- 24 Nisan 2015
- 4
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi emelkartal
Biri var mı hayatında varsa ilişkiniz ne durumda hadi evleneyim artık deyip evlenilmez.Evlenmekten korkuyormuyum yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama bana bekarlik daha iyi gibi geliyor.evli arkadaslarimiz bu konuda ne der bilmiyorum ama bekarlik mi evlilik mi ne dersiniz kizlar :) 27 ye girecegim ve hala bekarim :)
Evlenmekten korkuyormuyum yoksa psikolojikmi bilmiyorum ama bana bekarlik daha iyi gibi geliyor.evli arkadaslarimiz bu konuda ne der bilmiyorum ama bekarlik mi evlilik mi ne dersiniz kizlar :) 27 ye girecegim ve hala bekarim :)
:) bekar iken hevesleniriz sonra kursağımızda kaldığını görürüz evlenince :) hayal edip düşündüğüm gibi olmadı .bi tek oğlum iyiki var .eyvallahım yok kimseye aman incelediği yerden kopsun..Evliliten çok korkuyordum, yeni evliyim.
Hala korkuyorum.
Gereksiz bir eylemmiş, sadece bunu söyleyebilirim.
karşı binadan bi kız daha gitti konvoylar davullar falan, uzaktan hoş geliyo bilemedim ki içi nasıl :))
ahah aynen uzaktan hoş geldi :) kız evi olmakta kötü ya kızı aldılar gittiler,annesi akrabaları kaldı evde gariplerimDavulun sesi uzaktan hos gelirmis.