merhaba arkadaşlar. ben rüya yorumlarındada sormuştum yorumunu. ama burdanda sizlere sormak istiyorum.bir rüya gördüm.evleneceğin kişi diye söyledikleri biri vardı. anneme genel anlamda anlattım .uzun bir süre sonrada aynı kişiyi annem rüyasında evleneceğim kişi olarak görmüş. aklıma takıldı.bir türlü etkisinden çıkamıyorum. sizde gördünüzmüfisfisfis evlenmeden önce?
hızır rüyasını ne zaman yapmak gerek kızlar, şu aralar yapılabilir mi ?
tam olarak nasıl yapılıyor ?
mayıstaydı galiba o
gordügünüz ruya gercekte olabılır,bilincaltıda ayrıldıgınız kişi ıle tekrar yollarınızın keşişmeyecegı ne malum ama sakın onu beklemeyın olacak dıye,hayatınızı yaşayın...
slm..ben yeniyim burda ve bütün yazilanlari okuyunca cok sasirdim.. bu kadar insanin görebilecegini düsünememistim nedenseben bi kitapta okumustum istihareyi kaderindeki kisiyi görmek icin kilmisti adam kitapta..merak ettim deneyeyim dedim..denemez olaydim! birini gördüm ve kabullenemiyorum.aslinda sevdigim biri cok iyi biri ama imkansiz diye bisey. bu namazi kilmadan aylar önce durup dururken geliyodu rüyama mesela hasta oldugunu görüyodum ve gercekten hastaymis..bunun gibi seyler! gecenlerde yine bi rüya gördüm ve orda annemin ölen halasi geldi rüyama.bana senin kaderin o..karsi cikamazsin dedi rüyamda, o da vardi yanimda ve o da basini salladi sanki kabul edermis gibi.yazin tekrar görücem türkiyeye gidince ve galiba ozaman hersey belli olucak...haydi hayirlisi!:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?