How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evlenmek istiyor sizce samimi midir? Karar veremiyorum kızlar bi bakın lütfen

ne casaret dımııı ... yemın ederımm oyle laflar ederdımkıı.. o cumaya gıttıgı camıde cenazesı kalksınn ısterdıııı .. oyleee bı hale sokardımm onuuu...

aynen bende olay soyledır bı ılıskıyı bıtırdıysem oyle bı bıtırırım kı bıdaha asla o ınsan donup bırak benı aramak adımı azına almaya cesaret edemez ... benımde esımden once bı ılıskım oldu ama şu gun oldu numaram aynı bı kez arayamadı aslada numaramı degıstırmeyı dusunmedım dusunmem.. hele bı arasın bak napıyorum 2 laf ederım adamlıgından utanır (gercı hangı adamlık dımı :D ) bunu evlı oldugum ıcın solemıorum kocamla evlenmıs olmasaydımda gene tepım aynı olurdu eşşekden duşmuş karpuza donderırım onu valla

Canım o eski sevgilimin askere gittiği zaman şafak saydığım günlerde eklediğim bişeydi. Nerden kaldırıldığını bulamadım kaldı öyle. Zaten gelmiş gibi görünüyo farkındaysan :)

konuyla alakasız ama ımza nasıl eklenıyor ?:17:

aslında tanıdıgınnn dost tanımadıgın dusmanından daha tehlıkelıdır bence... senı oyle bı tanırkı can evınden nası vuracagını bılır.. sımdı yaptıgııı gıbı.. dua etmısmıss...

Ya o çook uyanıktı. Zehir gibi. Beni benden iyi biliyo maalesef. Çok nazını çektim nasılsa, belki de kendince vicdanını rahatlatmaya çalışıyo benim için dua ederek. Bilemicem. Ama onu benim kadar seven birini zor bulur...
Hakkımı helal etmedim ona biliyo yaptıklarının farkında. Böyle şeylerle uğraşıyo işte.
Kader canım bazı şeyleri yaşamam gerekiyomuş diyorum. O beni bu kadar üzmeseydi belki de şimdiki insana kapılıp gidecektim değil mi?

Ya o çook uyanıktı. Zehir gibi. Beni benden iyi biliyo maalesef. Çok nazını çektim nasılsa, belki de kendince vicdanını rahatlatmaya çalışıyo benim için dua ederek. Bilemicem. Ama onu benim kadar seven birini zor bulur...
Hakkımı helal etmedim ona biliyo yaptıklarının farkında. Böyle şeylerle uğraşıyo işte.
Kader canım bazı şeyleri yaşamam gerekiyomuş diyorum. O beni bu kadar üzmeseydi belki de şimdiki insana kapılıp gidecektim değil mi?

aslında senın ya da benım gıbılerının daha dıkkatlı olması gerekıo.. hayatın kazıgını yemıs olanlarr....

aynen bende olay soyledır bı ılıskıyı bıtırdıysem oyle bı bıtırırım kı bıdaha asla o ınsan donup bırak benı aramak adımı azına almaya cesaret edemez ... benımde esımden once bı ılıskım oldu ama şu gun oldu numaram aynı bı kez arayamadı aslada numaramı degıstırmeyı dusunmedım dusunmem.. hele bı arasın bak napıyorum 2 laf ederım adamlıgından utanır (gercı hangı adamlık dımı :D ) bunu evlı oldugum ıcın solemıorum kocamla evlenmıs olmasaydımda gene tepım aynı olurdu eşşekden duşmuş karpuza donderırım onu valla

canımm galıbaa karakter meselsıı... baskın karakter olmak cok onemlı.. zaten o yuzden erkekler cok bılmış kadınları pek sevmezler yaa.. :)

canımm galıbaa karakter meselsıı... baskın karakter olmak cok onemlı.. zaten o yuzden erkekler cok bılmış kadınları pek sevmezler yaa.. :)

dpgru işlerine gelmıyo .. ya bunları okuyunca kocişkoma bı kez dha asık oluorum .. nerden bulmusuz bız bızım herıflerı ya bunca çakal ıcınden :):) bak sevesım geldı uyuyo ya yırım tipini ben bunun :):):)

dpgru işlerine gelmıyo .. ya bunları okuyunca kocişkoma bı kez dha asık oluorum .. nerden bulmusuz bız bızım herıflerı ya bunca çakal ıcınden :):) bak sevesım geldı uyuyo ya yırım tipini ben bunun :):):)

:):) allah bozmasın canım mutlulugunuzuu.. :nazar: oylee dıllendırmee ınsanın kendı nazarıda deegermıss :)

Canım belki de 1, 1,5 yıl olmuştur ekleyeli. O zamanlar bir heves nasıl olacağını öğrenmiştim. Forumda kesin vardır. Özellikle asker bekleyenler fln biliyolar onlar yardımcı olabilirler canım sana ben unuttum çünkü.

tamam canım cok sagol

dogru dıosun :) totomu kasıyım haha:) ya o nazarlıgı nasıl yaptııın

kocişkonunkınıde kaşıı ahahahahha :nazar: iki nokta üstüste yap canım sonra nazar yaz sonra tekrar ıkı nokta ust uste koy... zaten nazar boncugunun uzerınee gelınce gorunuo ordaa.. bende yenı ogrendımm bı hava atımmm dedımm :P

kocişkonunkınıde kaşıı ahahahahha :nazar: iki nokta üstüste yap canım sonra nazar yaz sonra tekrar ıkı nokta ust uste koy... zaten nazar boncugunun uzerınee gelınce gorunuo ordaa.. bende yenı ogrendımm bı hava atımmm dedımm :P

farkındaysan hemen kıskandım bı özendim falan :p :):) :nazar:

ben de o nazarı soyleyım canım sana :1:
hani konuya cevap ver dıyorsun ya en altta gulumsemeler gosterılsın der ona tıkla gulumsemelerın cıksın. orada var hepsı.
sanırım senın acık degıl:44:

farkındaysan hemen kıskandım bı özendim falan :p :):) :nazar:

Sanki evime misafir gelmişsiniz de sohbet ediyomuşuz gibi geldi :7: çok yaşayın kızlar :ssz:

Sanki evime misafir gelmişsiniz de sohbet ediyomuşuz gibi geldi :7: çok yaşayın kızlar :ssz:

bıraz oyle oldu buranında en keyıflı yanı bu herkes cok samımı arkdsmıs gıbı dertlesıo bırbırıne akıl verıo onerıde bulunuo yardımcı oluo cok hoş ya .. bugun eşim geldi naptın hayatım butun gun dedı bende napım bızım gacılarla takıldım forumda dedım baya guldu oda artık bılıo bızım mekanı :))

ilahii bizzzz :):) bir topik yetmıoo iki topıkten bırden konusuozz :) ama konular farklıı :):) ee bız na yapalım dımı?

bıraz oyle oldu buranında en keyıflı yanı bu herkes cok samımı arkdsmıs gıbı dertlesıo bırbırıne akıl verıo onerıde bulunuo yardımcı oluo cok hoş ya .. bugun eşim geldi naptın hayatım butun gun dedı bende napım bızım gacılarla takıldım forumda dedım baya guldu oda artık bılıo bızım mekanı :))

amannnn..benımkı kıskanıoo.. gun ıcerısınde kafasını sşişirirdım arardım msj atardımm. buraya üye olduktan sonra adamı aksttıımm.. merak edıo bıde ben yazısırken boyle sınsı sınsı yaklasıoo ekranaa.... tabıı gitttt diye bagırmamlaa kendıne gelıoo :):):)):

Back