Evlenmek mi Bekar mi Kalmak ?

Evlilik guzel
Duzgun biriyle hayatini birlestirdiysen evlilik en buyuk ozgurluk
Hayati paylasiyorsun artisiyla eksisiyle birbirine yardimci oldukca hersey daha kolay oluyor maddi manevi

Evlenmekten korkuyormuyum yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama bana bekarlik daha iyi gibi geliyor.evli arkadaslarimiz bu konuda ne der bilmiyorum ama bekarlik mi evlilik mi ne dersiniz kizlar :) 27 ye girecegim ve hala bekarim :)
Arkadaşlara katılıyorum. sana değer veren birini bulduysan, kötü alışkanlıkları yoksa(içki kumar gibi),sana yürekten inanıyorsa ve asla ezdirmeyeceğine eminsen ailesinin bile önemi yok. cünkü onları önemsemeyip kendi mutluluğunuza bakabliyorsunuz. sonuç olarak; EVLİLİK KARŞILIKLI SEVİLİP SAYILINCA GÜZEL

şahsen evlenince özgürlüğün kısıtlanacağını sanmıyorum kendi açımdan bekarken daha kısıtlı çünkü:9

İkisininde yeri ayri bence..hayattaki en guzel seylerden biride sevdigin kisiyle hayqti paylasmak olsa gerek..tabi ben bekarim..ve bekar halimde sukur iyi ama biktim desem yalan olmaz..bence sevdigin anlastigin adamla evlenmek hos geliyor..yasayip gorcez bakalim..

İlgisizlik enerjisizlik dizboyu.Bunlara muhtaç olanda yalnızlıktan sıkılanda kabahat!

Benim eşim otur ağlardı herhalde kızına çok düşkün tabi oda babasına , bakalım biz ne yaoacağız
ahah aynen uzaktan hoş geldi :) kız evi olmakta kötü ya kızı aldılar gittiler,annesi akrabaları kaldı evde gariplerim

Tabii ki bekarlık sultanlıktır.Ama annem hep der ki;
"Evlen ve çocuk yap.Emin ol ki onu benden daha çok seveceksin."

Evlenmedim ama ailemden başka farklı insanlarla da yaşadım şimdi de yalnız yaşıyorum ve şunu anladım ki gerçekten hiç tanımadığın insanlarla aynı evi paylaşmak ve ortak noktada buluşabilmek çok zor. Şu anki halimden o kadar memnunum ki aklıma evlilik gelmiyor, hatta evlenme fikrine uzağım bile diyebilirim (yaş 29)
Hayatımın sorumluluğunu almış, işine gidip gelen, evin tüm herşeyi ile tek başına ilgilenen biri olarak düşüncem: evlilik bana ne katabilir oluyor. Bir erkeğin hayatımdaki artısı ne olacaktır? Yemek, temizlik vs zaten yapıyorum işe git gel alışveriş yap fatura/kira öde. Sırf evlenmek ya da çocuk yapmak için evlenmeye karşıyım, nerisona arkadaşın dediği gibi aşık olmaya gerek yok ama işte hayatı paylaşabileceğine inanmalı insan.
Evlenmek mi bekar kalmak mı diye bir seçim yapma zorunda değiliz bence. Şu an bekarsındır, bir gün karşına "işte bu kişi hayatımın adamı" dersin kendini nikah masasında bulursun. Nasip kısmet bu işler.
En güzeli hayırlısı neyse o olsun deyip hayatın tadını çıkarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…