Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZeMHeRi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ALLAHIN YAZDIGI KADERE KARŞI GELMEYIN,KABUL EDİN,SIZIN HAYIRLI GORDÜNUNUZ SİZİN İÇİN ŞERDİR,RABBİM BİLİR BİZ BİLEMEYIZ,RIZA GOSTERIR TEVEKKÜL EDERSEK BİZİM İÇİN IYIDIR,BU DUNYADA İMTIHANDAYIZ UNUTMAYIN.

''şu kişiyi rüyamda gördüm kısmetim o benim demek ki'' düşüncesi kader değildir, Allah insana düşünmesi için akıl vermiş, rüyayla da amel edilmez zaten. ben nişanlımı rüyamda gördüm tanışmadan önce ama evlilik sürecinde bu rüya aklıma bile gelmedi, gelseydi de bir avantaj olmazdı karşı taraf için. kendi aklımla doğruları görüp farkındayım sonuçta rüyaya da bu bağlamda gerek yok.

ha ahir zamanda görülen rüyaların bazıları dikkate alınmalı, yukardaki sözlerimden de rüya konusunu hiç önemsemediğim çıkmasın. aksine önemli bir konu bence ama evlilik gibi bir konuda en son başvurulması ya da dikkate alınması gereken durumdur sanırım...

bizde 3 gün hızır orucu vardır. 3 gün su içmeden oruç tutarız genelge evleneceğimiz kişiyi rüyamızda görürüz..
annem daha önce hiç görmediği babamı görmüştü.. bende nışlanlımı görmüştüm daha tanımadan..

biraz detaylı anlatır mısın canım, ne zaman tutuyorsunuz hıdrellez zamanı mı?

peki onun size ilgisi filan varmı?

ya var gibiydi sanki..bilmiyorum.kuzenim kesinlikle vardi dedi. zaten onu gördügüm an cok garipti. ben kuzenimle yürüyodum ve o beni taniyip yanima geldi.yüzümü cevirip baktigim an ayaklarimdan basimin üstüne kadar bi sicaklik girdi icime.disaridan vücudum serinlesti birden 45 derecede ama icim simsicakti..ama yinede öyle biseyi düsünmüyodum bile o an cünkü baskasina asiktim..onunla konustugum an bile icimden bi ses insallah sevdigim cocuk görmez onun la konustugumu diyodu..cok garipti

benim iş arkadasım hayatıboyunca hiç kimseyle çıkmamıs, ve üniversitede okurken yurtta birgün rüya görmüş.evleneceğim kızı rüyamda görüdm demiş,pek takmamış kımse ama bir kaç sene sonra o kızla bır yerde karsılasmı suanda evliler ve 2 tane cocukları var.bilemiyoruz ki...

ben ilk önce lise çağında kumrala yakın sarışın bir adamla evlendiğimi görmüştüm. Akabinde geçen sene eşimi ayan beyan rüyamda beni sıkıntılardan kurtarırken gördüm. O sene evlendik.

Benim nisanlim da beni gormus ruyasinda biz karsilasinca da benle tanismak istedi. Oyle bir bucuk senedir beraberiz insallah evlenecegiz

Esimi gorup tanimadan yaklasik 5 yada 6 yil once ruyamda mavi gozlu uzun boylu biriyle evlenecegimi ve ayni okulda okudugumuzu ve yurtdisina gelin gidecegimi gormustum.Ama o siralar benim okulum kiz erkek ayriydi yani desem gordum aklimda kaldi degil.Ayrica mavi gozluleride pek sevmez daha dogrusu ilgimi cekmezdi.Neyse bu ruyamin uzerinden 5 yil falan gecmistiki esimin ailesi ve esim tavsiye uzerine beni gormeye gelmislerdi.Bende hic ihtimal vermiyordum yurtidisi oldugu icin yuzune bile bakmamistim esimin.Cunku ben o ruyama inanmamistim.Ne alaka demistim renkli goz ayni okulda okuduysak nasil yurtdisina gidiyorum falan filan.Ama ruyami aileme arkadaslarima anlatmistim.Herkes benden cok inanmis yas gectikce takiliyorlardi bana senin mavi gozlu gelmedi nerde diye.Her neyse ertesi gun esimle gorusmeye gittigimde yuzune bir baktim ruyamdaki adam o an dondum kaldim ama yine ihtimal vermiyorum.Ama bir yandanda hem mavi gozlu hem uzun boylu hemde yurtdisi :44: dedim ayni okul isi olmaz heralde bu kadar da olmaz sonucta yurtdisinda yasiyo.Neyse konustuk birde demesinmi bana ben liseyi Turkiyede su okulda okudum diye.Benim okulumun erkek bolumu yani.Soklardayim tabi ben.Ve eve dondugumde tambir cin carpmisa donmustum.Anneme anlattigimda oda kardesimde herkes sasirmisti.Bilmiyorum nasil oldu ama ben gordum ve cikti.Suan esimle 6 yillik evliyiz.Ha ayrica annemde ruyasinda babami gormus evlenmeden once.Var bu iste bir is ama ben cozemedim cozen varsa beri gelsin :44:

Ya çok ilginç.Bana imkansız geliyor evleneceğin kişiyi rüyada görmek.Bende hiç rüya görmem;istihareye mi yatsam acaba..:44:

Çok Yakın Kız Arkadaşımın, İş Arkadaşı..
O Bahsettiğiniz Anahtar Olayını Yapıyor..
Çerçeve de Bir Fotoğraf Ama Buğulu Bir Fotoğraf..
Kel Birisini Görüyor..
Sonra Sabah Gülüyorlar, Yaşlı Herifle mi Evleneceğim Üstelikte Kel Diye..

Aradan 3 Yıl Geçmiş,
Kızı İstemeye Geliyorlar, Tanıdık Vasıtasıyla..
Kız Odaya Bir Giriyor, Çerçevedeki Gördüğü O Buğulu Resimdeki Kel Adam..

Konuşuyorlar, Anlaştılar, Yüzük v.s.
Sonuç İtibariye Kel, Yaşlı Herif Diye Dalga Geçtiği Adamla Evlendi..

İlk Duyduğumda Çok Şaşırmıştım..

Sizin Hikayelerde Fena Değil Bayıldım, Saatlerdir Bu Sayfadayım..

bnde görmüştüm.....
yüzü tam net değildi ama...rüyamda gördüğüm kişinin kocacımın olduğuna eminim..
rüymada gördüm ertesi gün tanıştıkş..:78:
sonra söz,nişan ,evlilik derkeeeen
çoçuk bilem yaptık

hii ben yerini bile gördüm

saçımı nasıl yaptığımı bile gördüm düğünde

damatı da gördüm tabi c

nicolas cage idi

bakalım doğru çıkacak mı

ben bu sene hıdırellez rüyasına ilk defa ömrümde yattım. dileklerimi gül agacına asıp yanınada gelinlik resmi çizip asarsan rüyanda evleneceğin kişiyi görürmüşsün denmişti. neyse yaptım astım gecenin ilk kısımlarında heyecandan uyuyamamıştım. sonra rüyamda gerçekten yakışıklı ve tam istediğim tipte 1risini gördüm ben 4. levent metro çıkışında minibüs duragında beklerken önümdeki kaldırımın önüne bmw marka otomobiliyle birisi park edip abadan iniyor we oradaki ziraat bankasına gitmeye yürüyormuş ben onu görüyorum " aayyy ne kadar yakışıklı bir çocuk " diye içimden geçiriyorum ve sanki çocuk beni duymuş gbi anında yürürken 1 anda durup bana doğru dönüp iki kolunu hawaya kaldırıp resmen işte benim gibi durdu we elinde cüzdanı wardı :)
şuanda hala görmedim öle birini tanışmadıkta onu bekleyerek yasamam zaten olup olmayacağı ne malum ki. ama şöyle 1 detay werebilirim 2 hafta önce 1 iş buldum we işe gelip giderken dediğim metroyu kullanmak zorundayım yani 1 işaret mi bilemedim.

hıdırellez rüyası görüpte çıkan warsa yazsın lütfen

kızlar ben de rüyaya yatmak istiyorum daha biraz erken ama çok merak ediyorum peki böyle rüyalara yatmak günah mı bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim :)

Mrblar bnde eşimle tanışmadan önce rüyamda görmüştüm eşimi yüzü çok yakındı bana bakıyordu gülüyordu sonra sarıldım ona bir kaç gün sonrada tanıştık ve rüyamda gördüğüm kişiyle aynı..

ben rüyalara inanırım.anlattıgınız olay beni etkiledi...bende rüyamda bir isim görmüştüm ve o isimdeki kişi ile tanıştım.uzunca bir zaman görüştük ama kısmet değilmiş(belkide hakkımda hayırlısı böyleydi)yollarımız ayrıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…