slm.. gerçek bir öykü anlatayım sana bundan uzun yılar önce ananem bekarken ona bir komşusu kibrik kutusuna bir adet çekirge koy ve hava alabileceği,ama kaçıp gidemeyeceği kadarda bir delik aç demiş. 3kulhuvallah bir elham oku ve yat demiş evleneceğin kişiyi rüyanda görürsün ben yaptım ve kocamı gördüm demiş.rahmetli ananem bir hevesle koşup kadının aynı dediklerini yapıyor ve çekirge yakalamak için çok uğraşıyor kadıncağız..gece uyuyor ve sabah uyanıyor ki kimi görüyor rüyasında dedemi.komşu sabah soruyor kimi gördün diye ananem hiçkimseyi görmedim diyor nasıl desin kadına senin kocanı gördüm diye.aradan bir iki yıl geçiyor ve komşu hastalanıp ölüyor.. sonra dedem ananemi istiyor büyük dededen ve evleniyorlar inan anlattıklarımda samimiyim. rüyalara inanmalı bazen bence insan
Bir keresinde annem ekmek arasına tuz koyup da uyuma işlemini gerçekleştirmiş ve rüyasında ona su veren kişi olarak karşı komşularının oğlunu görmüş.
Ama onunla evlenmedi.
ben arkadaşlarla bu sevgili mevzularından konuşurken, bana neden kimsenin teklifini kabul etmiyorsun diyen arkadaşıma;
"uzun boylu,mavi gözlü,geniş omuzlu,beyaz tenli,siyah saçlı,yüzü tertemiz traşlı birisi gelirse onunla sevgili olacağım, ama üstünde beyaz gömlek,kot pantolon ve beyaz spor ayakkabı olacak "demiştim...
ama böyle şaka niyetine ballandıra ballandıra anlatmıştım gülüşmüştük...
ve bundan 3-4 gün sonra benim okuluma öylesine gezmek için gelen,hatta hiç aklında yokken sabah sabah hadi bi gideyim diye karar veren bir gençle tanıştım.
tüm gün peşimde koştu ve en son masada duran telefonumdan, benden gizlice kendi telefonunu çaldırarak numaramı almıştı.
ona dikkatlice baktığım an girdiğim şoku anlatmama gerek yok galiba
adam aynen benim kızlara şaka niyetli anlattığım kişiydi. kıyafetlerinden tut saçının şekline kadar.
2.5 senedir beraberiz inşallah evleniriz.
tembellik yapıp ekmeğin arasında tuz koydum uyudum
lisedeki sıra arkdaşımı gördüm ama kız yani
kabanın çok yakışmış dedi
sanırım üşenmeden şu tarifi yapsam iyi olcak
sümeyye'nin rüyamda ne işi var yaaa abisii bile yok ki bağlantı kurayım
çok güzel bi denk geliş..umarım evlenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?