How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evlenmek istiyor sizce samimi midir? Karar veremiyorum kızlar bi bakın lütfen

valla ben bu adama gicik oldum :)
tek ba$ina gitme bulu$maya diycem
bulu$mada derim ama bana tepki yaagar diye soyleyemiyorum :p
yada yaninda goturmesende birilerinin haberi olsun belki de takip etsin seni (sizi)
ben çok pinpriklidirim de soylemesi ayip
bu adamdan organ mafyasindan tutar pez.. çikartabilrim sana
gunah almak istemem ayrintiya girmeyimde sen e$egini saglam kaziga bagla olurmu ?

Haklı sebeplerle kuşkulanıyorsunuz ama ben bu kısma özellikle takıldım, henüz yüz yüze görüşmeden sorduğu sorulardan ideal gelin namzedi olduğunuzu düşünmesi çok enteresan... Online yarışmalara katılanlara ödül dağıtır gibi, siz kazanmışsınız ve ödül onunla evlenmek... :19:

İnternet ortamında yüzlerce kıza ulaşabilir, yeni tanıştığınız bir arkadaşınızın arkadaşı ve aynı üniversiteden olmak dışında ortak noktası bulunmayan bir kıza bu niyetle yaklaşıyorsa başkalarını da aynı niyetle denemiş/deneyecek olabilir...
:ssz:

Bunu da sordum ona ona canım ben de takıldım bunlara hep. Çok sinirlendi. Ben öyle karaktersiz bir adam değilim. Yazdıkların beni çok üzdü dedi. Ben hiç bir kızın duygularıyla oynayamam vs dedi. Çok büyük laflar ediyor bu bana biraz tuhaf geliyor.

Canım tam olarak 1 hafta oldu. Her gün hem yazışıyoruz hem de arıyor sürekli. Aşırı ilgili. Bu 1haftadan önce de çok resmi olarak nasılsın iyi misin gibi konuşmuştuk bir kaç kere bu kadar.

Ayrıca ben ona dedim sana kafadan zaman veriyorum, eski sevgilini özleyebilirsin, geri dönebilirsin hiç sorun çıkarmam anlayışla karşılayabilirim. Çünkü ben de çok uzun ir ilişki yaşadım ne kadar emek verildiğini biliyorum. Yeter ki benden hiç bişey saklama dedim. Teşekkür ederim ama buna gerek yok ben onu bitirdim içimde zerre sevgi kalmadı ona diyor. Ama ben hiç huzurlu değilim.

1 haftada bunlari hissetmeye baslamasi cok ilginc.hissetmekle kalmamis sana acilmakta da acele etmis.yangindan mal kaciriyor sanki.

bende diger arkadaslara katiliyorum,aceleci davranmasi düsündürücü gercekten.bir insan 1 hafta da evlenecegi insani nasil secebilir ki?

gözünden tanidi desem yüz yüze bi görüsme de olmamis:)

yüz yüze görüstükten sonra da aceleci davranma derim canim,zamana birakmak en dogrusu bence...

saanal evlilik teklifi boyle oluyor demekki :)
neden hemen cevap vermek zorundasin onu anlamadim
eger gerçekden sevgi varsa ( yuzyuze goru$meden olcagina inanmiyorum ) seni bekleyecekdir
beklemiyorsada bu i$te bbi alavare dalavare var demekdir

Canım ben hemen cevap vermek zorunda değilim tabi ki ama sevgilim olmayacak ciddi düşünmeyen biriyle gezip tozmayı da istemiyorum tabi ki. Benim tüm derdim bu. Zamanımı, ilgimi harcamak istemiyorum. Nasıl olsa aşık değilim bişey değilim henüz. O yüzden önemli olan niyetini anlamam. Bu yüzden emin olmak istiyorum.

Bence hersey apacik ortada.. Kendin bile sürekli bir gel-git icersindesin..
Hic emin degilsin bu kisiden.. ve hala gidip konussammi görüssemmi diye soruyorsun..
aslinda kendinde biliyorsun adamda bir tuhaflik oldugunu..
Alel aceleye getirdigine göre, baska bir hedefi var.. oda bence senin söyledigin gibi, eski sevgilisini kiskandirmak,
veya sevgi boslugunu doldurmak, kendini tatmin etmek..
Adam akilli biri olsa, bence önce bir mantikli düsünür, ne acelem var noluyor bana der,
herseyi olgun bir sekilde karsina sunar.. Ne bileyim önce taniyayim bir der.. sonra karar veririm der..
Ama bu adamin yaptigi ne böyle, sanki biseye yetismeye calisiyor, mühim olan sen degil, onun istedigine ulasmasi yani..
Bence bunun farkina var ve bulusmaya bile gitmeden bitir..
En mantiklisi ve dogrusu bu.. Cünkü ilerde pisman olmaktansa, vazgecmek daha iyi..
Kacmiyor ya, karsina yine biri cikar, hemde daha akli basinda biri olur..

Bence hersey apacik ortada.. Kendin bile sürekli bir gel-git icersindesin..
Hic emin degilsin bu kisiden.. ve hala gidip konussammi görüssemmi diye soruyorsun..
aslinda kendinde biliyorsun adamda bir tuhaflik oldugunu..
Alel aceleye getirdigine göre, baska bir hedefi var.. oda bence senin söyledigin gibi, eski sevgilisini kiskandirmak,
veya sevgi boslugunu doldurmak, kendini tatmin etmek..
Adam akilli biri olsa, bence önce bir mantikli düsünür, ne acelem var noluyor bana der,
herseyi olgun bir sekilde karsina sunar.. Ne bileyim önce taniyayim bir der.. sonra karar veririm der..
Ama bu adamin yaptigi ne böyle, sanki biseye yetismeye calisiyor, mühim olan sen degil, onun istedigine ulasmasi yani..
Bence bunun farkina var ve bulusmaya bile gitmeden bitir..
En mantiklisi ve dogrusu bu.. Cünkü ilerde pisman olmaktansa, vazgecmek daha iyi..
Kacmiyor ya, karsina yine biri cikar, hemde daha akli basinda biri olur..

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Bütün çekincelerimi çok kesin, çok sert bi şekilde ifade ettim ona. Kötü olacaksak şimdiden olalım görsün ki pabuç pahalı yanlış bir düşüncesi varsa başka birini bulsun diye düşündüm. Dolu kız var sonuçta. Ama o ben vazgeçmeyeceğim diyor. Hatta ben buluşmayı erteledim öteki hafta pazar günü demiştim. 11 gün nasıl beklicem geçmez ki diyip duruyodu. Çok ısrar etti pazartesi işe gitmiyorum hayır deme buluşalım dedi. Öyle kaldı işte. Valla şimdi siz de böyle yazınca iyice içim sıkıldı.

Ben çekincelerimi dile getirdikten sonra yazdığı mesajın bir kısmını kopyalıyorum buraya:

xxxxx suan ise gidİcem ama sana acıklama yapma istegi duydum
xxxxx bak sana karsı ne söylediysem sana karsı ne hissettiysem hic birinde azıcık bile olsa kötü niyet yoktu

(burda çok kişisel bişeyler anlatıyor)

ama sonra sen cıktın karsıma bi ay parcası gibiydin parıl parıl parlıyodun bana
seninle konusmaya basladım seninle konustukca daha cok seni tanımaya karar verddim seni tanıdıkca benim icin dogru kisinin sen olacagını düsündüm senin her söyledigin kelimede kendimi buldum ben senin gibi bi kızın hayalini kurdum sana her bi sey sordugumda senin verdigin cevaplar hep benim istedigim cevaplardı

17 saat önce xxxxxx
seninle bi hayatı paylasabilecegimi düsündüm
cünkü ben senin gibi bi kızın hayalini kurdum hep
xxxxxden cok cektim aynı seyleri seninle yasamıyacagımı düsündüm
ve yavas yavas seni sevmeye basladım
ben galiba seni seviyorum xxxxx

konu bana tanıdık geldı dıye bende bıseyler yazmak ıstedım.. dıger kızlarında yazdıgı gıbı kıskandırmak ıstemesı cok olasıı.. hanı dıgerıne senn kaybettınn ben bırını buldum evlendım der gıbı.. nısbet yapar gıbı...
ayrıca bu kadar hazırmıssa evlenmeyee.. neden 5 senelık ılıskısınde evlenmemısss... ????
hem bu emır vakı nıye?? bence ınsan once bı sevgılı olmaya ıkna eder.. ya sende onun sevmıyecegı bı huyun varsa.. evleneyımm ne olursa olsun mantıgında mı??? guzelsın hossun bu yetermı onun ıcın acaba????

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Bütün çekincelerimi çok kesin, çok sert bi şekilde ifade ettim ona. Kötü olacaksak şimdiden olalım görsün ki pabuç pahalı yanlış bir düşüncesi varsa başka birini bulsun diye düşündüm. Dolu kız var sonuçta. Ama o ben vazgeçmeyeceğim diyor. Hatta ben buluşmayı erteledim öteki hafta pazar günü demiştim. 11 gün nasıl beklicem geçmez ki diyip duruyodu. Çok ısrar etti pazartesi işe gitmiyorum hayır deme buluşalım dedi. Öyle kaldı işte. Valla şimdi siz de böyle yazınca iyice içim sıkıldı.

Bir erkek zaten köprüyü gecene kadar herseyi yapar.. Ikna etmek icin elinden gelen herseyi yapar..
Bunu her yerde görüyoruz duyuyoruz okuyoruz...
Ben kendi düsüncelerimi belirttim.. Karar senin tabiki.. Ama iyiligini isteyen bir insan, senin daha
temkinli olmani söyleyen insandir..

canım canını sıkmak ıcın degıl bu yazdıklarımızzz.. sadece senın belı suan gormedıklernı sana soylemek...
pekı sen ıstıyomusun?? yanı evlenmek ıcın duygusal olarak ne durumdasın??

Ben çekincelerimi dile getirdikten sonra yazdığı mesajın bir kısmını kopyalıyorum buraya:

xxxxx suan ise gidİcem ama sana acıklama yapma istegi duydum
xxxxx bak sana karsı ne söylediysem sana karsı ne hissettiysem hic birinde azıcık bile olsa kötü niyet yoktu

(burda çok kişisel bişeyler anlatıyor)

ama sonra sen cıktın karsıma bi ay parcası gibiydin parıl parıl parlıyodun bana
seninle konusmaya basladım seninle konustukca daha cok seni tanımaya karar verddim seni tanıdıkca benim icin dogru kisinin sen olacagını düsündüm senin her söyledigin kelimede kendimi buldum ben senin gibi bi kızın hayalini kurdum sana her bi sey sordugumda senin verdigin cevaplar hep benim istedigim cevaplardı

17 saat önce xxxxxx
seninle bi hayatı paylasabilecegimi düsündüm
cünkü ben senin gibi bi kızın hayalini kurdum hep
xxxxxden cok cektim aynı seyleri seninle yasamıyacagımı düsündüm
ve yavas yavas seni sevmeye basladım
ben galiba seni seviyorum xxxxx

ya gercekten bak, bunlar o kadar basit cümlelerki.. neden mi,
bu kisa zaman icersinde sen ne cabukta sevdin ne cabuk karar verdinde emin oldun,
seni seviyorum demek o kadar kolay bisey degildir, gercekten seven insan,
o iki kelimeyi söyleyemez bile..
üstelik netten bu adam canim ya, nasil hala bu sözlere inanmak istersinki..
seni büyülemeye etkilemeye calisiyor sözleriyle..

canım canını sıkmak ıcın degıl bu yazdıklarımızzz.. sadece senın belı suan gormedıklernı sana soylemek...
pekı sen ıstıyomusun?? yanı evlenmek ıcın duygusal olarak ne durumdasın??

Ben bu kadar hızlı davranmasa ve ondan emin olsam düşünürdüm. Çünkü ben de anne olmak istiyorum belli bir yaşa geldim. Okul bitti vs. Olabilir ama, işte. :(

sanirim cok karistim ama sormussun bize bende kendi düsüncemi belirtmek istedim..
kusura bakmazsin umarim..
yinede senin hayatin sonucta.. sen bilirsin..

ayrica eski sevgilisini sana kötülemesi de hic hos degil.onunla ne cektiyse cekmis sana anlatmamali.

sadece buradan bile onun kisiligi hakkinda fikir sahibi olabilirsin aslinda...

Ben bu kadar hızlı davranmasa ve ondan emin olsam düşünürdüm. Çünkü ben de anne olmak istiyorum belli bir yaşa geldim. Okul bitti vs. Olabilir ama, işte. :(

sakın oyle dusunmee.. yasın geldı anne olmak ıstıyorum deme.. duygularının yanı sıra mantıgınla hareket et... yoksa yenılırsın uzulursunn... anne olmak ıster her kadın tabıı.. ama dogru adamın cocuklarının annesı olmak..

sanirim cok karistim ama sormussun bize bende kendi düsüncemi belirtmek istedim..

Canım ne demek ben zaten fikir almak istiyorum. Bu zamana kadar hep kendi hislerimle kendi aklımla karar verdim. Yanıldıklarım da oldu, doğru kararlarım da. Ama bu tarz biriyle hiç karşılamadım. Şaşırdım sadece. Ve annemle ailemle tanışmak isteyen biri ama ben emin değilim buraya danışmak aklıma geldi. Neler görüyoruz neler duyuyoruz. Ben de aptal yerine konulmak istemiyorum. Sadece doğru bildiğinizi söyleyin isterim, ancak teşekkür ederim ne kusuru.

canım burda hıc kımseyı tanımıyor olabılır ama kımse kımseye asla kotu bısı ıstemıoo.. kadın olarak hepımız bırbırımızın ıyılıgını ıstıyoruzz. ondan cok acık oluyorzzz..

ayrica eski sevgilisini sana kötülemesi de hic hos degil.onunla ne cektiyse cekmis sana anlatmamali.

sadece buradan bile onun kisiligi hakkinda fikir sahibi olabilirsin aslinda...

Pek anlatmak istemedi ben çok merak ettiğim için sordum. Çok çektim istekleri bitmiyodu dedi. Kızın adına ben utandım hemcinsim olarak. Burma bilezikler, takı hesapları, hediye beğenmemeler, hediye almıyosun beni sevmiyosun demeler bana çok ters böyle şeyler. Yani o bana sormadı geçmişimi ben ona sadece neden bittiğini sordum. Bu kadar yani canım.

canım burda hıc kımseyı tanımıyor olabılır ama kımse kımseye asla kotu bısı ıstemıoo.. kadın olarak hepımız bırbırımızın ıyılıgını ıstıyoruzz. ondan cok acık oluyorzzz..

tabiki.. zaten bende bunu belirtmek istedim.. iyiligi icin biseyler söyledim ama
cokmu karistim diye düsündüm, biraz sert cevap verdim sanirim ondan..
ama yoksa hala ayni düsünüyorum konu sahibi icin bence vazgecmeli :34:

Back