Ev eşya konuları neden sorunsuzca geçmezki:mymeka:..Tüm bunları bir kenara bırakıp sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşmanın vereceği mutluluğu sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz değil mi?İnş. herşey yolunda gider..Gelinlikti kınaydı düğündü...Of off
merhaba esrant yazdıklarını okuyunca beni bana tarif etmiş gibi geldin..
benimde 2 ay kaldı düğüne eşya alma ev kurma stresi bitmedi nişanlandığımıdan beri..
duygularımsa hiç sorma garip bi ruhsuzluk öyle mutluluktan ayaklarım yerden kesilmiyo..
hatta dediğin gibi düğün yaklaştıkça içimdeki hüzün duygusu beni öldürüyo ..
düşünmemeye çalışıyorum ama bu seferde sanki hiç evdev ayrılmıcakmışım gibi yaşıyorum sonra düğün zamanı çok zorlanırım diye korkuyom...
Bizim evimiz belii tadilatları var şimdi bazen gidiyoruz hiç orda yaşayacakmışım gibi gelmiyo nişanlım bile bazen fark edip neden uzak duruyosun diye soruyo
anlıycağın bende garip duygular içindeyim herşey güzel gidiyo bi sornum yok ama duygularımda bi garip ..
çok yazdım ya galiba ..
Ben kına yapmıyorum kızlar :umursamaz: hiç sevmem hatta nefret ederim :sinifsinif:
Allah kısmet ederse haziranın 5 ine karar kıldık nişanı, aileler erken olsun dedi biz hayır! dedik.. Para durumumuz o zaman uygun oluyor çünkü.. Aileler sadece yapın demesini biliyor :umursamaz: Eşyalarımızı felan biz kendi zevkimize göre aldık hatta siyah beyaz aldığımızı duyunca suratı bozuldu herkesin kullanışlı şeyler almamışız :dilcikar: Eşyaları kullanıcak olan biziz dedik kapattık konuyu :dilcikar:
Ayy evet ben de senin yerinde olsam isterdim bi an önce evlenmekbilmiyorumkismile
Ben evde o kadar mutluyum ki..Tek kızım,en küçüğüm..Tüm ilgi sevgi benim üzerimde..
Gerçi aşkımcım da sağolsun beni fazlaaaaaa sever ama işte gene de bi burukluk var..
Ben kına yapmıyorum kızlar :umursamaz: hiç sevmem hatta nefret ederim :sinifsinif:
Allah kısmet ederse haziranın 5 ine karar kıldık nişanı, aileler erken olsun dedi biz hayır! dedik.. Para durumumuz o zaman uygun oluyor çünkü.. Aileler sadece yapın demesini biliyor :umursamaz: Eşyalarımızı felan biz kendi zevkimize göre aldık hatta siyah beyaz aldığımızı duyunca suratı bozuldu herkesin kullanışlı şeyler almamışız :dilcikar: Eşyaları kullanıcak olan biziz dedik kapattık konuyu :dilcikar:
Ev eşya konuları neden sorunsuzca geçmezki:mymeka:..Tüm bunları bir kenara bırakıp sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşmanın vereceği mutluluğu sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz değil mi?İnş. herşey yolunda gider..Gelinlikti kınaydı düğündü...Of off
aynı telaş panik bizdede var canım aman Allahım biz ne kavgalar ettik neler neler atlattık ben sözü felan attım bir ara ( Allah korusun birdaha asla :Saruboceq: ) Ailelerin talepleri zaten sinir etti bizi, herkes herşeyi istemesini biliyor ama kimse destek olalım demiyor :umursamaz: Düğün yapınyok takı felan şu kadar takılsın felan adım atsan para :umursamaz: Baktık milletin istediği olsun derken biz birbirimizi yıpratmaya başlamışız.. :çok üzgünüm: Oturduk konuştuk, biz ne istiyoruz? düğünmü? düğün yaparsak tatile çıkamayız, eee senelerdir tatil yapmıyoruz bizim için önemli tatil dedik düğünden vazgeçtik.. takı meselesini felan aramızda hallettik kimseye konuşma hakkı vermedik vermicezde :umursamaz: Huzuru böyle yakaladık kızlar.. Şimdi işyerinden tayinimi bekliyoruz tayinim çıkar çıkmaz evlenicez.. hihoyyyt
Selam
Biz 3 kardeşiz.Ablam evli İzmir de yaşıyor kız kardeşim 2 ay sonra evleniyor bende Eylül ayında..Peş peşe gidiyoruz işte..Kız kardeşimde İzmirde yaşayacak
Zaman daraldıkça daha çok kederleniyorum bende.Çünkü o kocaman evde babam tek başına kalacak..(Annem 2007 yılında trafik kazası sonucu vefat etti) Ne yapar ne eder şimdiden düşünüyorum. Alt katta amcamlar yaşıyor en azından birbirine bağlı kardeşler sahipsiz bırakmazlar diyorum bende sürekli gelirim en azından babam evlenene kadar sık gelirim..Hayırsız evlat değilimki ben yinede bu şekilde evden ayrılarak sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi düşünüp üzülüyorummafoldumben
Çokda düşkün babam bize..Onun herşeyiyiz..Ah kıslar ahhh Allah kimsenin başına vermesin annem başımızda olsaydı sevdiğimde dünyanın öbür ucuna bile giderdim ama şartlar öyle değil..Bir yanım babamda...Nere gitsem onu düşünüyorum..
Evet işte aynen bu şekilde hissediyorum.Demek ki yalnız değilimkaydirigubbakcemile2
Bizim de evimiz belli aynen tadilat sürüyor az kaldı inşallah bitecek bu hafta.
Evet o ev bizim olacak ama ne bileyim tuhaf..
Ne zaman ayaklarım yerden kesilecek ki..
Bazen zorluyorum kendini hadi neşelen çok mutlu ol düşünme hiçbir şeyi,bir kez yaşayacaksın bu zamanları diye ama zorlamakla da olmuyor ki..
öncelikle kıslar inşallah hepiniz çok mutlu olursunuz.papatya canım senin bu yazını okuyunca çok kötü oldum hatta ağladım biran benim annem olmasaydı ( allah hayırlı uzun versin anneme )dedim benimde babam tek kalırdı.nekadar zor bir durum ya en mutlu gününde babanın yalnız kalacağı düşüncesiyle tam mutlu olamamak.rabbim herkesi her daim mutlu eder inşallah
Canım yaa yapma bu kadar stres..Sonra birikir birikir kötü olur...Hadi sevin:1hug:
Haklısın canım ama elde değil işte..
Dün annem yeğenimle konuşuyor,minik daha 4 yaşında.
"ne giyeceksin kızın halanın düğününde?" dedi.
Ayy ben hiiçç oralı olmuyorum halanın düğünü olacak tamam ama o hala ben miyim hiç farkedemiyorum:1shok:
Kimimizin düğününe 1 hafta var,kimimizinkine 1 ay,kimimizinkine 1 yıl..
Ortak noktamız evlenecek olmamız..
Benim düğünüme yalnızca 1 ay kaldı.
Hala kabullenemiyorum sanki bu durumu,sanki evlenecek olan ben değilim gibi.
Sanki çok farklı şeyler hissetmeliyim,mutluluktan ayaklarım yere basmamalı vs..
Ama bunların hiçbiri yok.Aslında mutluyum,çok seviyorum nişanlımı.
Ama içimde bir hiçlik duygusu var.
Bu evden gideceğimi,yeni bir eve,yeni bir hayata sahip olacağımı hayal bile edemiyorum.
Ara ara bu evden ayrılacağım düşüncesi dank ediyor kafama,o zaman da kederleniyorum.
Karma karışık,saçma sapan duygular içerisindeyim.Koşturmaca,stres..
Bitsin istiyorum artık bu süreç,ama diğer taraftan da korkuyorum.
Nedir bu duygular,normal mi bu hissettiklerim?
Evlilik zor,bir kez yaşanıyor bu duygular..Çok yabancı..Yeni bir hayat..
Bu nedenle normal değil mi yani hissettiklerim.
Birden bire bu duruma alışabilmem mümkün değil değil mi?
Aklım biraz karışık yani..Ne hissedeceğimi bilmiyorum.
İçiç buruk..
Yalnızca 1 ay kaldı..
Sevdiğim insanla yeni bir hayat kuracağım için mutluyum ama evden ayrılacağım için üzgünüm..
Karmakarışığım..
Pekii siz arkadaşlar?
Evlenmek üzere olan arkadaşlar neler hissediyorsunuz?
Ve en önemlisi evli olan arkadaşlar,siz neler hissettiniz ve nasıl gelişti bu duygular,bu süreç.
Bekliyorum paylaşımlarınızı arkadaşlar..
Teşekkürleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?