artık delirmek üzereyim ya cok sevdigim bir sevgilim var bazen anlaşmazlıklar olsa bile gecinip gidiyoruz ben artık ailemden saklamaktan bıktım söylemek istiyorum saklı saklı aglıyorum ama biliyorum ki ailem asla kabul etmeyeceklerkültür meselesi denge meselesi ben üni okuyorum o liseli filan böle seyler ya aslında başka seylerde var ama anlatamıyorum ailem önyargılı birisi ben ise asla öle degilim ailem yok şu memleket söyledir yok bu memleket böyledir diye yorum yaparlar hep ,sevdigimede yapcaklar babam asla kabul etmeyecek cok sinirli cünkü ya beni red edecek ya olmayacak ama ben bu yüzden sevdigimle ayrılmak istemiyorum ,ayrılmayacagımda ailem için en sonuna kadar savaşsam ama anlatamadıgım okadar cok sey varki her olumsuzluk beni artık yıpratıyor şuan sevgilim askerde geldiginde artık evlenmek istiyor önümde okadar engel varki benim şimdiden bunları takmaya başladım evlenmek isteyipte evlenememek sevdigine kavusamamak ((böyle bir durumla karsılasıp sıkıntılar yasayan varmı?ve nasıl engelleyi yıktınız bana akıl verebilecek birisi varmı lütfen yardım
canım bak şimdi. Sevgilin lise mezunu olabilir önemli olan senin ilerlemenden rahatsızlık duyupduymayacağı. senin önün açık çok iyi yerlere gelebilirsin onun herdaim yanında sana destek olacağından emin ol ve buna inan. eğer sen buna inanmazsan ailen asla inanmaz. kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama bence okulun bitince açıl ailene. sebebini bende bilmiyorum ama mesleğini eline alınca sana daha büyümüş gözüyle bakıp kararına saygı duyabilirler. Kültür farklılığınız olabilir (hoş üniversite okuyan çok kültürsüz var etrafta ama neyse) önemli olan sizin ortak bir paydada buluşabilmeniz. mısranın dediği gibi aşkı bi yana bırak düşünürken. sen ona o sana 10 sene sonrada aynı şekilde saygı duyacaksa bırakma bu işin ucunu sonuna kadar git. ama ailenide yıpratma çünkü onlar sadece senin iyiliğini düşünürler. umarım herşey gönlüne göre olur. iyi haberlerini bekliyorum...
Offf profiline baktım çok küçükmüşsün(((((87 doğumlu
yorumlarınız için teşekkürler mardin-izmir ilişkisi ama söyle dyim mardinde sadece dogmus ya cok ucurum yok aslında ailem biraz tutuşu ama ben ufak bişeyde yılmayacagım üni meseleside söyle oda okumamı istiyor ama calışmamı istemiyor bende istemiyorum zaten hani sıkıntı olmaz o konuda benim yönümden yok aramızda hiç oyönden kavga cıkmadı onun acısındanda yok gerekirse oda okur babasının yanında calısıyor beni kimseye muhtac etmez eminim tastan cıkarır ekmegini artık hayırlısı ailem yüzünden aramızın bozulmasını istemiyorum savaşır oda pes etmez ama ya ailem hiçbir zaman olmaz derse artık hayırlısı ama yılmayacagım inş sevdigimde yılmaz birlikte ikna ederiz herkesi sonrada bir ömür boyu mutlu oluruz inş allah bütün sevenleri kavustursun hayırlısıyla mutluluklarını bozmasın AMİNNNNNNNNNNNNNN