How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evlenmek istiyor sizce samimi midir? Karar veremiyorum kızlar bi bakın lütfen

ilahii bizzzz :):) bir topik yetmıoo iki topıkten bırden konusuozz :) ama konular farklıı :):) ee bız na yapalım dımı?

tabii burda daha cıtır bekar kızlr var pskolojılerı bozulur her konu farklı yerde kural bu :1:

kızlar sıze yardımcı olmaya calıstım ama benı kımse sallamadı sanırım:30::26::17::18:

tabii burda daha cıtır bekar kızlr var pskolojılerı bozulur her konu farklı yerde kural bu :1:

yok anammm bozulmazzz bencee... ne cıtır kızlar bılıomm ben benı senı ceplerınden cıkarırlarr ...(annem gıbı konustum.. demekkı evlenınce oyle konusuluomuss :) )

:10::6::4::12: :22::31::4::emir_bebek: anammm bır surruuu seyy buldummm tsk ederımmm... kullanıcı konrtol panelınden ayarlanıooo... dılannokan bakkkkkkk

kullanıcı kontrolpanelını actımda nerden yapıldıgınıbulamadım

anlatayımmmmmm :33: canım orda seceneklerı duzenle dıe yer var sol taraftakı seceneklerın arasında.. onu tıkladıktan sonra mesaj editörü dıe bıseyı gorene kadar asagı ın.. :) sonra gelişmiş ... bişi yazıo onu tıklaa

anlatayımmmmmm :33: canım orda seceneklerı duzenle dıe yer var sol taraftakı seceneklerın arasında.. onu tıkladıktan sonra mesaj editörü dıe bıseyı gorene kadar asagı ın.. :) sonra gelişmiş ... bişi yazıo onu tıklaa

ayyyne güzel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu teşekkur edrımcnm:):):130:

tatlışlarımmm.. ben artıkk yatayım.. koçişlerimiz uyanmak uzere... soyle bı gıdıp yatalım yanlarına ayolll azcıkkk :16:

Yani bu erkeklerdeki neyin kafasi cok merak ediyorum.

Bence acilen telefon numarani degistir ki eski sevgilin her aklina estiginde oyle arayip da vicdanini hafifletmeye calismasin. Ayrica sen onunla bu sekilde dahi olsa irtibat halindeyken nasil onune bakabilirsinki?

Gercekten kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar ve kadinlar icin vazgecilmez olduklarini dusunuyorlar. ( iliski yasadiklari kadindan bahsediyorum ). bence boyle olmadigini goster ve her sekilde irtibatini kes onunla.

Benim esim bile der bazen kendiin ovmek maksatiyla. soyleki : gayet iyiyim yani :1: standartlarin ustundeyim:1: yani utanmasa bana madalya takicak onu sectigim icin neyse :27::27:

ikincisi de su yeni oglandan hic haz almadim ben ya. bu ne aceleki boyle.. laflari da hic gercekci gelmedi bana.. bence hic gorusme zahmetine bile katlanma. zamanini ve dikkatini hiiiicc bosuna harcama ..

Bekarligin, erkeksizligin tadini cikar :32:

Back