- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi Crystalline
İyi uykular kızlar ben de çıkayım artık gün ola hayrola
o guzel kafanı yorma hıcbıseye ıyı uykular cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi uykular kızlar ben de çıkayım artık gün ola hayrola
Canım o da ayrı bir konu gerçekten daha ortada fol yok yumurta yok o yüzden hiç o isteğine yorum yapmadım. Üstünde durmadım çünkü ben pek aileyle oturma taraftarı değilim.yok arkadaşım herşey neysede ''Evlendiğimizde ailemle yaşamanı istiyorum'' bu hiç hoşuma gitmedi
Canım o da ayrı bir konu gerçekten daha ortada fol yok yumurta yok o yüzden hiç o isteğine yorum yapmadım. Üstünde durmadım çünkü ben pek aileyle oturma taraftarı değilim.
Kızlar pazartesi buluşacaktık biliyorsunuz. Ben dün düşündüm taşındım dayanamadım bir mesaj yazdım bugün. (Ben bu mesajı yazmadan bi sürü şey yazmış seni çok özledim, uyanır uyanmaz haber ver bana vs) Dedim ki sana güvenmiyorum, samimi değilsin. Hiç uzatmayalım başlamadan güzellikle bitirelim dedim. Defalarca aradı. Önce açmadım. Sonra mesaj yazdı:
Crystalline, ben sana hep dürüst oldum ama bana çok büyük haksızlık bu yaptığın. Eğer kötü bir niyetim olsa dediğin gibi, açıkçası çok kaşar kız var, neden senin gibi aile kızıyla uğraşayım ki? Ben sana yaklaştıkça sen kaçıyosun ama ben seni kaybetmemek için uğraşıyorum. Beni bir gör ondan sonra istemezsen rahatsız etmem kesinlikle. Ama ben seninle gerçekten bir hayat kurmak istiyorum. Ciddi olarak konuşmaya başladığımız tarih 2 Ekimdi bir sonraki 2 Ekimde nikahımız olsun istiyorum ... ...
Böyle devam eden bir mesaj. Yarın buluşucam gelişmeleri yazarım buraya da. Eğer gerçekten bu kadar kararlıysa ciddi düşünürüm gözüm tutmazsa anında biter iletişimim.
bana da face üzerinden görüp beğenip haber yollayan bir kaç kişi olmuştu.aynen senin olayın gibi ben bu kızla evlenmek istiyorum nolur etme eyleme bizi görüştür demişti birisi arkadaşıma.arkadaşta başımı alamıyorum bir görüş istersen dedi.
ben görüşmedim çünkü hiç tanımıyordum ve konuşmamıştık.ama sana en azından bir buluş derim çünkü seni görmüş vs konuşmuşsunuz.
ancak sana söyledikleri ve acelesi çok ilginç.klasik ikna cümleleri onunki.o anlamda sana özel şeyler değil bence.ayrıca hiç yüzyüze görüşmediği birine böyle methiyeler düzen birine ne kadar inanılır,ben inanmam mesela.
bide iyi aile kızı demiş sana.seni sadece görmemiş miydi bu vatandaş?
senle nette bir hafta konuşarak mı anlamış bunu? ezbere konuşmuş,öyle demesi gerektiği için öyle demiş.
hem onu tanıyan birileri yok mu sor biraz istersen ve şu aşamada inanma ve kapılma bence ona.
bana hiç samimi gelmedi.. bir haftada evlenmeye nasıl karar vermiş.. bence hiç görüşme bile ya bu ne kadar ciddi olabilir ki..
ben gene görüşme derim yada böle çok kalabalık bi yerde görüş ole onun ıstedıgı yerde bulusmaya gıtme sakın illa buluscam dıosan bu sekılde bulus :26:Açıkçası aklımda şu var, görüşüp yaklaşımına bakıcam gerçekten ciddiyse (beni eklediğinden bu yana 1 ay geçti son 1 haftadır bunları konuşuyoruz), dicem ki ben gezip tozmak istemiyorum en kısa sürede ailene söyle istemeye gelsinler madem.(Görücü usulu gibi çok da farkı yok). Ne ben zor durumda kalayım aileme, karşı ne de sana dair içimde şüphe kalsın. Yok çok erken olur vs diyip yan çizerse eyvallah der geçerim. Şu an kafamda bu var.
Açıkçası aklımda şu var, görüşüp yaklaşımına bakıcam gerçekten ciddiyse (beni eklediğinden bu yana 1 ay geçti son 1 haftadır bunları konuşuyoruz), dicem ki ben gezip tozmak istemiyorum en kısa sürede ailene söyle istemeye gelsinler madem.(Görücü usulu gibi çok da farkı yok). Ne ben zor durumda kalayım aileme, karşı ne de sana dair içimde şüphe kalsın. Yok çok erken olur vs diyip yan çizerse eyvallah der geçerim. Şu an kafamda bu var.
seni etkilemek ne kadar doğru bilemem ama, ben yerinde olsam o görüşmeye de gitmem.
görüşmediğim biri bana evlenme teklifi nasıl edebilir ya
bu kadar kolay mı onun için diye düşünürüm.
kolay olmamalı zira.
Kızlaaarrr
Bugün buluştuk nihayet. Her şeyi konuştuk. Çok sıcakkanlı, iyi biriydi. Nette konuşmaktan çok farklı çok daha sıcaktı.
Biraz içim rahatladı. Kafamdaki her şeyi sordum ona. O da cevapladı tek tek.
Aileyle oturma konusundaki düşüncelerimi de söyledim. Dedi ki, sen nasıl istersen, yapamayacağım şeyler istemedikten sonra elimden geleni yaparım.
Ben, onun evini kiraya verip gerekirse kredi çekerek oradan gelen kirayı yeni evin taksitlerine verelim bir ev sahibi daha olmuş oluruz dedim. Çok mantıklı olabilir bence de dedi. Yani illa ailemle otur diye tutturmadı. Hem de dediğim gibi yapabilirsek 2 evimiz olur kimseye muhtaç olmayız ne onun ailesine ne benim aileme.
Onun dışında çoğu fikirlerimiz birbirine uyuyor. Yani açıkçası keyfim yerinde baya korkuyodum ama çok düzgün biri gibi. Sen annene de söyle gizli saklı buluşmayalım çekinecek hiç bir şeyimiz yok ben seni alıcam diyor :)
Kızlar inşallah hayırlısıdır benim için de mutlu olurum bunca yıldan sonra ya...
görüsmenin güzel gecmesine sevindim canim:)
simdi sira onu tanimaya geldi.bu asamada onu cok iyi tanimaya calismak kaliyor geriye.
umarim senin icin hayirlis olur.
her sey gönlünce olsun insallah...
Yani bu kadar çok evlenmek isteyen adama ben ilk defa denk geliyorum. Huzursuzum. Emin olmak istiyorum ve anneme babama ancak evleneceğim adamla tanıştırmak istiyorum. Onları da üzmek istemiyorum bir daha. Kaç gecedir uyuyamadım düşünmekten çok hızlı gidiyo her şey.
ne kadar arbesk sözler bunlar böyleeee...ne kadar avammm..ne kadar klişe laflar bunlar böyle....
evi mi varmışşş senden küçük birinin mi...ailesinin yanında oturmanı istediğine göre ailesinin evini kendi emeği ile aldığı ev olduğunu sanan o cahilden uzak dur...öyle erkek çok canım sana en yakın camın perdesini arala ve dışarı bak dünya kadar göreceksinnn....
2 kocayıda pardon 2 azılı kocayıda diyecektim, çocuk yapmadan boşamayı başarmış tecrübeli bir kadın olarak dinlemeni tavsiye ederim...