artık delirmek üzereyim ya cok sevdigim bir sevgilim var bazen anlaşmazlıklar olsa bile gecinip gidiyoruz ben artık ailemden saklamaktan bıktım söylemek istiyorum saklı saklı aglıyorum ama biliyorum ki ailem asla kabul etmeyecekler
kültür meselesi denge meselesi ben üni okuyorum o liseli filan böle seyler ya aslında başka seylerde var ama anlatamıyorum ailem önyargılı birisi ben ise asla öle degilim ailem yok şu memleket söyledir yok bu memleket böyledir diye yorum yaparlar hep ,sevdigimede yapcaklar babam asla kabul etmeyecek cok sinirli cünkü ya beni red edecek ya olmayacak ama ben bu yüzden sevdigimle ayrılmak istemiyorum ,ayrılmayacagımda ailem için en sonuna kadar savaşsam ama anlatamadıgım okadar cok sey varki her olumsuzluk beni artık yıpratıyor şuan sevgilim askerde geldiginde artık evlenmek istiyor önümde okadar engel varki benim şimdiden bunları takmaya başladım evlenmek isteyipte evlenememek sevdigine kavusamamak
((böyle bir durumla karsılasıp sıkıntılar yasayan varmı?ve nasıl engelleyi yıktınız bana akıl verebilecek birisi varmı lütfen yardım