artık delirmek üzereyim ya cok sevdigim bir sevgilim var bazen anlaşmazlıklar olsa bile gecinip gidiyoruz ben artık ailemden saklamaktan bıktım söylemek istiyorum saklı saklı aglıyorum ama biliyorum ki ailem asla kabul etmeyeceklerkültür meselesi denge meselesi ben üni okuyorum o liseli filan böle seyler ya aslında başka seylerde var ama anlatamıyorum ailem önyargılı birisi ben ise asla öle degilim ailem yok şu memleket söyledir yok bu memleket böyledir diye yorum yaparlar hep ,sevdigimede yapcaklar babam asla kabul etmeyecek cok sinirli cünkü ya beni red edecek ya olmayacak ama ben bu yüzden sevdigimle ayrılmak istemiyorum ,ayrılmayacagımda ailem için en sonuna kadar savaşsam ama anlatamadıgım okadar cok sey varki her olumsuzluk beni artık yıpratıyor şuan sevgilim askerde geldiginde artık evlenmek istiyor önümde okadar engel varki benim şimdiden bunları takmaya başladım evlenmek isteyipte evlenememek sevdigine kavusamamak ((böyle bir durumla karsılasıp sıkıntılar yasayan varmı?ve nasıl engelleyi yıktınız bana akıl verebilecek birisi varmı lütfen yardım
cok sewıyosanız bu zor incinir yeterkı bırbırınızı uzmeyın herseyle basa cıkarsınız inşallah allahın izniyle.bır ömrü sewdıgının yanınf-da gecırmekten daha guzel bişiy olamaz allahım dualarını kabul etsın sıkma canını ailen senı bukadar duzunuyosa senden wazgecmez.dua et bnıde allahım sewdıgıme kawustursun bir ömru onunla geciriyim:)amin güzel dileklerin için katılıyorum kültür farkı cok önemli ama bizim aramızda ucurum denilecek birkültür farkı yok bizim memlekette bile her ilçenin kültürü birbirine benzemez yemekleri bile zaten tıpatıp benzeyen bulamazsın ben kendi köylümle evlencem bile hani uzun zmndır istanbulda yada başka yerlerde yasadıgımdan onlarada yabancıyım herseyin hayırlısı tabikide her sözümün basında diyorum ben biraz farklılıgı severim zaten tıpatıp kendi kültürüm olsun istemiyorum farklı kültürleride tanıma fırsatım olsun diyorum ben o yönden sıkıntı yasayacagımı düşünmüyorum cünkü sevgilim istanbulda büyüdügünden kültürüde istanbulun kültürü allahım bütün sevenleri her daim mutlu etsin aralarındaki sevgi bagını koparmasın inş bir ömür boyu bizde sevenlerden oluruz eger arada saygı varsa insanların düşünce yasayıs tarzına karsı bence ne olursa olsun alısılmayan bişey yoktur alısırsın ama işte aileler istemedigi zamn ve bu ilişkiyede yansıtıgı zaman ister istemez insanın içinden cıkmazben aramızdaki ailelerin yüzünden sevgi bagını incitiriz diye cok korkuyorum allah inşallah korkularımla beni başbaşa bırakmazsenağlama