Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZeMHeRi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet görmüştüm.düğünümüz oluyordu.gelinliler içindeydim.takılar takılıyordu.iyi güzelde ben kiminle evleniyorum diye damadın yüzüne bakmıştım.oda tatlı bir tebessümle bana bakıyordu.çok ilginçtirki ben eşimi o güne dek hiç görmemiştim.ayrıca evimizide rüyamda gezmiştim.ben biraz tekinsizim işte.rüyalarım harfiyen çıkar. bazen ben bile kendimden korkuyorum. çok büyük manevi rüyaları din insanlarınıda çok görürüm.derine fazla inmeyim......:kedi:

Taktikleri toparlayacak olursak;

1-Ekmek arasına tuz koyup yiyip su içmeden yatmak (rüyanda sana su veren kişi eşin olcakmış:44:)
2-Uyumadan önce Yusuf Suresi'ni okuyup yatmak
3-Hiç yatmadığın bir evde o gece kalıp yastığının altına anahtar koymak (hiç yatmadığımız evi nerden bulcaz)
4-Elmayı kabuklarını hiç koparmadan soyup yastığın altına koymak(yazın koku yapabilir :) )
5-Kibrit kutusu içine çekirge koymak( bunu hayatta yapmam,çıkar gece mazalllah ağzıma,burnuma )
6-Hızır orucu tutmak(bunu tam anlamadım ama 1.maddeye benziyor)

Bende lise zamanı bir arkadaşım demişti belli bir sayıda Ya Habir çekip konuşmadan uyuyorsun
rüyanda görüyorsun işte..O zaman 9-10 yaşlarında bi çocuk görmüştüm rüyamda
sanırım müstakbel eşimin çocukluğuydu o,şimdi kimi görsem çocukluğuna inesim geliyor

Bir keresinde annem ekmek arasına tuz koyup da uyuma işlemini gerçekleştirmiş ve rüyasında ona su veren kişi olarak karşı komşularının oğlunu görmüş.

Ama onunla evlenmedi.

ben arkadaşlarla bu sevgili mevzularından konuşurken, bana neden kimsenin teklifini kabul etmiyorsun diyen arkadaşıma;
"uzun boylu,mavi gözlü,geniş omuzlu,beyaz tenli,siyah saçlı,yüzü tertemiz traşlı birisi gelirse onunla sevgili olacağım, ama üstünde beyaz gömlek,kot pantolon ve beyaz spor ayakkabı olacak "demiştim...
ama böyle şaka niyetine ballandıra ballandıra anlatmıştım gülüşmüştük...
ve bundan 3-4 gün sonra benim okuluma öylesine gezmek için gelen,hatta hiç aklında yokken sabah sabah hadi bi gideyim diye karar veren bir gençle tanıştım.
tüm gün peşimde koştu ve en son masada duran telefonumdan, benden gizlice kendi telefonunu çaldırarak numaramı almıştı.
ona dikkatlice baktığım an girdiğim şoku anlatmama gerek yok galiba
adam aynen benim kızlara şaka niyetli anlattığım kişiydi. kıyafetlerinden tut saçının şekline kadar.
2.5 senedir beraberiz inşallah evleniriz.

çok ilginç bir olay şaşırtıcı....

ben yapmıştm gördüm
hatta sabah babbamla bankaya gittik,b, baktım ogözz göze geldk
o sırada biri çarptı bana bi döndüm yok:44:
hala karşıma çıkmadı ya:97:

Bir keresinde annem ekmek arasına tuz koyup da uyuma işlemini gerçekleştirmiş ve rüyasında ona su veren kişi olarak karşı komşularının oğlunu görmüş.

Ama onunla evlenmedi.

tembellik yapıp ekmeğin arasında tuz koydum uyudum
lisedeki sıra arkdaşımı gördüm ama kız yani
kabanın çok yakışmış dedi
sanırım üşenmeden şu tarifi yapsam iyi olcak
sümeyye'nin rüyamda ne işi var yaaa abisii bile yok ki bağlantı kurayım

çok güzel bi denk geliş..umarım evlenirsiniz

Ruyayla amel edilmez ; fakat ruyayı ilk yorumladığın şekil ne ise ona takabul gerçekleşir. Bu yuzden yorumlarken yada birine anlatırken dikkatli olunmalı. Eger bilinçaltı rüyalarından biri değilse kimseye anlatmamak için gayret edilmeli.

Ben hiç görmedim , ama görmek istermiydim bilmiyorum ; etkisinde fazlasıyla kalınıyor çünkü. :)

canım çok sağol inşallah

ben evleneceğimi değilde ayrılcağmzı gördm :2:

sevglimle sorn yoktu hiç uyudum rüyamda beni karanlık bi odaya tıktı sevglim cam kırıkları vardı çıkar ayklarm acıo diodm dönüp gtmşti ertesi sbh bana çok kötü davrandı tokat yedim ilk dfa ayrıldk btti bdha barşmadk ztn istmym

Ben evleneceğim kişiyi görmek için tuz yalayıp yatmaktan tutun da, ilk kez kalacağım bir evde anahtarı yastığın altına koyup uyumaya kadar her şeyi denedim. kimseyi de görmedim. Yoksa bu İlahi bir işaret ve ben evde mi kalacağım ne:)))))

ben hiç birşey yapmadım ama çok güzel ve etkileyici bir rüya gördüm üç gün sonrada onunla tanıştım ve şu anda onunla evliyim iyiki evlenmişim
ama onunla evlenmemdeki en büyük etken rüyam annem kızım bir rüya ile evlenilir mi diye çok söylenmişti zamanında

Ben de ruyamda gormedim ama esimle tanistigim dakika da anlamistim yada icime dogmustu omur boyu yanimda olacagi :)
aama ben ruyamda kupe alip takmistim kendime ki annemde gormustu ayni ruyayi benimle ilgili kupe gormek bekar kizlarin evliligine isaretmis:)

ben de rüyamda nikahım olurken gördüm rüyayı gördükten bir buçuk ay kadar sonra da eşimle tanıştım.

Tuzlu ekmek yedim...Yusuf suresini okudum yattım...1000 tane tesbih çektim..3 evde başımın altına anahtar koydum yattım hiç bişey görmedim arkadaş..nasıl iş ya...1000 tesbih çektiğim zaman Kenan İmirzalıoğlunu gördüm sadece ama onlada evlenmiycegime göre .. Eşimle evlendim ama benzemiyo hiç okadar uğraştım göremedim..Eşim beni görmüş adımı ve rüyasında çok güzel bir kız gördüğünü okızda BENİM BENİM YAPTIKLARIM ONA YARAMIŞ

rüyamda deyil ama icime dogdu.. esimin resimlerini görmüstüm ve icimde bisey biyere oturdu yani nasil desem böyle icimde bi kipirti oldu aha tamam dedim ilerde ben bu kisiyle evlenecegim herseyin ilkini onunla yasayacagim diye icimden gecti.. hani öyle begenerek asik olarak deyil..
yabanci birinin resimlerine bakiyodum ve 6. hissim öyle söyledi..
cok kuvvetlidir benim 6. hissim..
böyle seyler cok oluyo bana

Ben de eşimde görmedik rüyamizda birbirimizi . Evleneceğimı falan da hiç hissetmedim. Bir birimize tekme tokat dalacak kadar büyüklükte kavgalar ederdik ama hiç ayrılamadık . Aramızda bi bağ oldu. Kendimizi ezdik geçtik ama kopamadık. İnşallah bu bağ artik bozulmamıştır . Birbirimizden gittikçe uzaklaştık şimdilerde

Annem rüyasında gördüğünü iddia ediyordu ama eşimle evlenmemi çok çok istediği için sallamışta olabilir

ben de tün tuzlu ekmek yıyp heycanla yattım boyle yakısıklı erkekelr hayal edıp yattım ,ama su veren olmadıbutun sulaleyı gordum ruyamda ve ruyamın sonunda ıgrenc bısey oluyodu ya ne kadar hevesle yattım halbu kı

heralde en sacmasını ben yapmışımdır erkek arkadaşımda ilk kaldığım akşam evlernin anahtarlarını aldım yastığımın altına koydum... ama tabiii o bilmiyordu. gece rüyamda onu gördüm erkek arkadaşımı... sizce bilinç altımı yoksa o benim gelecekteki kocammı
tabi sabah uyanır uyanmaz onu uyandırıp anlattım durumu ilk bi trip attıı sonra yumuşadı heralde beni görüceksin başka kimi görüceksin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…