- Konu Sahibi ZeMHeRi
-
ALLAHIN YAZDIGI KADERE KARŞI GELMEYIN,KABUL EDİN,SIZIN HAYIRLI GORDÜNUNUZ SİZİN İÇİN ŞERDİR,RABBİM BİLİR BİZ BİLEMEYIZ,RIZA GOSTERIR TEVEKKÜL EDERSEK BİZİM İÇİN IYIDIR,BU DUNYADA İMTIHANDAYIZ UNUTMAYIN.
bizde 3 gün hızır orucu vardır. 3 gün su içmeden oruç tutarız genelge evleneceğimiz kişiyi rüyamızda görürüz..
annem daha önce hiç görmediği babamı görmüştü.. bende nışlanlımı görmüştüm daha tanımadan..
peki onun size ilgisi filan varmı?
biraz detaylı anlatır mısın canım, ne zaman tutuyorsunuz hıdrellez zamanı mı?
merhaba arkadaşlar. ben rüya yorumlarındada sormuştum yorumunu. ama burdanda sizlere sormak istiyorum.bir rüya gördüm.evleneceğin kişi diye söyledikleri biri vardı. anneme genel anlamda anlattım .uzun bir süre sonrada aynı kişiyi annem rüyasında evleneceğim kişi olarak görmüş. aklıma takıldı.bir türlü etkisinden çıkamıyorum. sizde gördünüzmüfisfisfis evlenmeden önce?
ben rüyalara inanırım.anlattıgınız olay beni etkiledi...bende rüyamda bir isim görmüştüm ve o isimdeki kişi ile tanıştım.uzunca bir zaman görüştük ama kısmet değilmiş(belkide hakkımda hayırlısı böyleydi)yollarımız ayrıldı.Çok Yakın Kız Arkadaşımın, İş Arkadaşı..
O Bahsettiğiniz Anahtar Olayını Yapıyor..
Çerçeve de Bir Fotoğraf Ama Buğulu Bir Fotoğraf..
Kel Birisini Görüyor..
Sonra Sabah Gülüyorlar, Yaşlı Herifle mi Evleneceğim Üstelikte Kel Diye..
Aradan 3 Yıl Geçmiş,
Kızı İstemeye Geliyorlar, Tanıdık Vasıtasıyla..
Kız Odaya Bir Giriyor, Çerçevedeki Gördüğü O Buğulu Resimdeki Kel Adam..
Konuşuyorlar, Anlaştılar, Yüzük v.s.
Sonuç İtibariye Kel, Yaşlı Herif Diye Dalga Geçtiği Adamla Evlendi..
İlk Duyduğumda Çok Şaşırmıştım..
Sizin Hikayelerde Fena Değil Bayıldım, Saatlerdir Bu Sayfadayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?