dile kolay iki buçuk sene..
ayrılınca nasıl rahat uyursun acaba.. gercekten merak ediyorum
heyecanını kaybetmen çok önemli bi gerekçe..
ayrıl bencede sen
çocuk biran evvel alışsın aşk acısına
hatta yaptıgı evlenme teklifinin boşa gitmesi gururunu iyice incitsin
senden sonrakilere güvenmeden yaşamayı öğrensin
yıllar sonra evlenmeye karar verip ikinci bi evlenme teklifi ederken hevesi kaçmış olur
Evli olsan ve bunları hissetsen farklı şeyler söylerdim canım ama madem henüz evlenmedin sana tavsiyem, ayaklarını yerden kesecek,kalbini pır pır attıracak biriyle evlenmen.
Canım bende evlilik teklifini yanlışlıkla kabul etmiş biriyimyani o an ki boşluguma denk geldi diyebilirm. sonrasında da ha evleneyim ha evlenmeyim derken bitti gitti. Aynı sorunları bende yaşadım , ve evlendikten sonra dha kötü olmasn diyede bitirdik ilişkiyi daha dogrusu ben attım yüzükleri. Sevmedigin biriyle bi ömür ? kafan kurcalanıyorsa asla düşünme derim
canım benimde 5yıllık bir ilişkim var ve aşk uzun süreli ilişkilerde gerçekten kalmıyor hani ona bağlanıyosun sadece ama ben memnunm erkek arkadaşımdan hoşlanmadğm bir hareketini görmedim şimdiye kadar bence sen soğumuşun sevgilinden onu sevmiyor gibisin anlattıklarında bir ömür mutsuz olmaktansa o ilişkiyi şimdiden bitirmek en iyisidrben hala gözlerine bakarken aradada olsa bi heycanlanırım hoşuma gider o mimikleri sevecenliği
Kesinlikle soğudum zaman geçtikçe daha çok hissediyorum bunuHayatı hem ona hem de kendime zehir etmektense bu kararı sonlandırmaya karar verdim artık
Hanımlar iyi akşamlar,
2.5 yıla yakın süren bir ilişkim vardı. Teklif gelene kadar yaşlanmak istediğim erkeğin o olduğunu düşünüyordum. Ramazana girmeden birkaç gün önce sürprizli bir evlenme teklifi aldım erkek arkadaşımdan, o anın heyecanından mıdır bilmem kendimi çok mutlu hissettim ve evet deyiverdim. 2 gün öncesine kadar da evlilik heyecanım devam ediyordu. Ne oldu nasıl oldu anlamadım ama erkek arkadaşıma aslında aşık olmadığımı alıştığımı hissetmeye başladım. Diyeceksiniz ki evlendikten sonra sanki herkes birbirine alışmıyor mu, aşk ikinci planda kalmıyor mu haklısınız da ama nasıl anlatsam bilemiyorum içimde bir his var sanki pişman olacakmışım gibi, sanki artık doğru adam o değilmiş gibi hissediyorum. Yanındayken de istemeden elimde olmadan soğuk davranmaya başladım, elini tutacağım zaman bile zoraki tutuyorum. Elimde değil inanın. Bildiğim tek bir şey var ki evlenmek değil, onunla evlenmek istemiyorum.
Birçok gerekli gereksiz şeyi gözüme batmaya başladı şimdiden. Yersiz ve sürekli tekrarlanan alınganlıkları, pasif oluşu, garsonlara sipariş verirken bile beceremediği için ya da sesi çıkmadığı için diyelim 2.5 yıldır ben veririm siparişleri mesela. Arkadaşlarımla kalabalık bir masada kendisi de varken kimseyle konuşmayıp onlara gidin artık der gibi surat yapması. Bunları yeni mi anladın diyebilirsiniz bana, aşk etkisini kaybettikçe farkediyorum sanki. Bu evlilik olayı, parmağımdaki tektaş beni geceleri uyutmamaya başladı. Evlilik öncesi bunları yaşayan var mı bilmiyorum ama ben iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?