadece yapın demesini biliyor :umursamaz: Eşyalarımızı felan biz kendi zevkimize göre aldık hatta siyah beyaz aldığımızı duyunca suratı bozuldu herkesin kullanışlı şeyler almamışız :dilcikar: Eşyaları kullanıcak olan biziz dedik kapattık konuyu :dilcikar:

Evet işte aynen bu şekilde hissediyorum.Demek ki yalnız değilimkaydirigubbakcemile2
Bizim de evimiz belli aynen tadilat sürüyor az kaldı inşallah bitecek bu hafta.
Evet o ev bizim olacak ama ne bileyim tuhaf..
Ne zaman ayaklarım yerden kesilecek ki..
Bazen zorluyorum kendini hadi neşelen çok mutlu ol düşünme hiçbir şeyi,bir kez yaşayacaksın bu zamanları diye ama zorlamakla da olmuyor ki..

Biz yapıyoruz kına..
5 haziran benim de düğünüm canımolumunekankayizsmile
Ay evet ya ailelerin şu tutumlarına ben de sinir oluyorumlmaz:
Tek söyledikleri şey kullanışlı olması..
İyi de hiç mi beğendiğimizi almayalım.Tamam kullanışlı da olsun ama beğenelim de yani..
Benim içime sindikten sonra temizliğini bile daha bi hevesli yaparım.Ama sevmediğim şeyi temizlerken canımı alırlar sankialsanaalsanasmile
Biz de elimizden geldiğince kendi zevkimize göre yapmaya çalışıyoruz.
Ömür boyu kullanılmıyor ki hiçbir eşya..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahhh bu dert yedi bitirdi bizi zaten 2 yerde düğün yapmak çok zor ama ne yapalım öyle olacak artıkın...ayyyyyyy

Tabiki hepimiz bekliyoruz, zaten araya aileler girince istekleri bitmiyor, herşeyin en iyisi olsun demek kolay ama hepsi parayla oluyor, kimseden para çıkmıyor o olsun bu olsun.
Bizde nişanlımla karar verdik, aileleri konuşturmuyoruz herşeyi kendimiz yapıcaz.

Bizde takı meselesini hallettik :))
Kayınvalidem annemi arayıp ancak borcum var diyo, be kadın zaten oğlunun sana masrafı yokki, alacaklarını hep onun parasıyla alıyosun. Aynı zamanda bende çeyizimi kendi paramla alıyorum. Bazen nişanlımla sorun yaşıyoruz ama orta noktayı buluyoruz çok şükür, ikimizinde dediği oluyor. Düğün yapmıcam, nikah olacak ve evimizi sade döşicez, sevdiğim yanımda olsun bide başlıca eşyalarım olsun fazlasını zaten istemem...

Demek ki hemen hemen herkes aynı duyguları yaşıyormuş,korkmayın kızlar yalnız değilizbayanssulusmile

öncelikle kıslar inşallah hepiniz çok mutlu olursunuz.papatya canım senin bu yazını okuyunca çok kötü oldum hatta ağladım biran benim annem olmasaydı ( allah hayırlı uzun versin anneme )dedim benimde babam tek kalırdı.nekadar zor bir durum ya en mutlu gününde babanın yalnız kalacağı düşüncesiyle tam mutlu olamamak.rabbim herkesi her daim mutlu eder inşallah

Kına olmadan olur mu??Aile arasında yapsanız keşke..Adettir eline kına yakmaları lazım..Sonra pişman olma canım...Bizde kendi zevkimize göre almaya çalışıyoruz.:Sağolsun aşkım eşya konusunda sadece senin zevkini istiyorum diyorr bende hepsini bana bırakma diyorum ama bakalım..Bende yatak odamı beyaz açık kahve aldım..Yemek odasınıda beyaz istiorum ama kararsızım..Yani kullanışlı olmazsa diyede düşünmeden edemiyorum..Neyse eşyaları almaya bir gidelim neyi beğenirsem onu aldırttıracağımmm..

Canım yaa yapma bu kadar stres..Sonra birikir birikir kötü olur...Hadi sevin:1hug:

Hayatta böyle şeylerde var işte canım..Ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüp ondan sonra karar verin bazı olaylara..

Canım yaa yapma bu kadar stres..Sonra birikir birikir kötü olur...Hadi sevin:1hug:

Haklısın canım ama elde değil işte..
Dün annem yeğenimle konuşuyor,minik daha 4 yaşında.
"ne giyeceksin kızın halanın düğününde?" dedi.
Ayy ben hiiçç oralı olmuyorum halanın düğünü olacak tamam ama o hala ben miyim hiç farkedemiyorum:1shok:

niye herşeyi kötü tarafından bakıyorsunuz ki yaaa

Kötü tarafı değil ki bu canım..
Ben gayet mutluyum evleneceğim için,nişanlımı da çok seviyorum.
Sadece bunlar bu ara hissettiklerim..

27 gün sonra evleniyorum hatta 4 gün sonra nikahım var..

Az önce gelinlikçim aradı geliliğin hazır çarşamba alabilrsin diye boğazımda bişey düğümlendi resmen.Nişanlımı seviyorum.Evlenmekte istiyorum ama tuhaf duygular içersindeyim.Evimize gidiyoruz.Sanki benim değilmiş orası.Hiç hayalini kuramıyorum bu evde kalacam artık ben diye.Cumartesi eşyalar gelecek eve merak ediyorum nasıl olacak diye ama benimmi şimdi eşyalar..
Yok ben ne hissettiğimi bilmiyorum..
Biz düğünümüzü kendimiz yapıyoruz.Para mevzuları çok gerdi bizi nasıl olacak nasıl bitecek diye düşünmekte yoruyor sanırım.Dudağımda uçuklar çıktı sıkıntıdan.Nişanlımında öyle.Sudan sebeplerle kavga etmeye başladık.Biz eskiden kavga bile etmezdik.
Yoruldum sanırım ben bunaldım.
Evet seviyorum ama evlilik neler getirecek korkuyorumda galiba..
:uhm:

Benim annemde 2005 te vefat etti.Annesizlik zor zaten.Ama şu zamanlar dahada koyuyor insana..Annem yanımda olsaydı bu kadar stresim olmazdı belkide:gitme:

Kesinlikle haklısınız..Sizlere Allah daha çok yardım etsin,annesizlik çok zordur..
Evet biz de çok fazla tartışıyoruz son zamanlarda,stresten ama bu belli..Çok üzerinde durmamak lazım bu tartışmaların..Evlendikten sonra düzelecek inşallah her şey..
Her şey çok güzel olacak inşallah...

Hissizlik..
Tam anlamıyla bu hissettiğim.Daha doğrusu hissedemediym..
Heycan falan hiç bişey yok..
Yorgunluk,sıkılma,bıkma bunlar var sadece..
Bitsin artık..
Bu ara tek istediğim o..
Aileden ayrılcak olmak içimi felaket yapıo ama düşünmemeye çalışıorum..
Sadece 25 gün kalmasına rağmen.. :1no2:

canım aynı duyguları bende yaıyorum karısık bişeyler var içimde ben evlenicem ama gurbetci olucam belkide oyuzden bana garip gelmiyor hiç bişey hiç heyecan yok hepimizin hakkında hayırlısı olsun:1hug:

tam 1 ay önce aynı duygular içindeydim .
kına olacağı gün ağlamakdan duramadım , bi sürü misafirler geldi gün boyu, herkes birşeyler soruyor falan insan çok kötü oluyor, onun öncesinde yaşanan tatsızlıklar , ailevi sorunlar, son dönem ufacık şeylerden fırtınalar kopuyordu ..
ama çok şükür o kötü günler düğünle beraber bitti , herşey yolunda maşallah .
herkes geçiyor bu yollardan, biraz sabretmek gerek sadece..
şimdiden mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…