Evlenmek mi Bekar mi Kalmak ?

emelkartal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
4
1
36
Evlenmekten korkuyormuyum yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama bana bekarlik daha iyi gibi geliyor.evli arkadaslarimiz bu konuda ne der bilmiyorum ama bekarlik mi evlilik mi ne dersiniz kizlar :) 27 ye girecegim ve hala bekarim :)

keşke hem çocuk sahibi olup hem bekar hayata devam etmenin bir yolu olsaydı. bekarlık daha iyi ama bir noktadan sonra aile olmak gerekiyor. belkide beynimize böyle şartlandığı içindir. evliliğin tek avantajı çocuk bence. başka bir avantajı varsada ben görmedim.

Evlenmekten korkuyormuyum yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama bana bekarlik daha iyi gibi geliyor.evli arkadaslarimiz bu konuda ne der bilmiyorum ama bekarlik mi evlilik mi ne dersiniz kizlar :) 27 ye girecegim ve hala bekarim :)
Biri var mı hayatında varsa ilişkiniz ne durumda hadi evleneyim artık deyip evlenilmez.

Sevdiği her dakika yanında olup akşam uyurken sabah kalkarken ilk onu görmek istediğin biri var ise evlilik güzel şey azizim ama hayat toz pembe değil sorumlulukları fazla.Evde annen yapar herşeyi evlenince sen

Sana öyle gelmesi evleneceğin kişiyle daha tanışmamış olmandandır
Bekarlıkta evlilikte farklı şeyler birbirleriyle karşılaştırılma yapılmamalı bence. Sonuçta herşey zamanında güzel

Bekar gunlerimi özlediğimde oluyor. Sorumluluk hissetmediğim özgür zamanlar.
Ama evlilik diyorum ben.

İkisinin de ayrı güzelliği var. Bekarken istediğin yere gidip, istediğin saatlere kadar takılıp, istediğin insanlarla zaman geçirebilirsin.

Eğer aşık olduğun, "işte bu o" diyebileceğin bir insan yoksa yaşın kaç olursa olsun sırf evlenmiş olmak ya da çocuk sahibi olmak için evlenme. Eğer sosyal bir insansan ve karşındaki senin gibi değilse çok mutsuz olursun.

Ama eğer böyle biri varsa hayatında o zaman hayat başka bir güzel oluyor evlendiğinde

Bu toplumun igrenc baskisi deli ediyor insani. Evkenirsiniz, bu defa cocuk olayina takarlar. Insanlar hadlerini fazlasiyla asiyorlar.

Hayat sizin. Hala evlenemedim diye hayiflanmak yerine hayatin tadini cikarin. Yapacak o kadar cok sey var ki...

Evlilik olayi kulliyen kismet. Olacagi varsa oluyor, olmayacagi varsa olmuyor. Bu kadar acik.

Aklın varsa evlenme :) en iyi erkeğin bile köküne kibrit çalmak lazım .:) sadece eşin iyisi yetmiyor akrabası çevresi onlarla da uğraşıyorsun derdin bir iken bin oluyor .

Aynn
Evliliten çok korkuyordum, yeni evliyim.
Hala korkuyorum.
Gereksiz bir eylemmiş, sadece bunu söyleyebilirim.
:) bekar iken hevesleniriz sonra kursağımızda kaldığını görürüz evlenince :) hayal edip düşündüğüm gibi olmadı .bi tek oğlum iyiki var .eyvallahım yok kimseye aman incelediği yerden kopsun..

karşı binadan bi kız daha gitti konvoylar davullar falan, uzaktan hoş geliyo bilemedim ki içi nasıl :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…