- Konu Sahibi disardayagmurvar
Orası öyle. Ama bu şekilde de mutlu olan nadirde olsa var. Tabi burda seçtiğiniz eşin çok iyi olması, maddi gücünün çok olması, pinti olmaması falan lazım. Açıkçası ben evlenince standartlarım yükseldi hala bekar olsam şu anki çocuklu halimden daha kısıtlı olurdum.kesinlikle ve kesinlikle evlilik hayatının bekarlık hayatından daha iyi olması lazım
öyle standardımız düşecekse neden evlenelim ki ?
iki kere falan düşünmesinler direkt kaçsınlar o evlilikten
Mesela biz eşimde hiç sehayate çıkmadık, fırsat vardı ama ailem katıydı bu konuda zorla kavgalarla aldığım özgürlüklerim bile onlara fazlaydı. Ailem eşimin sevgiliyken beni sakinleştirip daha ılımlı biri yaptığını görene kadar da bu kısıtlamalar konusunda bolca kavga ettik. Bence bu da büyük bi artı ayrıca. Çok agrasif asla tavizi olmayan bi tiptim. Eşimle sevgili olmak, duygusal olarak mutlu olmak beni daha sakin, daha kontrollü, daha ılımlı yaptı. Annem kızım geri gelmiş gibi hissediyorum derdi
Ayrıca arada dar boğazdan geçsekte maddi standartların yükseldi. Kişisel özgürlüğüm arttı. Kendi başıma il içinde günü birlik gezmeye göndermeyen ailemin yanından ayrılıp karnım burnumda halimle bile tüm gün dışarıda gezdiğim, hala çocuklu halimle eşimden izin almama gerek kalmadan ben şuraya gidiyorum diyip çıkıp gittiğim bi evliliğim var. Sana güveniyorum bu yüzden aklım kalmıyor der hep. Aynı özgürlüğü bende eşime tanırım bu arada. Mesela burda okuyorum eşim çslıştırmıyo diyorlar. Benim ağırıma gider kabul etmezdim bunu.