- 25 Nisan 2015
- 3
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi emelkartal
Evliliten çok korkuyordum, yeni evliyim.
Hala korkuyorum.
Gereksiz bir eylemmiş, sadece bunu söyleyebilirim.
Nere bu köy? Aynısını Bana da yaptilarBekarlık güzel ama belli durumlarda insan evli olmayı arıyor, özel günlerde daveetlerde çoğu kişi eşleriyle geliyor dans ediyorlar falan sen öyle sap gibi kalıyosun! Hatta bi keresinde başıma bişey gelmişti, öğrt odasında oturuyoruz iki arkadas o evli, başka bi arkadas geldi yanımdaKi arkadaşı hafta sonu evine davet etti ve bana döndğ dedi ki canım sen bekarsın evli kişileri davet ediyorum dedi,, yuhhh dedim nası bi mantık bu , sonra telefon actı bana özür falan diledi, yanlış anlaşılma olmuş, ben bekar oldugum için çocuklu bir ortamda olmak istemezmişim bekarları ayrı davet etcekmmişmiş falan filan , geç bu işler dedimm
Sevdiğin ve anlastigin biri ise eşin hayat muhteşemeger eşin kötüyse o zaman zor ışte...
Bu tipler bekar arkadaşlarını evliliğine tehdit olarak görüyo ya eşine yada evliliğine güvenmiyoBekarlık güzel ama belli durumlarda insan evli olmayı arıyor, özel günlerde daveetlerde çoğu kişi eşleriyle geliyor dans ediyorlar falan sen öyle sap gibi kalıyosun! Hatta bi keresinde başıma bişey gelmişti, öğrt odasında oturuyoruz iki arkadas o evli, başka bi arkadas geldi yanımdaKi arkadaşı hafta sonu evine davet etti ve bana döndğ dedi ki canım sen bekarsın evli kişileri davet ediyorum dedi,, yuhhh dedim nası bi mantık bu , sonra telefon actı bana özür falan diledi, yanlış anlaşılma olmuş, ben bekar oldugum için çocuklu bir ortamda olmak istemezmişim bekarları ayrı davet etcekmmişmiş falan filan , geç bu işler dedimm