How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evlenmek istiyor sizce samimi midir? Karar veremiyorum kızlar bi bakın lütfen

ya bısey dıyımmı tartısmya bıle degmez bence ne kafanı yoruosun kı ya sana erkekmıyok kocamı yok sımdıden senı boyle tedırgın eden acabalara surukleyen hareketlerıyle kuskulandıran bı ınsanla ne gelecegı ne aşkı ne sevgısı ? bunla bızım ust caddedekı makroya bıle ılerleyemezsın hayatım sen haha:):) bence hıııç kafanı bulandırma bole ugursuz ne oldugu belırsız herıflerleeee... şöyle etrafına bak hıcmı tanıdıgın bıldıgın anasıbabası bellı adam yok dogru duzgun bı ılıskıye basla ne bu bole hergun bu cinsin amaçlarınımı düşüncen .. ınsan hasta olur be şizofren olur panik atak olur bu herıfle :) bence hıııc bulaşma selamı sabahı kes delimidir sapıkmıdır hastamıdır pskopatmıdır ne oldugubıle bellı deıl bu kadarmı ucuz göruyosun hayatını hergun tvde gztede neler cıkıo neler uzakdur derim ben ..

bıtıyorum su tavırlarınnaa yaa:) cok guldummm:):)
ama kesınlıkle haklsıınnn...

mutlu olmanı mı ısstıomuss???? canım kımse kımsenın yaralı parmagına işemezz ben dıyım sanaa.. erkek mılletııı offf kızdım sımdı.. uyandırcam kocamı sorcam bunların hesabınıı oyle bı gıcıklandımm :)

Benim şansım pek yaver gitmiyor ya :( Eski ilişkimi yazsam roman olur zaten. O da hayatımın en kritik noktalarında arıyo kafasına eserse. Ben o ilişkime çok emek verdim hatırı var yani bende. Bi de beni en iyi tanıyan odur şu hayatta. O yüzden dikkate alıyorum sözlerini, zaten benim de içime sinmiyo bu davranışlar.

Benim şansım pek yaver gitmiyor ya :( Eski ilişkimi yazsam roman olur zaten. O da hayatımın en kritik noktalarında arıyo kafasına eserse. Ben o ilişkime çok emek verdim hatırı var yani bende. Bi de beni en iyi tanıyan odur şu hayatta. O yüzden dikkate alıyorum sözlerini, zaten benim de içime sinmiyo bu davranışlar.

o arayandanda bı cacık olmaz sölıyım.. ne olursa olsun bı yasanmıslıgınız var o ne ole önerıde bulunmak flan araması bıle cok sacmayken bıde bu tarz konularda rahat olması ayrı bı sınır bozuyo .. sen vlla ıyı dayanıosun ben yerınde olsam tımarhanedeydım :)))

Beni yanlış anlamayin ama ben görüşmemeniz gerektiğine inanıyorum. Öncelikle her şey bu kadar basit olmamalı, olamaz da.
Size, eski kız arkadaşını kötülemesi de oldukça yanlış ve ayıp. Hadi bunları geçelim, insan gerçek hayatta görmediği biriyle 5 senelik bir ilişkinin ardından evlenme kararı alamaz.. Bence depresyondadır, belki de kız ondan ayrılmıştır ve bunu gururuna yediremiyordur. Dürüst olduğuna kesinlikle inanmayın derim ben.
Eski erkek arkadaşınız size evlilikten bahsetmemiş olabilir, ama bu yüzden lütfen her evlilik lafı eden erkeğe de inanmayın. Kalbiniz saf ve temiz mutlu olmak istiyorsunuz anlıyorum ama bence bu adamdan uzak durun.
Her şey gönlünüzce olsun, inşAllah mutlu olursunuz.

o arayandanda bı cacık olmaz sölıyım.. ne olursa olsun bı yasanmıslıgınız var o ne ole önerıde bulunmak flan araması bıle cok sacmayken bıde bu tarz konularda rahat olması ayrı bı sınır bozuyo .. sen vlla ıyı dayanıosun ben yerınde olsam tımarhanedeydım :)))

Diyorum ya mazi işte atsan atılmaz satsan satılmaz al sana aday önümde işte. Eski ayrı yenisi ayrı. Bana herkes kızım saçmalama senin gibi biri çok daha iyisine layık diyor ama ama çok daha muhteşem insan bi türlü karşıma çıkmıyor
:9:

cnım ben sana bısı dıyımm mı? bıtmıssee o eskı ılıskınde zaten ondada bı hayır arama derım ben sana.. bıttıyse bıtmıstırr.. gecmıstırr... ne bugunde nede gelecegımde yer yoktur benım hayatımda oyle adamlara.. ne hayatım hakkında bı yorum yapabılır ne de hayatıma alacagım ınsanlar hakkında.. ne dedıgı hıc onemlı dııl.. ama dılanokan'nında dedıgı gıbı senın hayatın bu kadar basıt olmamalı senın ıcın.. cek bu adamalrın hepsını hayatındann.. yenı seylere yer ac. kendın ıcın.. hıc kımseyı dusunmeden... ben bunları sana varsayımlarla yazmıyorumm.. ben suan evlıyım 2.5 aylıkk.. ama bundan oncekı ılıskım 7.5 sene surduu.. ama tek bı hatasıyla cıkarttım hayatımdann.. ve bana ulasabılecegı herseyı yok ettımm hayatımdan.. ortak arkadaslarımızı dahıı.. emek dersen emek verdım.. sevgı ask herseyımı herseyımı ona adamıstımm.. ama sımdı canı cehennemmeee.. degıl hayatıma mudahale etmesı benı araması.. yuzunu dahı anmak hatırlamak ıstemem.... kımse benden onemlı dıılll........

Diyorum ya mazi işte atsan atılmaz satsan satılmaz al sana aday önümde işte. Eski ayrı yenisi ayrı. Bana herkes kızım saçmalama senin gibi biri çok daha iyisine layık diyor ama ama çok daha muhteşem insan bi türlü karşıma çıkmıyor
:9:

cıkarrrrrrrrrrrrrr... belkı cok cırkın bırı olurr.. belkıı fakır bırıı.. ama ınsandırr yaaa...

Ben pazartesi günü 1-2 saat en fazla buluşup, tavırlarına bakıcam. Bunu yapmazsam reddetmek de açıklama yapmak da uğraştıracak beni.
Beni görmeden karar verdin vs dicek. En azından görürüm beğenmedim, ısınamadım derim bahane ederim, biter gider.

Seninle görüştüğüm her gün için bir deftere yazılar yazıyorum diyo. Romantik mii beni etkilemeye mi çalışıyo kötü niyetli mii anlıcam bunu.

Sana yazdıklarını burada bizimle paylaşman iyi olmuş,yorum yapmadan önce dimağım açıldı:ssz:
O sözler hiçte öyle ahhh ben bunların %10 nunu duysaydım denilecek şeyler değil.
Bunalım erkek safsataları(ay parçası falan demiş ya orda koptu olay benim için)
Hele o defter yok mu onu buluşmaya da getirsin muhakkak.

Sen bunu görmeden sana ferhatın dağlarını delse kaç yazar...
Görürsün,o yazışmalar,o konuşmalar heeep havada kalır.

Kızlar hissetti mi nedir eski sevgilim aradı az önce. Böyle şeyleri hisseder o genelde. Ben de söyledim. Böyle böyle biri var diye.
Dedi ki yanlış anlama, mutlu olmanı çok istiyorum ama bu çocuk yaramaz. Dikkatli ol dedi. Bütün bunlar bir işaret sanırım :)

Eski sevgilin gecenin birinde seni neden arıyor yahu???:53:
Yoksa ''eski''olduğundan haberi yok muydu garibin?

Son düzenleme:
cnım ben sana bısı dıyımm mı? bıtmıssee o eskı ılıskınde zaten ondada bı hayır arama derım ben sana.. bıttıyse bıtmıstırr.. gecmıstırr... ne bugunde nede gelecegımde yer yoktur benım hayatımda oyle adamlara.. ne hayatım hakkında bı yorum yapabılır ne de hayatıma alacagım ınsanlar hakkında.. ne dedıgı hıc onemlı dııl.. ama dılanokan'nında dedıgı gıbı senın hayatın bu kadar basıt olmamalı senın ıcın.. cek bu adamalrın hepsını hayatındann.. yenı seylere yer ac. kendın ıcın.. hıc kımseyı dusunmeden... ben bunları sana varsayımlarla yazmıyorumm.. ben suan evlıyım 2.5 aylıkk.. ama bundan oncekı ılıskım 7.5 sene surduu.. ama tek bı hatasıyla cıkarttım hayatımdann.. ve bana ulasabılecegı herseyı yok ettımm hayatımdan.. ortak arkadaslarımızı dahıı.. emek dersen emek verdım.. sevgı ask herseyımı herseyımı ona adamıstımm.. ama sımdı canı cehennemmeee.. degıl hayatıma mudahale etmesı benı araması.. yuzunu dahı anmak hatırlamak ıstemem.... kımse benden onemlı dıılll........

O eskisi var ya benim ömrümü yedi. Bak bu aradığında diyo ki cuma günü namaza gittim senin işinin olması için çok dua ettim. (Ben bir üniversiteye başvurdum %50 şansım var kabul edilirsem asistan olucam ve çok istiyorum) O da bunu biliyor ve beni canevimden vurup geri çekiliyor her zamanki gibi. Ondan hayır gelmez biliyorum zaten sevgim de bitti ona. Sadece eski bir tanıdık gibi, tuhaf bi his var.

O eskisi var ya benim ömrümü yedi. Bak bu aradığında diyo ki cuma günü namaza gittim senin işinin olması için çok dua ettim. (Ben bir üniversiteye başvurdum %50 şansım var kabul edilirsem asistan olucam ve çok istiyorum) O da bunu biliyor ve beni canevimden vurup geri çekiliyor her zamanki gibi. Ondan hayır gelmez biliyorum zaten sevgim de bitti ona. Sadece eski bir tanıdık gibi, tuhaf bi his var.

itlerinn duası kabul olcak olsaydı gökten kemik yagardı deseydınnnn .... ufff canım lutfen yaaa.. ızın verme su adamlaraa bu tur konusmalarına bılee..

itlerinn duası kabul olcak olsaydı gökten kemik yagardı deseydınnnn .... ufff canım lutfen yaaa.. ızın verme su adamlaraa bu tur konusmalarına bılee..

Canım çok güldürdün beni ya:1: valla kafam dağıldı biraz kızlar iyi ki varsınız erkek milleti insanı yaşlandırıyo başka bişey değil:kkk:

cok ıyı bı ınsan olsaydı sende ıyı anılar bırakmıs olsaydı su an eskı sevgılın degıl eşin olurdu..kı omrumu yedı dıyosun sen bıde uzun bı beraberlık yasamıssın benden bırak senelerimi 1 gunumu bıle çalan biri olsa ömrümün sonuna kadar onu yok ederım hayatımdan yakınımdan bıle gecemez.. sen resmen al yedın yıllarımı hayatımın ortasınada tukurdun ama al sana ben bıde yorum hakkı verıorum benı cok dusundun ya ortada bıraktın ama olsun sımdı dua ette hanıcok dusunuosun ya benı dua ette benım ısım yoluna gırsın dıosun.. ya nasıl muattap olursun hıc degermı sen belkı onu sadece eskı bı tanıdık olarak göruyosun ama o sana yaptıklarına ragmen senın ona verdıgın yetkılerle kendınde cok fazlasını buluyo ki gece yarıları senı arayabılıyo..

Kariyerinize odaklanın, hobi edinin. Kafanızdan evlenmem gerek düşüncesini atmaya çalışın lütfen. Ne güzel üniversitede asistan olma ihtimaliniz varmış inanın çoook sevindim, inşAllah olursunuz:nazar:. Lütfen kendinizin kıymetini bilin ve hayatınızı kendiniz için yaşayın.

cok ıyı bı ınsan olsaydı sende ıyı anılar bırakmıs olsaydı su an eskı sevgılın degıl eşin olurdu..kı omrumu yedı dıyosun sen bıde uzun bı beraberlık yasamıssın benden bırak senelerimi 1 gunumu bıle çalan biri olsa ömrümün sonuna kadar onu yok ederım hayatımdan yakınımdan bıle gecemez.. sen resmen al yedın yıllarımı hayatımın ortasınada tukurdun ama al sana ben bıde yorum hakkı verıorum benı cok dusundun ya ortada bıraktın ama olsun sımdı dua ette hanıcok dusunuosun ya benı dua ette benım ısım yoluna gırsın dıosun.. ya nasıl muattap olursun hıc degermı sen belkı onu sadece eskı bı tanıdık olarak göruyosun ama o sana yaptıklarına ragmen senın ona verdıgın yetkılerle kendınde cok fazlasını buluyo ki gece yarıları senı arayabılıyo..

ne casaret dımııı ... yemın ederımm oyle laflar ederdımkıı.. o cumaya gıttıgı camıde cenazesı kalksınn ısterdıııı .. oyleee bı hale sokardımm onuuu...

Canım hani bazen doğrusunu bilirsin yanlışı görürsün de uygulamak zor gelir ya doğruyu ben öyleyim işte. Nisanda ayrıldık biz. Ama uzaklık, annesinin hastalığı, onun iş bulamaması vs daha neler neler bitirdi bu ilişkiyi. Ona çok güvenmiştim, gerçekten sevmiştim. Ama son zamanlarda çok çektirdi bana. Ben 10 kilo verdim üzüntüden. Allaha şükür atlattım o zor dönemi. Hem de tek başıma. Şimdi pat diye kimseye kapılıp yem olmak istemiyorum. Tanımadıklarımdansa tanıdığım düşman yeğdir en azından onu tanıyorum :)

Canım o eski sevgilimin askere gittiği zaman şafak saydığım günlerde eklediğim bişeydi. Nerden kaldırıldığını bulamadım kaldı öyle. Zaten gelmiş gibi görünüyo farkındaysan :)

evette bazıları da evlilik şafağı sayarken evlense de kaldırmıyor mesela.. kimin ne için koyduğu belli değil yani :)

Canım hani bazen doğrusunu bilirsin yanlışı görürsün de uygulamak zor gelir ya doğruyu ben öyleyim işte. Nisanda ayrıldık biz. Ama uzaklık, annesinin hastalığı, onun iş bulamaması vs daha neler neler bitirdi bu ilişkiyi. Ona çok güvenmiştim, gerçekten sevmiştim. Ama son zamanlarda çok çektirdi bana. Ben 10 kilo verdim üzüntüden. Allaha şükür atlattım o zor dönemi. Hem de tek başıma. Şimdi pat diye kimseye kapılıp yem olmak istemiyorum. Tanımadıklarımdansa tanıdığım düşman yeğdir en azından onu tanıyorum :)

aslında tanıdıgınnn dost tanımadıgın dusmanından daha tehlıkelıdır bence... senı oyle bı tanırkı can evınden nası vuracagını bılır.. sımdı yaptıgııı gıbı.. dua etmısmıss...

Back