Evlenmek mi Bekar mi Kalmak ?

Şu an tam ruh halimi yansıtmışsiniz evliliğe yakın bir durumdayim ama bekarlik çok rahat bir de çalışan bir bayanim evli olsam bir de erkek gönlü yap onun ihtiyaçları yemeği şuyu buyu nasıl uğraşacağım bir taraftan da sevgilimi seviyorum onunla olmak istiyorum çok aradayim gençler:-(

Bekarlık güzel ama belli durumlarda insan evli olmayı arıyor, özel günlerde daveetlerde çoğu kişi eşleriyle geliyor dans ediyorlar falan sen öyle sap gibi kalıyosun! Hatta bi keresinde başıma bişey gelmişti, öğrt odasında oturuyoruz iki arkadas o evli, başka bi arkadas geldi yanımdaKi arkadaşı hafta sonu evine davet etti ve bana döndğ dedi ki canım sen bekarsın evli kişileri davet ediyorum dedi,, yuhhh dedim nası bi mantık bu , sonra telefon actı bana özür falan diledi, yanlış anlaşılma olmuş, ben bekar oldugum için çocuklu bir ortamda olmak istemezmişim bekarları ayrı davet etcekmmişmiş falan filan , geç bu işler dedimm

27 gayet genç bir yaş..Ben bekarlık sultanlıktır diyorum ve evliliği sevmıyorum ,boşanmadan öncekı fıkırlerımden hıcbırsey kaybetmedım..Evlılıgın en ıyı yanı çocuk ,hayatta yapabılecegın en guzel sey..Çocuk düşünene kadar evlılık ıcın aceleye gerek yok bence.

19 yaşından 29 yaşına kadar tek başıma yaşadım. Evin tüm sorumluluğu bendeydi. Bir kadına ait olan/ olmayan her şeyi üstlenmek fazlasıyla yordu beni. Evlendikten sonra her şeyi kendi yapabilecek kapasitem olsa da bakkala dahi tek başıma gidemez oldum. Ha çalışan biriyim o ayri. Yani bence ailenizle yaşamıyorsaniz her şeyi üstlenmek Gerçekten çok zor. Bunun için evlenin falan demek istemiyorum sadece belirtmek istedim. Bir de toplum baskısı var Tabii.

Ben aşık olarak evlendim ama aşık olmadan önce de aklımda yılların yorgunluğundan dolayı evlenme düşüncesi vardı Çocuk falan Hiç istemiyordum ama olduktan sonra boşa yaşamışım 31 yıl diyorum. Yani evlilik diyorum. Mantık evliliği yapıp mutlu olan tanıdıklarım var. İlla aşkı beklemeye gerek yok. Mantık evliliği dediysem elbette Çok hoslanacaginiz biri olacak. Çünkü bunu da yanlış anlayıp cinsel çekim olmadan nasıl olur diyenler olabiliyor. Elbette olacak ama aşık olup, yanmaya gerek yok

Evlilik güzel iyi hoşta aile bireyleri sorun yaratıyorlar yani evlenince başbaşa masallarına kanma

Evlilik güzel iyi hoşta aile bireyleri sorun yaratıyorlar yani evlenince başbaşa masallarına kanma

Nere bu köy? Aynısını Bana da yaptilar

Vakti gelince,birini gercek manada sevince gözün kararır büyük ihtimal..Artik evlenmeliyim dyip birini aramak,mantık evliliği yapmak saçma geliyor bana..Şuan hayatında biri var da evlenmekten korkuyorsan bilemicem..Ama evlilik herşeye rağmen güzel..Hele doğru kişiyle evlendiysen hayata karşı beraber durmak,beraber yürümek güzel..Bekarken daha özgür
olursun,kafan daha rahat olur,kendin için yasarsin ama evlilikte hayatin ne kadar başka olduğunu, biri için ne kadar fedakarlık yapabileceğini,bir dk önce parçalamak istediğin insanin boynuna sarıldığında anlam veremediğin sevgiyi,duyguyu ogrenirsin,yaşarsın,olgunlasirsin..Kısaca karşılaştırma yapmak doğru olmaz iki durumun da kendine has güzellikleri var..

Bu tipler bekar arkadaşlarını evliliğine tehdit olarak görüyo ya eşine yada evliliğine güvenmiyo

Evlilik gercekten zor. Yuku buyuk. Her yigidin harci degil.

Kayinvalide, kayinpeder, gorumce, kayin... Bir suru kisi giriyor hayatiniza bir anda. Bu kisilerle iyi olmak evliliginizin seyrini derinden etkiliyor.

Esinizle iliskinizdeki inis-cikislar da ayri bir kaygi sebebi. Ilgi duskunu olan bir insanin esinin ilgisinin azaldigi donemlerdeki sorgulamalari, bunun yarattigi olumsuz ruh hali de gercekten can acitici.

Taraflar durust ve sadik oldugu surece hersey goguslenebilir.

Sevgi, saygi cercevesinde ilerleyen bir evlilige kim hayir diyebilir ki?

BEKARKEN HAYATIN TADI BAŞKA EVLİYKEİYİMN HAYATIN BAMBAŞKA OLUYOR.
BENCE EVLENDİĞİN İNSANLA HAYATA BAKIŞ AÇIN AYNIYSA UYUŞUYORSANIZ BİRLİKTE HER ANIN TADINA VARIYORSAN EVLİLİĞİ DE SEVEBİLİRSİN
EVET BAZI ARKADAŞLAR AİLELER İŞİN İÇİNE GİRİNCE PEMBE GÖZLÜKLER SİYAH OLUYOR DEMİŞ AMA O DA HERKES İÇİN GEÇERLİ BİRŞEY DEĞİL. EŞİN HERKESİN SINIRINI ÇİZEBİLEN BİR KİŞİLİĞE GÜÇLÜ BİR KİŞİLİĞE SAHİPSE KENDİ KARARLARINI ALABİLEN AKLI BAŞINDA BİRİYSE O DA SORUN YAŞATMAZ ÇÜNKÜ KAPIYI KAPATINCA EŞİN VE SEN KALIYOSUN BAK YİNE AYNI KAPIYA ÇIKIYORUZ
KISACASI EVLENECEĞİN KİŞİYE KİŞİLİĞİNE UYUMUNUZA AŞIK OLMANA SEVMENE ONA KATLANABİLMENE BAĞLIDIR.
AİLEVİ KONULARI HARİÇ BANA GÖRE EŞİNİ ÇOK SEVİYORSAN KIZMA ORANIN BİLE DÜŞÜK OLUYOR KIYAMIYOSUN
BEN 1.5 YIL DOLDU EVLİYİM
DİYORUM Kİ İYİKİ EVLİYİM BEKAR OLAN HAYATIMDAN PEK FARKI YOK.
ZATEN EVCİMENDİM EVDE VAKİT GEÇİRMEYİ SEVERDİM BANA GÖRE İKİSİ DE GÜZEL AMA BEKAR MI EVLİ Mİ OLMALI DERSEN EVLİ OLUNMALI YA SEVDİĞİN ERKEKLE TABİKİ

Bekara sorsan evlilik güzel,evliye sorsan bekarlık güzel. Bence kiminle evleneciğine bağlı bu durum,şöyle ki seni seven el üstünde tutan biriyle evlenirsen evlilik muhteşem ama diğer türlüsü çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…